M-am hotarat....adoptie (36)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valiburu spune:

Multumesc mult pentru felicitari!Tare mult as vrea sa am puterea sa o iau de la capat pentru o noua adoptie,dar deocamdata nazdravanul de Iustin imi rapeste tot timpul si energia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_112 spune:

La multi ani Irina,sa fi sanatoasa si puternica sa-ti cresti puiutul.Eu n-am facut nimic la tribunal ptr.ca m-a anuntat cu o zi inainte juristul de la dpc ,ca ne-a expirat atestatul, asa ca o luam de la inceput,alt timp pierdut pe la dpc ptr. desenat pomi si altele totul "in interesul copilului" zic ei,nu se gandesc daca ai cu cine sa-l lasi,mai nou acum trebuie sa mergi de 2 ori ptr. testul psihologic,o data merg ambii soti apoi la alta intilnire se merge separat...ce mai tara lui papura voda.Si atestatul este expirat de 5 zile deci nu este o diferenta f. mare ,dar asta este inca o luna de asteptare.Scuze dar sunt plina de nervi si sictir vis-a-vis de legea asta de nimic...

Silvia si Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

Silvia, bafta cu refacerea atestatului.
Singurele acte care nu mai tb refacute sunt caracterizarile.
Adeverintele de salariu pentru mamica sau taticul care e in CIC consta intr-o declaratie data de firma cum ca persoana X primeste alocatia... sau cum se numeste.
E o timpenie ca pentru refacerea atestatului sa faci iar desene cu copacei si floricele, iar sa pierzi timpul cu 1000 intrebari.
Cu atat mai mult cu cat acum ai si copil care tb sa manince, sa doarma, sa se plimbe.
Cum adica te cheama de 2 ori? De ce sa pierzi timp dublu odata impreuna , odata separat? Doamne ce timpenie.
Eu am fost vineri la DPC si am stat cu flacaul 2 ore si deja dupa 2 ore era obosit rau de tot si marait.
Cum se pot gindi sa chinuie un copil asa?
Stiu: vor zice, lasa-l cu cineva. Daca nu ai cu cine? Ce faci? Sau poate cine sta de obicei cu el, e plecat in ziua cu pricina sau e bolnav sau are alta treaba.
Hai ca ma opresc inainte sa mai spun si altceva.
Inca ceva: refacerea atestatului dureaza tot 2 luni din pacate.
Bafta multa si pupici printesei.

Multumesc pentru urari tuturor.

Ina, la multi ani si tie de Sf irina si sa fii fericita alaturi de Andrei.

tuturor

Irina si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Fetelor,va pup !

IRINALA MULTI ANI !
CORINA sa-ti traiasca micuta crestina si sa te bucuri de ea!
SILVIA imi pare rau ca nu ai rezolvat si ca te pun astia iar pe drumuri.Nu mai fi suparata
VALIBURU felicitari pt finalizare.
Eu tot plimbareata...dar fericita!!

SIMONA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Flory ,ce mai faci?Ce fac bebeii?

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Flory, abia astept sa ne vedem in parc cu Andrei si cu Rares.
Nastere usoara si fara probleme iti doresc si un dulce pentru viitorul bb.

Irina si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

cand naste flory ???????

alexa si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Mai are, prin iunie ar trebui.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Sau poate la sfirsitul lui mai. De fapt cred ca va apare Rares pe lume cind va vrea.
Aissa, bine ai venit la adoptii. O si un

Irina si Mihai

Mergi la inceput

Fetelor am doua vesti (dupa parerea mea la fel de proaste).
1. pentru cei care iau laptele de la Piata Bobocica va anunt ca am sunat azi si nu se stie nimic. Nici daca se mai da pe aprolie, nici pe mai. Nu au nici o informatie. Din pacate.
2.Am vazut revista presei si am aflat urmatoarele:

Conform legii, bebelusii abandonati nu primesc CNP!

Copii fara identitate Luni 08 Mai 2006

Copiii parasiti in maternitati de mamele care dispar fara urma nu primesc, conform legii inregistrarii persoanelor, un cod numeric personal si sunt condamnati sa ramana fara identitate.
Ei nu pot fi incredintati asistentilor maternali si nu pot fi declarati adoptabili. Numai in Maternitatea Caritas din Bucuresti sunt 18 astfel de copii, ca sa nu mai vorbim despre restul tarii, de unde sunt foarte putine date disponibile. Dr. Bogdan Jansen, directorul Spitalului Caritas, considera ca "exista un cerc vicios, la a carui rezolvare ar putea contribui Ministerul de Interne acceptand ca pentru acesti bebelusi acordarea CNP-ului sa se faca in lipsa parintilor. O alta solutie ar fi implicarea primarului de sector, numai asa copilul abandonat putand beneficia de un trai cat de cat normal.

Irina si Mihai

Mergi la inceput