Baza de date angajati
Buna fetelor,
Sunt intr o criza disperata de timp pentru ca am de facut o baza de date pentru angajati care sa contina datele cand au facut training uri,cand le expira certificatele medicale si alte chestii asemanatoare si sa ma anunte din timp daca au vreun curs sau programare la medic.Are cineva vreo idee de ce as putea folosi?Va multumesc din suflet!
Raspunsuri
dara spune:
Ai cautat pe www.softpedia.ro, pe forum? Sunt acolo tot felul de programele...
Dara si Darisor http://photos.yahoo.com/dana_birtas
"Oamenii mari nu inteleg nimic, niciodata si este obositor pentru copii sa le tot explice"
Antoine de Saint Exupery - "Micul Print"
CristinaT spune:
jersey3681, nu inteleg esti programator??? In vce limbaj programezi? E ceva foarte simplu, si te pot ajuta daca vorbim acelasi limbaj de programare. Daca nu incearca se te folosesti de tot felul de programele de genul asta care circula pe net.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
jersey3681 spune:
Nu sunt programator desi mi as dori.Incerc totusi sa invat si din acest motiv am acceptat aceasta provocare.
CristinaT spune:
super! Si la ce limbaj de programare te-ai gandit?
Llaura spune:
Eu am cunostinte mai degraba limitate de mysql, deci on topic, va urez bafta!
Off-topic: cunoasteti cumva un editor de text capabil sa deschida fisiere prin sftp? Faza e ca eu scriu in fortran si acum sunt obligata sa ma mut pe windows inapoi (de pe mac) si tare mi-ar mai trebui, iar cu google nu am gasit nimic.
Multumesc
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by jersey3681
Ma gandeam la My SQL.Dar sincer nu stiu de unde sa incep
SQL stiu, mysql nu stiu. Imi pare rau pentru mine.
jersey3681 spune:
Multumesc oricum.Am gasit un programel...Planner in care pot realiza ce doream fara prea multa bataie de cap.As vrea totusi sa invat My SQL...deci sfaturile sunt binevenite.Acum eram presata de sefi sa termin asa ca am ales o solutie mai simpla...
CristinaT spune:
E foarte bine ca ti-ai facut treba la timp. Acum ai timp si pentru Mysql.