Zalauance !!! la apel...
Raspunsuri - Pagina 14
mihaela_s spune:
Asa, asa...claudia ,trebe sa asculti de mamicile astea batrane 
![]()
asa e bianca, chiar daca esti tu blonda, nu se vede, te prinzi repede
!
adriana, vezi ca in tot raul e si un bine! ghinionisto!![]()
va tzuk, merg la nani, dimineata iar o iau devreme la picior
.
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
claudiasabou spune:
Si eu sunt de parere ca cel mai bine e la cresa sau camin ,dar in august acestea sunt inchise si nu are cu cine sa stea.Din aceasta cauza m-am gandit sa caut o bona pana in toamna ,iar apoi sa mearga la cresa sau camin .Rebeca iubeste copii si eu sper sa-i placa la cresa.
Mihaela pe Rebeca o cheama Patricia,a venit un pic mai repede de cum era programata,cadou chiar de ziua mea,asa ca in spital inainte de a naste i-am schimbat numele din Sara in Patricia,mi-a parut rau mai tarziu ca nu m-am gandit la Petra pt. ca imi placea mai mult,dar asta e.Deci noi sarbatorim impreuna cu tatal tau.
Claudia si Rebeca (29 iunie)
poze Rebeca
claudiasabou spune:
Bianca sunt tare aiurita si am uitat sa-ti spun mai devreme ca azi am fost si noi pe la 6 pe platou, Rebeca a fost tare fericita se tot plimba prin nisip si nu a vrut sa vina acasa.
poze Rebeca
Bimilit spune:
claudia trimite-mi pe PM nr tau de mobil.sa te sun cand suntem pe platou.noi am fost de la 18 pana la 20,30 pe platou.pacat ca nu ne-am intalnit.da si maine e o zi.
va tzuc pe toate si va urez o noapte linistita.
Bianca - soacra cu DOUA nurori
!
dianaiulie2009 spune:
Buna dimineata !!!
Noi am avut o noapte foarte linistita , Paula nu a avut nici o trezire ...
Deseara nu iesim afara , trebuie sa le fac baie la fete si vine tanti la curatenie , maine fiind sarbatoare , am schimbat ziua ...
Pe platou nu am ajuns aseara deoarece Andreea a dorit sa ramana la troita ...
Va pupi ca tre sa-mi termin treaba ... imediat intru in sedinta ...
O zi minunata tuturor !!!
albumele noastre
dianaiulie2009 spune:
Chair daca nu reusesc sa scriu , sa stiti ca mai intru din cand in cand sa va citesc ... asa printre clienti ...
albumele noastre
Bimilit spune:
cafengiste la apel!!!!!!!!!!!!!!!!!
mai fetelor , iar eram pe pagina a doua.se poate?
sa aveti o zi minuanta.va tzuc si mai vin...........
Bianca - soacra cu DOUA nurori
!
claudiasabou spune:
Buna dimineata,ne-am trezit si noi.
Am intrat doar sa va salut ,ca Rebeca nu ma lasa sa stau la calculator.Mergem sa papam si apoi mergem afara.
Sa aveti o zi buna.
Va pup.
poze Rebeca