Iasule, mandra cetate! (31)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanabandol spune:

neata fetelor,
vin si io cu cafeluta...da eu dau un ness cu pepsi light, ca-s la dieta
maine ma duc sa dau comanda de fotoliul si combina pt tratamente, deci sper ca sambata sa fie deja pe pozitii la cabinet.sper sa nu-mi faca aia vreo figura, ca-i mananc.
o intrebare la voi:stiti vreun neurolog pediatru bun? as vrea sa-l duc pe rares la un consult ca m-a speriat rau de tot sambata.mi-a facut o criza de plans cu invinetit tare la fata, cu icnete de nu mai putea respira. a fost cred la un pas de asi pierde cunostinta.mi-a mai facut el crize cu 2-3 secunde in care isi tinea respiratia, de i se albastreau un pic buzele, dar toti cei cu care am vb(medici, ma refer)au zis ca sunt mofturi si crize de nervi.dar chiar asa?????????
oricum m-am speriat cumplit de tare!!!daca stiti ceva, va rog mult, da-ti de stire.
o saptamana minunata, plina de soare si cu puiuti sanatosi!!!
pupici,
oana

i would rather die of thirst than drink from the cup of mediocrity

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Am aflat de pe afisele din oras ieri:
Sarbatoarea Berii, la Strandul Municipal, incepand de joi pana duminica inclusiv.

Joi: muzica populara si DJ... Eftimie (ma rog, eu nu am auzit de el, da' cica e cunoscut in muzica house!)
Vineri: Stil, Heaven si Bere Gratis
Sambata: Cristina, Directia 5
Duminica: Anna Lesko, Millenium...

PS--Ma abtin de la orice comentariu pe aceasta tema (doar Directia...)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

'Neatza si de la mine.
Vreau sa va recomand din tot sufletul Tortul cu trufe din subiectul Deserturile Nataliei. E o nebunie. E adevarat ca am muncit ceva la el, insa ieri, cand am avut musafiri, mai-mai ca nu a iesit cu bataie pe el. Daca aveti vreo ocazie speciala, merita sa-l incercati.
Dana, o sa vin si eu sambata, daca tot m-ati invitat... :) Sper sa nimeresc locul numai.
O zi si o saptamana minunate!

It's nice to be important, but it's more important to be nice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Eu am inceput prost ziua de azi...sper sa nu mai aiba nimeni pb.
Felicitari Oana pt noile achizitii, daca o sa fiu prima clienta sa stii ca sunt buna de saftea.
Pupici si o zi buna la toata lumea,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75288

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lusam spune:

Citat:
citat din mesajul lui belnicol

Buna iesencelor! Ce rau imi pare ca nu am intrat mai de mult pe topicul asta! Dar nu e timp pierdut. Vreau si eu pe listuta voastra, daca ma primiti. Sper ca am inteles bine ce date trebuie sa dau, asa ca ma prezint: Nicoleta Belosinschi, 14 noiembrie 1971 si minunea de Matei, 6 noiembrie 2004.
Si vreau si eu cu voi la cuconiada, pls!!!

Dana, sotul tau e din Valea Lupului ? Si eu tot de pe meleagurile alea ma trag!
Acuma va las ca tre' sa-l scot pe Matei afara.
Abia astept sa va cunosc. Numai bine.

nicoleta si matei

Mergi la inceput

O ieseanca ratacita prin banat; caut o foarte buna prietena si cred ca este belnicol; nu crezi ca si Alex trebuie sa stie de Matei? Gabi marica ( Ciobanu)

Mergi la inceput

Sunt si eu o ieseanca ratacita prin Banat. Imi caut o veche prietena si cred ca este "belnicol". Ma poate ajuta cineva sa intre in contact cu ea?. Va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

adevar grait`ai, vino aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74425&whichpage=16 si`o gasesti pe belnicol

Mergi la inceput