Stelisti si steliste (6)
Raspunsuri - Pagina 12
SunSmile spune:
Azi ar fi trebuit sa fie mare sarbatoare in tara. Azi Steaua ar fi putut juca finala....n-a fost sa fie...
Eu nu pot si nu vreau sa comentez ultimele "evenimente". Am un nod in gat si simt ca nu as reusi sa-mi "managiuesc" decent cuvintele. In urma furtunilor...aceasta sau a celor ce vor veni, eu raman cu un singur lucru...un manunchi de sentimente pentru echipa STEAUA! Voi ramane pana la sfarsit alaturi de ei...iar piatra sa o arunce cine crede ca ar fi facut altfel...eu o sa o las pe pamant...pentru ca, desi nu mi-a placut comportamentul lor, raman aceiasi baieti care m-au facut sa dansez in ploaie de fericire!
Bravo Steaua! Esti, in ciuda oricaror prapastii, echipa cea mai frumoasa!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
impreuna spune:
Am vrut sa zic ceva si am uitat, da poate imi amintesc:)
Oricum sunt de acord cu ce spuneti voi pe aici, asa ca
Flavia (sotie si mamica fericita)
cgaby spune:
diseara ma voi uita la meci...si sper ca cel mai bun sa castige! voi inghiti in sec...si voi zice...data viitoare poate vom fi mai putin fricosi!
de campionat...mai e ceva de spus? eu nu cred!
HAI STEAUA! vom fi alaturi de voi indiferent de locul ocupat in campionat!
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
ratusca1977 spune:
In seara asta simt ca am fost razbunati de Sevilla care a umilit Boro. FELICITARI SEVILLEI!!!
STEAUA trup si suflet, spre 23!!!
SunSmile spune:
Bravo Sevillei! Nu simt ca ar fi razbunat ceva, pt ca acesta e nivelul echipei Boro.....numai ca noi am avut un blocaj imens. Dar ce rost are sa mai comentez? Poate la anul.....oricum Steaua va ramane campioana sufletului meu, in ciuda tuturor lucrurilor!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
Catalin spune:
Nu m-am uitat la finala de ciuda si motivele sunt evidente. Nu m-a interesat cine castiga meciul decat ca fapt divers. Si nu m-am bucurat pentru infrangerea englezilor fiindca, se stie, norocul nu tine la nesfarsit si eram convins ca Sevilla va castiga. Bravo lor!
Acum stau si ma gandesc ca nu ma suparam daca Steaua ar fi ajuns in finala si ar fi pierdut tot cu 4-0... nici in 1989 nu m-am suparat prea mult pentru ca Milanul era o forta a momentului iar FC Sevilla a dovedit oricui ca vine din cel mai puternic si spectaculos campionat din lume.
In presa de azi, www.gsp.ro/index.php?a=42954&shift=1" target="_blank">pareri si www.spt.ro/?section=3&subsection=30&articol=8621" target="_blank">pareri. www.gsp.ro/index.php?a=42962&shift=1" target="_blank">Suporterii stelisti continua sa spere si sa viseze. Altii continua sa fie www.dinamovisti.ro/index/VIDEOAu_tinut_cu_Boro.html" target="_blank">mici si frustrati. Tipic balcanic. E clar ca mai avem pana sa ajungem cu adevarat in fotbalul mare. Sau in lumea civilizata.
Apropo de civilizatie, cum vi se pare acest www.gsp.ro/index.php?a=42894&shift=1" target="_blank">articol publicat in Gazeta? Mie mi se pare ca a depasit unele limite iar autorul inceteaza a mai fi un jurnalist echidistant.
Nu am vazut atata inversunare cu privire la cel numit "lordul" Jean Padureanu... Prin comparatie, nici inzecite, greselile lui Mihai Stoica nu i le-ar depasi pe cele ale lui Tata Jean, atat prin ele insele, cat mai ales prin efectele negative asupra fotbalului romanesc.
Pentru cei care nu stiu, presedintele Gloriei Bistrita, Jean Padureanu, este unul dintre cei care au infiintat, sprijinit si colaborat la asa-numita "Cooperativa", o intelegere tovaraseasca intre cativa lideri ai unor cluburi din prima divizie de fotbal prin care se se convenea la impartirea punctelor puse in joc functie de interesele, pozitiile in clasament si obiectivele cluburilor participante.
Oricate pacate ar avea un om, n-ai dreptul sa-l spurci intr-un asemenea hal. Cu atat mai mult intr-un cotidian care se vrea a fi primul in domeniu.
(Poate va pune pe ganduri acest articol, domnule Vochin!)
In fine... ma bucur si il felicit pe Zenga pentru www.prosport.ro/index.php?c=1&a=107425" target="_blank">eventul realizat cu Steaua Rosie Belgrad!
Tu ai reusit intr-un campionat mai curat. Sper sa reuseasca si Steaua, intr-un final de campionat deloc curat...
FORZA STEAUA!
Catalin
Think pink!
Catalin spune:
A inceput meciul de 1 solist... nu sper intr-un X2 decat daca exista si minuni...
Abia astept www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=152817" target="_blank">curatenia de vara pe care o propune Jiji; daca ar fi sa se adevereasca toate acele variante, in afara aceleia referitoare la Radoi, ar fi OK toate celelalte!
In asteptarea meciului de duminica, www.prosport.ro/index.php?c=1&a=107659" target="_blank">un astfel de articol pare un mic si binevenit pansament ce mai alina din supararile din ultima vreme!
FORZA STEAUA!
Catalin
P.S.: Unde ati disparut, fetelor?
Think pink!
impreuna spune:
Ma enerveaza rau de tot pozitia jurnalistilor care distorsioneaza adevarul, sunt foarte subiectivi, exagereaza, pun paie pe foc unde nu-i cazul...
Dar articolul lui vochin m-a terminat, cum poate un jurnalist "civilizat" sa fie capabil de un asemenea limnaj? Lasand la o parte subiectivismul evident ("jigodie, prost crescut, nesimtit, huligan" pt MM), de Lucescu a uitat cand i-a aratat "dejetul" patronului sau???
De padureanu no comment, toata lumea stie de ce e in stare.
Din pacate astia-s oamenii pe care trebuie sa-i suportam in fotbalul nostru.
Oare sa ne consoleze gandul ca nu suntem singurii carora li se intampla? Am vazut "descoperiri macabre" si la case mai mari (Juventus de ex.)
Flavia (sotie si mamica fericita)
Catalin spune:
Hai baieti! Alungati emotiile, strangeti randurile, adunati-va fortele si castigati cele 3 puncte in meciul contra CFR!
Campionatul e in mainile voastre! Depinde numai de voi daca castigati titlul 23 sau va veti uita la ceilalti cu ciuda!
Doamne ajuta! Hai baieti!
FORZA STEAUA!
Catalin
Think pink!