La noi la Galati sa veniti ! (24)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Vai Delphin, ce bine seamana Sebastien cu tine. Ai o mandrete de baiat. Sa-ti traiasca! M-am uitat adineauri la pozele voastre si am remarcat privirea si ochii lui. Seamana bine cu tine...parerea mea.

In rest ce faceti??? Ce planuri aveti pentru we.? Ceva excursii de 1 Mai??

Va urez we. placut si distractie placuta.
Va pupam. Bye-byeeeeeeeee

Cris si bb Razvan (23.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Merci, Cristina! Esti una dintre putinele persoane care spune ca Sebastien seamana cu mine.Cand era micut si chelut,dar si acum,toti spun ca el si papa sunt copie xerox.

Eu stiu insa ca are ochii mei,privirea mea si falcutele mele. El are falcute,insa la corp este slabut,adica bine,nu pot sa ma plang.

Noi in week-end,va trebui sa mergem la servici la papa caci este sarbatoare treditionala si fffff important,iar ca familie sunt invitata oficial. Cred ca va fii placut! va fii defilare militara si apoi porti deschise la vizitarea cartierului militar. Cum sunt invitate si familiile, dar si publicul,au organizat ca un fel de ....balci. Voi face poze si am sa va arat si voua.

Cam atat si

http://community.webshots.com/user/delphinoi
http://community.webshots.com/user/sebilus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelabeldimanescu spune:

HRISTOS A INVIAT!ce mai faceti fetelor? am avut calculatorul putin defect .acum in sfarsit e bine.Cris si eu traiesc aceeasi drama ca si a voastra, nu disperati!!!!!!!!!!!!!as vrea tare mult sa ne intalnim si sa vorbim.ti-as putea da multe sfaturi din cei patru ani trecuti.fetelor pe cand o intalnire? promit solemn ca nu o sa mai lipsesc. va pupam eu si Bianca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Buna dimineata, dragelor!
Cum va petreceti azi?
Noi ar trebui sa mergem la cimitir, azi sunt Pastele Blajinilor...da' cand ma gandesc la aglomeratie, m-apuca raul... Cred c-o sa mearga doar tati cu familionul, noi stam acasica si ne urmam programul obisnuit.
Va pup si o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Delphin, se pare ca te-am nimerit....Si eu tot cu sotul meu iubit aveam "meci" cica nu fac nimic pentru el, ba din contra pentru toti ceilalti sunt prima care sar in ajutor... O idiotenie.... Si daca ieri parea stare de asediu azi precis suntem la batalia finala .
Dar gata, azi e duminica si trebuie sa ne odihnim si sa distram.
Cookie, cred ca e mai bine sa stati acasa, e mare nebunie in cimitir .
Mihaela bine ai revenit.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Si noi am ramas acasa.S-a dus doar mama.E mare nebunie la cimitir azi.Ma voi duce in alta zi.
Mihaela astept sa ne intalnim.
Pupicei.

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

http://community.webshots.com/user/krysadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
ce mai fak fetele?

......uite ca eu ma incumet sa merg azi la cimitir hehehe cu plod cu tot, am vorbit si cu dady si am hotarat ca daca tot nu mergem la padure sa mergem la un "lok cu verdeata".

aseara am fost la un botez ,a fost frumos, dar .........stiti cum e cand nu bei, nu mananci........ nu dansezi prea mult ca te apuca greata :(, orikum si azi suntem invitati la nasii nostri care stau la curte la un gratar ....(adika sa il pape altii) si cred ca mergem ca sa stam cu bebu la aer :)

Cookie sa inteleg ca iar ma intalnesc cu sotul tau in cimitir? hehehe si anul trecut ne-am vazut .... numai ca anul trecut aveam burtoiul la mine ....anul asta il car pe Vladut :).

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelabeldimanescu spune:

Buna ziua.Laura multumesc de urare,abia asteptam sa revincaci chiar mi-ati lipsit.Cris maine lucrez dimineata,daca ai timp ma gasesti pana la ora 15.Eliza tu ce faci ?Te caut de 3 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
m-am gandit sa va aduk pe prima pagina ca tare greu v-am gasit heheheh!

ce fak fetele azi? cum petrec? noi si azi mergem la alt "lok cu verdeata" si in rest ..... ce ne tuna pe moment, astept idei hehehh.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Noi ieri dimineata am fost in Parcul de la Ultimul leu si am parcat in groapa cu nisip. Aveam remuscari ca nu am lasat-o pe Daria niciodata acolo asa ca am echipat-o, i-am cumparat galetusa si lopatele si a stat o ora de-a scormonit.
Dupa amiaza taticul iubit era prea obosit pt plimbare asa ca am iesit singurele si ne-am oprit in parcul de pe faleza...a fost foarte incantata Daria ca vede Dunarea ( e inca foarte mare ), ne-am dat in leagan si in topogan....
Azi mergem la ceva cumparaturi,...aaaaa... de fapt cred ca trebuie amanate ca azi e 1 mai si e inchis peste tot !
Vb mai tarziu !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput