Capacitate DVD
Exista DVD-uri care stocheaza mai mult de 4,7 GB ?
Unde le gasesc?
Multumesc!
poze multe cu noi
Raspunsuri
Rufus spune:
Vad ca nu-mi spuneti...dante, nici chiar tu????
Acuma stiu ca exista programe de comprimare ca sa intre mai mult, insa am ceva de tras de 4,85 si nu incape pe 4.7 GB.
poze multe cu noi
xenocid spune:
Salut
Exista DVD Double Layer abreviat DVD-DL sau DVD9 cu capacitate de 8.5GB.
Atentie insa , nu poate fi scris decat in unitati RW care "cunosc" formatul DL.
Se gaseste peste tot - Selgros, Carrefour, etc la ~ 250.000 lei
Alin
*segmentation fault*
joxy spune:
corect ce-a zis Xeno. DVD dual layer. - 200-250.000 lei/buc, 4,7GB x2.
Grija ca unitatea de scriere sa poata scrie acest DVD si unitatea pe care vrei sa-l citesti sa stie sa-l citeasca.
Cu respect,
G.
Suntem urate... si ne tarim!
razhore spune:
solutia dvd-urilor double layer nu este deloc rentabila.Mai bine 10 dvd-uri normale decat unul dl la acelasi pret.
vandal spune:
Ce vrei sa pui pe VD...daca esti jenat sa scrii in public :) ...scrie un mesaj pe privat...poate pot sa te ajut...
Rufus spune:
Saru'manaaa......
vandal, nu-i nimic de jenat.....(!!!!) ce vreau eu sa inregistrez nu incape pe 4,7 GB...
poze multe cu noi
Llaura spune:
Daca e film se face invers, adica se micsoreaza filmul sa incapa pe 4.7GB.
Bineinteles ca, desi stim cum, noi nu copiem filme. Doar mai facem cate un backup din cand in cand
dante01 spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69040" target="_blank">d'ale calculatorului
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70980" target="_blank">IN MEMORIAM LAURA STOICA
xenocid spune:
quote:
Originally posted by Llaura
Daca e film se face invers, adica se micsoreaza filmul sa incapa pe 4.7GB.
Bineinteles ca, desi stim cum, noi nu copiem filme. Doar mai facem cate un backup din cand in cand
Corect Laura. Eu urmaresc modelul societatilor de tip data warehouse si am decis sa fac mai multe backup'uri pe care sa le tin raspindite pe la toti prietenii.
*segmentation fault*