@ construit CASA!!! (8)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jone spune:

eu continui cu baia.am dat jos chiuveta.si tot pun faianta.
azi fac pauza ca nu ma simt in stare sa pun iar faianta.
alex umbla cu poponeata goala in pantaloni si e prin toata curtea.
ajung la concluzia ca e musai sa facem si o minipiscina in curte.
o sa o trec ultima pe lista.
va pupik.

jo si alexandra

"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deborah77 spune:

Dragilor, cei care construiti in Bucuresti. Cum ati facut cu fosa septica? Ca am dat de niste minuni...cu niste preturi...de-mi vine rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Mi-am luat primii stalpi pt gardul provizoriu....incepe "distractia"...mi-am deschis si un caiet in care am de gand sa-mi notez toate cheltuielile...o avea pagini destule??

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Bravo Eveline! Cu fruntea sus inainte! Trage aer in piept si....... la drum!!! cu caietul in mana
Iti ajung paginile daca scrii ordonat! Sfatul meu: ziua si cheltuielile!

Deborah, am auzit si eu preturi pentru fose de 40-50 mil lei vechi, dar noi am inceput cu sapatul unei gropi, pe care ii vom zidi peretii, apoi vom turna placa peste. O sa coste ceva, dar pentru manopera, intai platim un "negru mitittel" care doar sapa, apoi zidar pentru confectionat cofrag, turnat peretii si placa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

acum 2 ani m-a costat fosa (sapat, carat pamant, fier beton, cimentat, placa, scanduri) vreo 25-27 milioane
iar anul urmator au adus canalizarea pe strada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deborah77 spune:

Mie nu-mi surade ideea de a face fosa betonata, cat de mare sa fie ca sa nu vina vidanja lunar???? Ne-am uitat dupa fose din fibra de sticla, sau polietilena, cu 2-3 compartimente, din care se scurge apa printr-un sistem de drenaj. Dar cu montaj cu tot....ajunge spre 70-80 mil...chiar daca se vor vidanja la 1-2 ani...mi se pare enorm si asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heny spune:

Salut voios pe toata lumea!
Am inceput sa avansam si noi putin: pana se termina si cea de-a doua scara interioara cladim hornurile pentru centrala si semineu, in interior, apoi zugravim, ne mutam si ma apuc de amenajat gradina din spate. De luni am preluat sefia santierului si lucreaza mesterii de numa-numa cand vin in inspectie . Maine ma duce sotul sa vad un gard din fier care i-a placut lui. Trag o poza si v-o arat si voua.
Va pup si sa aveti spor!!!

Mergi la inceput

am revenit!
am pus 99% din faianta mai am pe langa usa si glafurile la fereastra.
am fost "desteapta" si nu mi-am dat seama ca daca sunt pe hol in fata baii si tai cu flexu niste profil o sa sara pilitura dina ia fix in faianta mea.a impuscat-o de toata frumusetea.
asha ca am dat o coloana jos si am repus-o.
a venit tata si mama si m-au mai ajutat.tata a pus usa si a montat boilerul.
deci am baia functionala.
am dat cu chit sub boiler si iar am facut-o de oaie, nu am avut rabdare sa ma informez si amd at cam mult si nu am apukat sa sterg ca eram franta si uite asha acum bombanesc si curat faianta.
dar...momentan sunt in pauza cateva zile ca ma dor mainile, adezivul ala de faianta nu prea face bine la tegument.
doveleceii au inflorit dar am pierdut menta decorativa :( ca am uitat de ea si ghiveciul era ascuns si nu am udat la timp.
mama si cu tata mi-au facut cinste cu un rand...de geamuri la usile de interior.
sa-mi traiasca parintii!
acum am scaune si masa din lemn dar tot pe alea pliante stau.

va pupik

ps. aici e vreme de plaja si apa marii e super!

jo si alexandra

"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Pfuuu - de 3 zile tot citesc la voi, in sfarsit acum v-am dovedit. Si eeu raportez - am inceput casa pe 28 mai 2005 iar acum e ridicata, acoperita, geamuri puse, sape turnate, instalatii facute, centrala, calorifere,tencuita interior/exterior, gardul pe spate si laterale facut din placi de beton, mai am gardul pe fata. Acum urmeaza sa incepem cu gresie/faianta, parchet, usi, scara, alei prin curte si mobila. Noi avem curent, gaze, canalizare, apa din put. Acum plec sa ma intalnesc cu un nene de la o firma cu usile sa luam masuri si sa dau comanda ferma si finala. Maine mi se livreaza si obiectele sanitare de la Romstal sa le montez provizoriu.

Noi insa am avut noroc am negociat cu constructorul un pret pe mp la rosu si nu ne-a durut capul - ne duceaam in vizita pe la casa o data la 2 saptamani. Ulterior ne-am ocupat mai mult dar doar asa cu inspectia si dadaceala ca de pus mana nici nu ma gandesc. Si la preturi tot cam ca voi ne-am invartit- am avut super noroc cu constructorul asta - om serios si cumpatat si in cerintele financiare.

VA tin la curent.

Mergi la inceput

opa! am trait sa o aud (citesc) si pe asta.
bravo miramar si mare bafta pe voi ca ati gasit un constructor serios.
eu incep faza cu informatiile despre garduri.stiu sigur ca intre noi si vecini nu vreau sa se vada si sa fie de 2 metri.dar...dilema este urmatoarea daca fac de beton ala e in stare sa isi faca camere de inchiriat folosindu-se de gardul nostru, ne gandim la o varianta de jumate beton jumate plasa.eu am vazut din placi si placile de sus erau cu gauri in sfarsit nu stiu cum sa explic.dar sotu nu vrea din placi.

va pup

jo si alexandra

Mergi la inceput