La noi la Galati sa veniti ! (24)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Neata, fetelor!
Am incercat si noi vineri sa facem o vizita in Kaufland...asa ca la muzeu mai mult...si sincera sa fiu, nu mi s-au parut preturile prea diferentiate fata de Billa. Acum, ce sa zic, poate ca nu m-am uitat prea bine...De fapt eu sunt un pic haotica si in general nu prea vad preturile. Eu stiu ca cutare lucru imi trebuie si il pun in cos! Pana la urma n-am cumparat nimic, am amanat cumparaturile pe duminica si am fost tot la Billa. Bafta noastra ca am gasit carucior-masinuta fara sa asteptam prea mult. Erau chiar 2 in stand-by!
Si noi tot cu copkila din dotare facem cumparaturile..si la fel ca si Laura am avut si evenimente "neplacute"...asa ca nota de la sfarsit a crescut un pic Dar... sa fim noi sanatosi!!!

Si Vilma spunea de carucioare la Billa, vin si io si zic de Kaufland...mai, ori era f mare aglomeratie, ori rafturile sunt prea apropiate?? Ma uitam ca nu pot trece decat 2 carucioare unul pe langa celalalt. Parca dincolo e mai aerisit. Poate mi se pare...Oricum este binevenit inca un supermarket in Galati!!

Va pup si va doresc o saptamana usoara.

Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani

Andra - Martie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Lasati Kauflandu', ziceti ceva de intalnire. Viorica??? wake up!

Vilma, Anca (5 ani) si Tudor (2,4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Chiar asa, ne intalnim maine ? Cine spune da ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

eu spun da in cazul in care nu imi e foarte rau, ca de joi incoace ime e rau continuu, acum mai sunt si ametita de foame :(

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Eu spun "prezent!"
Unde?
Daca e vremea ca azi, nu cred ca putem opta pentru o terasa...
Alina, ia sa te faci bine pana maine!

Mergi la inceput

Deschidem lista: Cookie, Alina, Laura, Vilma, Cristina....

La Potcoava ? Horse shoes ? E bine ? Ora...nu stiu 17-17.30 ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

Eu nu pot intra de acasa pe forum asa ca astept un telefon sa-mi spuneti unde si la ce ora s-a hotarat intalnirea:0741179409

Mergi la inceput

Hai trezirea ! Fac o cafea ? Eu vreau intalnire azi !!!!!!!!
Alina, Cookie, Eliza, Vilma, Cristina ( sper ca n-am uitat pe nimeni ) pregatiti-va, rezolvati problemele cotidiene, cele de la serviciu, nu va enervati ca sa ne distram bine diseara .
Si poate mai adaugam ceva nume pe lista ! Viorica, tu ce faci ?Ele, hai si tu, ca ne e dor de tine !Fetele noi, acum e momentul sa ne cunoastem !
Va pup !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

prezent si eu
la fel ca si Cookie ma lupt cu durerile de cap din cauza vremii dar vin la intalnire. din cauza faptului ca ma simt rau am amanat plecarea in Turcia.si netu asta merge aiurea.azi la 11 vine cineva sa-mi schimb operatorul.a fost si SHALINI BOLNAVA ,A FACUT FEBRA, AM PAZIT-O NON STOP SI AZI O TRIMIT LA GRADI.si-a revenit si se plictiseste acasa.toata familia a luat si inca ia antibiotice.am fost la ginecolog : am facut anexita ,apoi la Borosciov la boli interne si mi-a dat regim pt billa si pastile care mi-au dat groaznice dureri de stomac .am intrerupt tratamentul pt ficat si bila si l-am inceput pe cel pt stomac.ca de 2 zile nici nu pot sa mananac de durerea stomacului.
deci la 17.30 la horse shoes?voi fi acolo negresit!
va pup si ne vedem mai tarziu!(cum spune fiica-mea)

viorica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Hei, fetelor, nu mai ziceti nimicutza?
Ne vedem dupa-amiaza, nu-i asa?

Mergi la inceput