Cum scap de furnici?

Cum scap de furnici? | Autor: asi

Link direct la acest mesaj

Asta iarna am adus in casa o jardiniera sa se dezghete sa pot semana niste fori.Dupa ce s-a dezgetat au aparut furnicile.cand mi-am dat seama ca vin de acolo am scos-o pe casa scarilor.Problema e ca acum nu mai scap de furnici.Ce ma fac?

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IEPU spune:

Chiar stiu cum!
Stateam odata intr-un apartament cu chirie si pe pervazul geamului de la baie "locuiau" porumbei. Nu aveam acces la acel pervaz deoarece intre baie si geamul cu pervazul era un "burlan" cu sectiune patrata care treversa camara. Tampita sectiune mai avea casa aia!
Dar sa revenim la furnici! Pe care eu le aveam de la porumbei. Si in traista cu paine mi se bagau.
Ideea mi-a venit cand mi-au mancat o prajitura uitata pe masa.

Am cumparat o prajitura de cofetarie, insiropata si buuuna, si am "insiropat-o" si eu la greu cu spray de furnici. Ele aveau un "drum" al lor pe sub linoleu; am "imbalsamat" si pe-acolo.

Mai ramane numai sa ai un faras si o matura.
Prajitura era beton, numai furnici satule, o acopereau.

Magda, mami de Horia (20ian1997) si Matei (3oct2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe03 spune:

am scapat de furnici venite din balcon nu stiu cum in casa si care isi facuse culcusul sub canapea si se hraneau cu pufuleti si alte resturi scapate de fimea, cu sprei de gindaci si furnici, nu stiu cum ii zice da e ca cel de mobila, maro,( le-am incurcat intr-o zi, si incepusem sa dau cu el pt. praf) pronto, miroase frumos , scrie pe el ca-i pt. furnici, dar nimiceste orice ginganii...daca nu gasesti ma uit si-ti spun ce marca e...da sigur gasesti chiar si in piata la detergenti
nicol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Multumesc!
Caut sprei pentru furnici.Pana acum am dat doar cu cel de muste si tantari.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput