ne-am nascut si noi: Cosmina si Medeea
Buna fetelor, am intrat sa va spun ca sambata, pe 22 aprilie, la 37 de saptamani s-au nascut fetitele mele Cosmina si Medeea la distanta de 5 minute si 40 de grame. Nasterea a fost normala si fara anestezie epidurala din lipsa de timp, am ajuns cu dilatatie 6 cm si intr-o ora am nascut. :)
Va pup,
Alexandra
Raspunsuri
lorelei_19 spune:
ce nume frumoase... sa-ti traiasca fetitzele si sa va aduca multe bucurii
"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi
alba spune:
Felicitari,sa va traiasca gemenutzele si sa va aduca mii de bucurii
Alba,mami de Darian (6 ani) & Cassian (10 luni)
"Intreaga suferinta din lume apare din dorinta egoista de fericire doar pentru sine.
Intreaga fericire din lume apare din dorinta de a-i face fericiti si pe ceilalti."
nushulica spune:
ce frumos...si ce fericiti trebuie sa fiti voi parintii a 2 printese...sa va traiasca printesele!!!
Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)
mira_m spune:
Sa-ti traiasca si sa fie sanatoase si papacioase!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami & minunea mea ( mai 2004)
Lorelai spune:
Sa-ti traiasca printesele si sa va bucurati de ele.
Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)
*** pt poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala) ***
dalina2x2 spune:
FELICITARI!!!
Sa-ti traiasca bombonicile si sa fie sanatoase si norocoase!
Alda, te-astept cu detalii, cum se dezvolta, cum se manifesta... Si eu am o burtica cu doua gemenute de doar 26 de saptamani si incep sa am emotii in ceea ce priveste nasterea (doctorita mea a zis ca va fi cezariana, fiind prima nastere si faptul ca fetitele sunt in aceeasi placenta si acelasi saculet cu lichid - riscuri!).
Ai spus ca au avut o diferenta de doar 40 grame - ce bineee!!! (Dar nu ai spus greutatea lor).
Te-asteptam cu detalii, cand mai ai timp, pentru ca banuiesc cat esti de ocupata acum cu micile minuni!
Inca o data "Sa-ti traiasca!" si sa va bucurati de ele!!
dalina2x2 26+
Otiliav spune:
Alexandra, felicitari pentru cele trei printese, sa fie sanatoase si sa va aduca multe bucurii!
Dalina, uite http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75088&whichpage=1 informatiile care te intereseaza!
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
alda spune:
Multumesc fetelor!
Am mai intrat un pic, fetitele dorm!
Dalina fetitele mele sunt identice, a fost o singura placenta, dar au fost in doi saculeti, au avut 2510 si 2470 grame.
Au fost pozitionate una cu capshorul in sus, cealalta in jos si nu au fost probleme la nastere. Sarcina usoara in continuare si bebei sanatosi!
Pana acum suntem bine, eu inca am lapte pentru amandoua, sa vedem ce va fi de-aici incolo. :)
Va pup,
Alexandra