Berbecutzi din toata lumea.....veniti aici!!! (11)
Raspunsuri - Pagina 20
LYLY809 spune:
Si eu am facut 3 ani in Iasi, apoi m-am mutat in Bucuresti si am terminat ASE-ul. Va dati seama cum e sa stai in Ieshi (in Copou) si apoi sa te muti in mizeria de capitala!![]()
Anu' trecut era cat pe ce sa ma mut in Iasi, dar cred ca daca o faceam eram muritor de foame pe acolo... doar am muncit ani de-a randul sa ajung unde sunt, cu serviciul...
Lacri si
Alexandru 30 mai 2006
Album pozici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;0;1;1/c/59.5/t/54/s/60/k/4c88/weight.png
raresionut spune:
'neata!

Pai, Soni, tu ai citit printre randuri...eu NU sunt din Iasi, am facut facultatea ...5 ani in Tudor.Cam " sadica" in bancuri....
Noi, astazi vom iesi un pic la iarba, caci sful cel mic, are pofta de alergat...si cu vremea asta nu se stie niciodata.
LyLY, ce mai face micutul Alexandru....ca tare-i dragalas...un ingeras....e tare scumpic...seamana cu mami.
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
LYLY809 spune:
Alina, Mocutza vrea joaca tot timpul, iar eu ma plictisesc foarte repede, nu-mi prea place sa o fac pe clovnul mult timp
Acum se chitcaie ca nu stau cu el de vorba![]()
Uitati niste poze cu el AICIrazacios nevoie mare...
Lacri si
Alexandru 30 mai 2006
Album pozici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;0;1;1/c/59.5/t/54/s/60/k/4c88/weight.png
soni spune:
Neata' Lyly sa-ti traiasca mindretea! Fetelor am inteles ca a-ti facut fac in Copou si eu dar stateam acasa! Pai daca e soare ,duminica placuta !!
LYLY809 spune:
quote:
Lyly sa-ti traiasca mindretea!
Multumesc
Duminica placuta si tie!Lacri si
Alexandru 30 mai 2006Album pozici
danielac spune:
salutare berbecuti!
eu am fost la nunta aseara pna la 4 dimineata si acum dorm pe mine!
duminica placuta!
Dana
soni spune:
Pai Dana sa-tifie de bine distractia si celorlalte duminica! Sper frumoasa. O saptamina buna si copii frumosi si sanatosi .Daca intru mai rar e ca bintui pe la umanitare.Si cam am multe de rezolvat.da nu va uit .Cristinaaaa!!!undeesti???
paky spune:
Buna dimineata berbecutzi!
Nu-mi vine sa cred ca azi e luni,
, a trecut asa de repede weekend-ul.
Am fost la peste duminica, am prins 3 carasi (mici,mici,mici)
Voi ce-ati facut ???
Alina cum a fost la iarba verde?
Pupici si sa aveti o saptamana frumoasa.
CristinaT spune:
Neata berbecuti, ce aglomeratie pe aici!
Ce mai faceti????
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
raresionut spune:
' neata!....
si noi la apel...
Paky, dar cine e pescarul inrait, ca in fiecare weekend la peste....
Noi am stat acasa, ca tati a avut treaba cu schitele lui( e foarte ocupat) si n-am vrut sa plecam fara el,....in schimb am iesit in parculet si am luat toate topoganele la rand...de se uita toata lumea crucis la noi....auzi si copilul , dar si parintii in topogan?
LYLY, da' tare-i dragalas mocuta asata mic....un pupic de la noi....
Bine ai venit in aglomeratie , Cristina..
O zi buna tuturor berbecutilor!

Alina
si printul Rares
Pozele noastre