La noi la Galati sa veniti ! (24)
Raspunsuri - Pagina 7
LauraFlo spune:
Cookie, te rog sa-ti revii! Tu erai cea mai vesela dintre noi ! Nu se poate ...auzi tu la ea ...deprimare ! Ce-i aia? Avem nevoie de tine vesela si zambitoare !
Viorica, daca marti poti tu sa vii la intalnire , atunci marti ne intalnim. Ce spuneti fetelor ?
Eu am reusit sa ma tund, din pacate nu si sa ma vopsesc. Poate imi iese azi planul .
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
vilma spune:
Am CD-ul cu Maria Mirabela la mine. Daca se poate, as vrea sa scap de el azi, cine-l vrea sa zica.
Mie saptamana asta mi s-a parut al naibii de lunga, desi au fost doar 4 zile lucrate, ma simt de parca as fi lucrat dublu.
M-am apucat sa citesc Memoriile unei Gheise, de fapt mai am putin si o termin, si aseara am vrut sa vad si filmul, dar n-am rezistat pana la sfarsit. Mie imi place cartea, desi e un stil usurel, de vacanta, nu e o carte cu pretentii, dar nici nu m-as simti in stare de lecturi grele. Tot ieri am vazut si filmul Mandrie si Prejudecata, de la jumatea filmului am strigat din 10 in 10 minute: "Pup-o, maa"
Si in incheiere, si eu ma simt stoarsa ca o lamaie, si as vrea sa plec si eu undeva, chiar si in Turcia (Viorica, drum bun!)-desi imi e frica de atentate. Cred ca m-as relaxa cu un drum nou, destinatii incitante.
Va pup si va doresc o vineri super.
PS: S-a deschis Kaufland-ul, ati fost? Cum e?
Vilma, Anca (5 ani) si Tudor (2,4 ani)
viorica avram spune:
Daca-i marti eu vin sa ne vedem azi merg la ginecolog sa imi spun ce am.iar maine imi ofer un tratament cosmetic pt ca-l merit.toate sarbatorile astea m-am simtit rau ,cel putin de 1 mai n-am fost nicaieri,am sta mai mult in pat si am mancat paine prajita si salata.
s-a saturat si fiica-mea de durerile mele.aseara cand ma durea capul ingrozitor si stateam in pat ,ea a venit la mine si mi-a spus foarte serioasa:mami, iar te doare capul?vadit deranjata ca nu ma joc cu ea ca in alte seri.nici in parc nu am mai fost impreuna.se duce cu tati, sta un pic apoi ii spune ca vrea acasa sa stea cu mami ca-i bolnava.trebuie sa fac ceva!vreau sa ma joc cu shalini in parc in fiecare seara ca altadata!
va pup
viorica
delphin spune:
Hei! cookie! cum asa, deprimare! Pai frumos sade la o fata ca tine! Haide! Fuguta la farmacie si ia un complex de vintamine sau macar vitamina C 1000 de unitati.Nu te gandi ca este prea mare doza,excesul de vitamina C din corp se elimina in urina. Pt. cel putin 5 zile.
In rest,veste mare! De ce am fugit, nu am scapat! Fii'miu facu varicela! Cum eu nu pot sa mai stau acasa cu el acum,dupa accidentul de munca,caci ma vor arde la salariu de ma vor rupe, si nu-mi prea comvine avand in vedere cheltuielile lunare,va sta papa. care are de invatat pt. examenul de pe 18 mai.
Mai bine nici ca se putea sa cada varicela,dar asta este " on fait avec".
Pupici la fete!
Ps. A-ti incercat vreo una Concentre Lipo-reducteur de la Galenic Elancil?
http://community.webshots.com/user/delphinoi
http://community.webshots.com/user/sebilus
viorica avram spune:
ce rau imi pare, Delphin, pt Seb ca are varicela!cum se manifesta?mi-e si teama cu toate bolile astea ale copilariei!sanatate la pui mic!
cat despre crema anticelulitica da rezultate ,eu o am in sertar dar trebuie sa te masezi zilnic si sa tii regim, sa faci sport.nu e rea.singura nu face minuni.
te pup!
viorica
korinna spune:
Cookie...daca inca mai tii cura de slabire,regim..si alte chesti..e posibil de la asta sa ai de proasta dispozitie.Eu acum 2 ani cand am slabit 28 kg...eram la pamant...cred ca pe undeva se produce o carenta.Insa...sa stii ca desi poate parea doar o poveste..eu am luat Ca+Mg+Zn si mi-a ajutat f mult.Incearca si tu..sau macar o saptamana incearca sa nu mai tii regim ..eu zic ca o sa ajute.
***In legatura cu varicela...noi am scapat acum o saptamana de bubite si am reluat caminul.Are ndoar 2 mici gaurele in barbita desi nu si-a rupt nici o cojita..dar probabil ca au fost adanci.A avut un mik tratament,evident nu cu antibiotice,ci doar antitermice,Peritol ..si altecateva chestii.Putin regim..si atata.Eu doresc micutului Seb insanatosire grabnica!
Vilma...in legatura cu facutul de pipi....mnnnn..Stefan a facut acum 2 zile caca pe el la camin desi nu a mai facut asta de un an..poate 2....fapt e ca s-a ridicat in picioare si a zis""caca""..si pana sa apuce sa mai zica altceva..a si facut..diaree...cred ca de asta s-a scapat pe el.....cand l-am luat de la camin mirosea ingrozitor...!!!!
Daca va intalniti saptamana care vine,va doresc distractie placuta!!Eu plec marti la Budapesta la o conferinta si ma intorc duminica acasa.Plec iarasi cu avionul .Distractie placuta inca odata!
Aaaa..eu am fost la Kaufland.Asa o nebunie nu am mai vazut!!Oameni care stateau la rand sa intre in magazin si bateau in geam sa-i lase mai repede.Dar nu dadea drumul decat la cate 5 carucioare inauntru pentru ca era omor.Si ca preturi...cam la fel ca la Billa,cam la fel ca la Metro.Poate sunt produse mai ieftine intre cele existente,insa cele ieftine sunt si de cea mai proasta calitate.De exemplu huse pt scaunele de masina:170.000 lei..insa de cea mai proasta calitate,covorase pt masina...tot asa...Ce sa zic...nu am fost farte incantata.
delphin spune:
Pai noi furam la doctor,ne dadu medicamentele,dar eu cum eram pe fuga,am uitat sa intreb cat dureaza?
Deci,korinna si celelalte fete care stiti,cat dureaza varicela?
Va las,am fugit la scarbici!
Pupici!
http://community.webshots.com/user/delphinoi
http://community.webshots.com/user/sebilus
cookie spune:
Delphin, eu mi-am cumparat crema de-aia si ma dau cu ea de vreo 4 zile...insa tratamentul e pentru 28...te anunt daca am rezultate... Oricum, se pare ca ar fi una dintre cele mai bune la "clasa" ei. Si eu sunt curioasa daca n-am dat banii degeaba pe ea.
Sanatate la pui mic si bubite cat mai putine!
Ati vazut ce vreme de kko? Pai cum mai iesim noi cu kinderii in weekend?
korinna spune:
Varicela dureaza intre 14 -21 zile...la noi a durat 2 sapt fix.
Asa ca..bubite cat mai putine!!