Stelisti si steliste (6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Asta e ... am pierdut... este efectul eliminarii... parerea mea.
Tot ce-mi doresc e ca baietii nostri sa se refaca cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

da sigur e o cadere psihica ...asept revenirea lor...sufletul meu, indiferent de final, e si va fi tot stelist! Vorba sotului meu stellist pana la moarte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Fetelor, am fost pe stadion, ce sa va spun, atmosfera mi-a placut, suporterii au fost alaturi de echipa chiar si in clipele grele...am pierdut o batalie, dar razboiul il vom castiga cu siguranta.
Suporterii rapidisti au fost execrabili, niste huligani needucati, au facut o coregrafie cu "Thank you Boro", ce sa spun...nu am cuvinte...nemernicul de Copos a fost in galeria lor, un huligan si el... si alta faza care m-a scarbit a fost cand huliganii au aruncat cu o fumigena spre Tribuna I, fumigena care a cazut pe suporterii STELEI, nu stiu cum au reusit ei sa patrunda cu asa ceva pe stadion, e tare curios mai ales ca s-a facut control corporal.
Baietii nostri erau cu capul plecat, eu asa i-am perceput, demoralizati...asta este, sper sa-si revina in curand si sa ne readuca pe primul loc, acolo unde meritam.
Important e ca suporterii nu i-au huiduit, eram cu totii dezamagiti dar am suferit in tacere.
Am pus in album si niste poze de la meci.

POZE

STEAUA trup si suflet, spre 23!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Frumoase poze,pacat ca baietii au pierdut...sigur sunt demoralizati...iar din pacate Olaroiu nu este omul potrivit in acest moment,nu aruncati cu pietre,pt mine el nu a facut niciodata nimic echipei,cei dinainte merita aplauzele si jucatorii,dar el ca antrenor lasa muuuuuuuult de dorit.

la toata lumea!

HAIDE STEAUA!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Eu una sa stiti ca il prefer pe Zenga, are mentalitatea fotbalului din afara si cred ca el altfel i-ar indruma pe baieti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Ratzu multumim pt poze! Pt mine nu e nici o noutate ca rapidistii s-au purtat execrabil si copos a stat intre ei si nu a facut nimic. huliganilor nu ai ce sa le ceri.Si k sa vada ca le-am dat inca o lectie....
http://www.stelisti.ro/index/Galeria_Stelei_Multumim_Steaua_c.html
Asa se sustine echipa preferata!!!!
HAI STEAUA!

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Unde sunt stelistii nostri?? Ati disparut??

Mergi la inceput

Haideti sa fim alaturi de baietii care ne-au adus atataea bucurii...
Chiar si Gigi e alaturi de ei dupa cele 2 esecuri:

"N-am venit aici sa va cert. Si asa sunteti destul de suparati, am venit sa va spun ca sunt alaturi de voi si mergem împreuna înainte", le-a zis Becali, care a stat mai bine de 30 de minute alaturi de Radoi si compania. La final, el le-a strans mana fotbalistilor si le-a urat bafta în continuare. Dupa ce a iesit din cabina, a urcat în biroul lui Olaroiu, unde a stat de vorba cu antrenorul despre care a spus, atunci cand l-a angajat, ca "va deveni printre cei mai buni din Europa în doi-trei ani" iar dupa înfrîngerea cu Middlesbrough l-a caracterizat drept: "O mare dezamagire".

Ce le-a zis Becali în vestiar:

"Sunteti familia mea si sunt alaturi de voi acum, la greu, asa cum am fost si la bine"

"Capul sus, baieti, nu e loc de reprosuri acum, nu e loc de certuri, trebuie sa fim uniti!"

"Am pierdut doua meciuri, dar nu mi-am pierdut nici un moment încrederea în voi"

"Nu-mi fac nici o problema ca nu vom lua campionatul si o sa reusim împreuna si terminam pe primul loc"

www.gsp.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Si eu sunt aici alaturi de baieti, n-am avut timp sa scriu.
Oricum ma bucur ca Gigi vede lucrurile asa, sau macar asa declara ca ce-o fi in sufletul lui....
Eu zic ca le trebuie neaparat un psiholog, sper din tot sufletul sa-si revina si sa castigam campionatul!
Rusine rapidistilor pentru thk boro!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Si mie mi-a placut de Jiji, nu s-a mai lasat dus de val.

Sper ca baietii sa-si revina, sa vina aici ca ii consiliem noi:)
Sunt cei mai buni si ei trebuie sa fie convinsi de asta.

geo_ionita ai primit raspunsul la PM?

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput