@ construit CASA!!! (8)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bidiloi spune:

Multumesc mult ptr. site-uri(EVELINE-)...numai bine va doresc tuturor, cu drag Sim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Jone eu mai are rost sa zic ceva in pricinta curateniei la cei 300mp utili?Noroc ca 150 sunt inchiriati ca in 450 mergeam in munti cu barca .Oricum asta e,sunt iubitoare de spatii maaaari .
succes fetelor care se apuca acum

Magda si Bianca 7 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Vlad spune:

Voi cum ati procedat cu constructia? La rosu cu firma si finisaje in regie proprie sau la cheie cu o firma? Ma gandesc ca important e cum iese la rosu pt. ca la finisaje ne mai pricepem si noi. Am vazut niste preturi la o firma din Bucuresti, dar probalil e la fel si la iasi (140-145 eur mp la rosu - fundatie, pereti, suport acoperis fara usi, geamuri, acoperisul propriu-zis, instalatii etc..). Pare rezonabil 15000 eur la rosu, cu 30000 reusim cred sa o terminam complet (aici ma cam incurajez singura!). Ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Hello hello!!!!

AM trecut sa va salut! Nu prea mai am timp in ultima vreme, firma ma solicita, ajung seara acasa( tot la bloc :)), nu mai am timp de casutza noastra, nici bani deocamdata.
Sper sa revin alaturi de voi, sa citesc restantele.....

BAfta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Anca pretul care il spui tu nu este doar la manopera fara materiale???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Vlad spune:

quote:
pretul care il spui tu nu este doar la manopera fara materiale???

Nu, ia uitati-va acici http://www.lacasa.ro/case.php# Eu asa am inteles ca e pretul pe mp la rosu. Iar 100 mp x 145 eur = 14500 o casa de 100 pm fara acoperis! Nu asta se intelege din ce dau ei acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe03 spune:

BUNA TUTUROR revin si eu pe baricade dupa o luna de concediu...si raportez...NE-AM MUTAT...si e tareeee bine in casuta noastra...
am rezolvat toate problemele, avem gaz, curge apa calta la dus, o bucatarie imensa si luam masa...pe terasa...intr-un cuvint e super...am vindut apartamentul fara regrete, si in citeva zile ne-am si mutat in casa, avem o gradina plina cu flori...si ceva zarzavaturi,acum nu ne ramine decit sa mai inbunatatim pe ici pe colo, mai avem de mobilat biroul, de cumparat ceva covoare...si alte mici nimicuri...dar inca o data fetelor...e superb...
cine mai vrea detalii sunt pe aici...
p.s. nu regret nici o clipa investitia facuta
numai bine
nicol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgetaR spune:

Fetelor, sunt disperata!Sunt pe cale de a renunta la constructorul cu care aveam contract pt. casa la cheie. Casa e la faza de finisaje interioare (urmeaza a fi pus rigipsul)si nu am inca sapa turnata. Are 250mp. Credeti ca 13000 EUR pe care-i mai aveam de dat constructorului mi-ar ajunge sa o termin eu? Mai am nevoie de usi de interior, doua scari de lemn pt. acces etaj, obiecte sanitare (chiuvete, cazi, wc) pt 4 bai, 2 centrale termice si calorifere + mana de lucru pt toate astea. Si de cumparat lavabila de interior si de montat gresia si faianta pe care le am deja.
Din experienta voastra ati putea estima cam cat m-ar costa ce mai am de facut?
Felicitari nicol, eu am senzatia ca n-o sa mai ajung vreodata la faza cu luat masa pe terasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Georgeta - cu parere de rau iti spun - exclus sa-ti ajunga banii. Eu am casa de 250mp si sunt acum la finisaje, dar eu aveam deja instalatiile facute si centrala (una sg. de ce vrei 2???) si calorifere si am cheltuit 40,000 euro. Asta inseamna -parchet de stejar pt. 150mp, 14 usi celulare cu furnir si tocuri din lemn, scara (una sg.) placata cu lemn si mana curenta din inox, obiecte sanitare de la Romstal pentru 4 bai, gresia, faianta n-am inclus-o in banii astia ca zici ca din aia ai. Daca tu ai mai putine bai, daca iei obiecte sanitare de la Mondial, parchet laminat nu masiv, usi mai ieftine, scara placata cu gresie si mana curenta din altceva cred ca te incadrezi in vreo 20,000 + mana de lucru care pe mine m-a costat 6000 euro si tine cont ca am oameni din provincie cu preturi mai mici. Dar centrala si caloriferele te duc la destul de mult - la mine centrala Buderus, boiler si calorifere din otel pt. toata casa, tevaraie din cupru si polipropilena si mana de lucru pentru instalatie m-a costat 10,000 euro. Cea mai ieftina oferta atunci pe care am gasit-o a fost de 8000 euro dar nu ne conveneau materialele. Deci eu zic 20,000 + 5000 mana de lucru (sa zicem ca gasesti la 5000) + 8000 calorifere si centrala = 33,000 euro. Eu personal la cate zici ca mai ai de facut mai jos de suma asta nu cred ca reusesti sa ajungi la o casa de 250 mp, daca vrei sa le faci pe toate. Poate restul fetelor sa-ti spuna altceva dar ....ma indoiesc.

Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgetaR spune:

Multumesc mult Miramar, ma gandeam eu , dar nu eram sigura. Imi trebuie 2 centrale pt. ca noi avem un duplex, vom locui 2 familii. Din tot ce ai enumerat tu as mai putea sa scad dusumeaua pe care o am deja, dar tot va trebui sa platesc un parchetar s-o monteze.
Maine voi sti exact ce am de facut, am chemat Inspectoratul de Stat in Constructii sa verifice ce a facut constructorul pana acum.
Inca o data, multumesc.

Mergi la inceput