La noi la Galati sa veniti ! (24)
Raspunsuri - Pagina 4
delphin spune:
Laura,pupici la fata si sa treaca cat mai repede. As vrea sa te pot ajuta cu un sfat,insa....nu pot. Nu stiu astfel de medici la Galati si nici Braila.
Daca nu ajungeti azi la doctor,incearca sa iei de la farmacie o crema antiinflamatoare,poate trece. Daca nu doare tare si nu e umflat sau vanat,e sigur ceva inflamat. Ti-as recomanda si medicamente antiinflamatoare,dar pt. copii eu sunt impotriva automedicatiei asa serioase gen antiinflamatoare. Crema,mai treaca mearga!
Merci pt. vizionarea pozelor. si pe noi ne mira ce face! Escalada el a cerut.Doua zile ne-a batut la cap si a trebuit sa mintim acolo ca are 4 ani ca altfel nu l-ar fi lasat.Iar cu bicicleta...el nu spune nu la nimic. Papa ii propune,iar el nu refuza nimic.
El adora parasutismul si avioanele,iar cand am fost cu elicopterul nu-i tacea gura. Ma intreba,"Mama, sarim?"Da cand sarim? Da de ce nu sarim? etc.
Sa nu-ti spun ce face cu bicicleta sau la piscina,ca eu tremur pt. el. Dar asta este,baiat am vrut! Iar taica'su e inebunit. In septembrie poate il ducem la Disneyland. Nu stiu cum am sa-i scot pe amandoi de acolo. Cand am fost in Italia numai eu cu taica'su ca el nu era,am stat 12 ore intr-un parc de distractii,caci al meu copil mare a trebuit sa se dea in absolut toate dracoveniile de cel putin doua ori si sa vada si cat mai multe spectacole!
Asa cu baietii mei!
Eu am reinceput munca azi!Deja am terminat! Ma duc o fuga la cumparaturi si apoi sa-l recuperez pe pui de la cresa. Sau invers!Mai vedem pana ma schimb de tinuta!
Pupici la voi si pe mai tarziu!
Laura la Daria!.
http://community.webshots.com/user/delphinoi
http://community.webshots.com/user/sebilus
viorica avram spune:
draga Laura,imi pare rau sa aud ca buburuza ta are probleme! si shalini a sarit odata in pat si si-a luxat un pic piciorul si am fost cu ea la radiografie care se face numai la spitalul de copii si nu avea nimic.din nefericire eu eram insarcinata si m-am radiat a doua oara pt ca stai cu ea la radiografie. dar nu mai conta pt ca oricum mai facusem o radiografie lombara si embrionul era compromis.
deci uite nr. dr, Nita,daca il vrei.o cunosti personal?eu da.are si cabinet particular dar trebuie sa-i faci radiografie la spital asa ca...mergi acolo.0722224293 sanatate!astept vesti!
quote:
Originally posted by LauraFlo
Iubita mea fiica a calcat stramb lunea trecuta, si de atunci tot schiopata. Am dus-o la pediatra si mi-a recomandat sa-i fac o radigrafie. Aveti idee daca exista vreun cabinet particular pt asa ceva ? S-o duc si la un ortoped intai ? Are cineva nr dnei Nita sau imi recomandati pe altcineva ?
Va rog sa-mi dati o solutie ca deja e deranjant s-o vad schiopatand. N-o doare, nu are vanataie dar merge in continuare intr-un ...picior.
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
viorica
viorica avram spune:
multumesc mult Cristina!inca il mai am in fata ochilor pe tatal meu.nu poti uita niciodata pe cel care ti-a fost tata.nu ma pot impaca cu gandul ca a murit repede si nu si-a incheiat socotelile cu viata,dar,asta-i pctul meu de vedere.nu noi hotaram cand murim!
pupici!
Delphin ti-am vazut si eu pozele.te invidiez ca baietelul tau e atat de curajos.fiica-mea a vrut cu chiu cu vai sa se urce si ea intr-o chestie anul trecut la serbarile galatiului si cand s-a pus in miscare a inceput sa tipe ca vrea jos de a oprit masinaria pt ea.si uite asa m-am dat eu de 3 ori pt ca tati trebuia sa stea jos cu fata si eu nu era sa stric biletele!shalini se sperie de caini,de gaini,de pisici,de muste,de vrabii....eeee imi trebuie o gramada de timp s-o conving ca nu i se intampla nimic rau.e foarte prudenta.nu s-ar risca pt nimic in lume.si e forte calma,seamana cu tati.
noapte buna
viorica
ELIZA MIRON spune:
Buna dimineata!
Am cautat si abia v-am gasit la pag.3.
Cam slabuta miscarea pe aici...Alina, ele, cookie...au disparut! Doar cateva fete mai sunt active...
Viorica, te mai doare capul? ce-ai facut?
viorica avram spune:
n-am facut nimic Eliza.sunt un pic ocupata cu mutarile la magazin si am multe de facut
sincer nici nu prea stiu unde trebuie sa ma duc.medicul meu de familie...e tare dragut dar e tamaie.cred ca trebuie sa mereg la neuro.cred....mai am un pic de lucru si apoi voi avea mai mult timp liber.
ce faceti fetelor?a venit primavara si nu mai dati prin casa?
hai ca fug .am cateva acte de pus la pct.
va pup
viorica
alinam spune:
neata!
Eliza eu sunt activa mereu da nu am noutati :)
Laura ai fost la dr?
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
vilma spune:
Buna dimineata la toata lumea.
Ma uit si eu pe pozele lui delphin, si sunt impresionata. Sebastien seamana cu tine, categoric, oricum pana la urma va sfarsi sa semene la infatisare cu unul dintre voi, iar la temperament cu celalalt....asta daca nu va lua de la fiecare cate ceva...:))
Laura, am citit ca ai probleme cu Daria, sper sa nu fie ceva grav.
Kris, imi pare rau sa aud ca ati avut de suferit de pe urma medicilor, sper insa sa fie rezolvabil si cat mai curand. Doamne ajuta.
Noi am fost plecati o fuga in Piatra Craiului, dar n-am mai avut timp sa pun poze, caci m-am uitat la cele ale lui Delphin. Oricum, peisajele sunt frumoase sa le vezi in original, caci pozele le fura 50% din farmec.
Azi am de gand sa vorbesc cu teacher de la gradi, care de 3 zile tot ii spune Ancai ca miroase a usturoi, e de toata jena. Am vorbit cu directoarea, i-am explicat ca nu folosim, ca n-are de unde (nu ia medicamente, nu e bolnava, dintii sunt perfecti), dar vad ca continua cu prostia asta, incat cred ca deja copilul se simte umilit.
Nici nu stiu ce atitudine sa adopt, pt ca oricum sunt cu capsa pusa.
PS: Laura, am CD-ul cu baby Einstein la mine, in masina. Daca vrei sa-l iei, spui. Sau Cristina, desigur, care e mai libera zilele acestea. Si filmul cu Maria Mirabela il aduc, dar nu l-am gasit azi in vraful de CD-uri, si nici nu l-am cautat prea atent, din graba.
Multa sanatate la toata lumea!!!
Vilma, Anca (5 ani) si Tudor (2,4 ani)
cookie spune:
Buna dimineata/ziua...
Fetelor, n-am mai reusit sa dau pe-aici...azi, cel putin, m-am trezit cu capu' cat o banita si buimaca ...nici acum nu mi-am revenit...habar n-am ce-o fi!
Cred ca mi se trage de la niste oboseala acumulata din weekend...sau de la trezirile de azi-noapte ale fiica-mii...cert e ca daca nu-mi fac somnul de noapte cum trebuie(adica macar 7 ore pe noapte) sunt terminata! Na, ca m-am plans si eu!
Viorica draga, medicul tau de familie, chiar daca nu e el meserias, trebuie macar sa-ti dea trimiteri sa-ti faci niste analize mai amanuntite...asta e treaba lui! Sanatate multa!
Laura, mai schiopateaza Daria?
Eu nu gasesc nr de telefon al dr Dragulescu de la Braila, il mai caut si-ti dau un semn...Daca despre el era vorba... Stiam ca si Ele il are, daca nu ma insel.
Vreau sa va spun ca m-am apucat de o chestie total noua si surprinzatoare pentru mine...nici mie nu-mi vine sa cred...probabil ca am intrat intr-o perioada revolutionara, ca altfel nu-mi explic schimbarea asta...va zic eu acusica...numai sa ma dezmeticesc
Delphin, la piciul curajos!
Ce sa zic, toata admiratia mea!! Eu am fost intotdeauna o fricoasa(si am ramas la fel), asa ca admir pe oricine care face asemenea lucruri...
LauraFlo spune:
Alina, cum v-am spus ieri am hotarat sa mergem la ortopedul de la Braila, ieri am vrut totusi s-o vada din nou pediatra noastra , dar erau peste 30 de persoane la ea la cabinet, asa ca am renuntat.
Am dat-o in continuare cu unguentul care mi l-a prescris saptamana trecuta...Chiar nu stiu ce sa fac, vom merge la Braila si vom vedea ce ne va spune dr.
Multumesc pt nr de telefon, Viorica.Spor la treaba.
Diana, va pregatiti de petrecere? Din nou ?
Vilma spune-mi tu la ce ora vii aici la sediul din centru si eu in cinci minute am ajuns la tine. Sau ne intalnim pe la 4-5 cand pleci , ca sa nu iti stric programul. Hotaraste tu. Multumesc.
Eliza , dar si tu nu ne-ai mai dat de mult un semn....Cum merge cura de slabire ?
Eu sunt pe baricade, adica am reinceput cura de slabire, mai ales ca din nou m-am intoxicat ( de data asta si Daria, mititica de ea). Acum am reusit sa rezist pe stepper 15 min cu frana stransa la jumatate...am inceput sa si transpir...
Pe 2 iunie plecam la munte, ne duce seful nostru dragut...poate reusim si mergem si cateva zile la mare cu Daria ...Stiti vreun apartament de inchiriat ? Nu cred ca statiunea conteaza, sa aiba bucatarie functionabila si doua camere, poate merg si finii cu noi
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
Crisa-77 spune:
Noi pe 1 mai am fost la tara la un gratar cu tot cu Andrei.A fost pt prima data cand a iesit din Galati sa se plimbe;ca la dr a fost de la 3 luni la Bucuresti.I-a placut fff mult asa ca o sa repetam miscarea.
tuturor.
Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)
http://community.webshots.com/user/krysadi