gradinita 227 (Rezonantei/sect.4)

gradinita 227 (Rezonantei/sect.4) | Autor: grati.ela

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor! Aveti informatii despre aceasta gradinita? Fratele meu sta peste drum si vrea sa inscrie baietelul acolo (evident ca nu au locuri dar daca merita presam pe rana). Ce alte gradinite bune sunt in zona Secuilor-Nitu Vasile-Brancoveanu? Va multumesc mult! Gratiela

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moko spune:

quote:
Initial creeata de grati.ela

Buna tuturor! Aveti informatii despre aceasta gradinita? Fratele meu sta peste drum si vrea sa inscrie baietelul acolo (evident ca nu au locuri dar daca merita presam pe rana). Ce alte gradinite bune sunt in zona Secuilor-Nitu Vasile-Brancoveanu? Va multumesc mult! Gratiela

eu nu am fost niciodata in gradinta 227, dar lucrand in domeniu, am auzit de la colegele mele numai lucruri bune despre ea- cadre pregatite, implicate in multe proiecte educative.Si despre direcyoarea de acolo am auzit recomandari bune.Nu inteleg, insa, de ce nu sunt locuri libere?Cati ani are nepotzelul tau?pentru ca, daca are cel putin 3 ani, sunt sigura ca se gasesc solutii!
Eu stau pe Nitu Vasile si singura gradinita din zona de care am mai auzit se afla pe emil Racovita, pe langa sectia 15 de politie!
Sper sa-ti fie de ajutor raspunsul meu.

nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
au mai ramas...
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Multumesc mult Moko. Alex implineste 3 ani pe 19 septembrie. Directoarea a motivat ca pleaca putini copii in clasa I, ca educatoarele sunt supraaglomerate (au 30 copii, dar la Ozi erau 47!) si sa merg cu copilul la alte gradi care au 15 copii in grupa (probabil prin Ferentari). Ma obliga sa-mi ascut putin unghiutele pt ca nu mi se pare normal ca un copil ce sta peste drum sa nu aiba acces la gradi. E problema lor ca nu stiu sa sfatuiasca parintii ca e anormal ca un copil sa stea la gradi pana la 7 ani si 11 luni (singura a spus ca are copii care in septembrie fac 7 ani si nu pleaca la scoala). Sper sa reusesc! Nu imi este decat de bietii mei parinti care chiar nu pot sa alerge prin tot Bucurestiul sa-si duca si aduca nepotul (fratele meu are un servici cu program oribil si cumnata la fel iar de particulare la cate credite au nici nu se pune problema). Inca o data multumesc! Gratiela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

quote:
Originally posted by grati.ela

Multumesc mult Moko. Alex implineste 3 ani pe 19 septembrie. Directoarea a motivat ca pleaca putini copii in clasa I, ca educatoarele sunt supraaglomerate (au 30 copii, dar la Ozi erau 47!) si sa merg cu copilul la alte gradi care au 15 copii in grupa (probabil prin Ferentari). Ma obliga sa-mi ascut putin unghiutele pt ca nu mi se pare normal ca un copil ce sta peste drum sa nu aiba acces la gradi. E problema lor ca nu stiu sa sfatuiasca parintii ca e anormal ca un copil sa stea la gradi pana la 7 ani si 11 luni (singura a spus ca are copii care in septembrie fac 7 ani si nu pleaca la scoala). Sper sa reusesc! Nu imi este decat de bietii mei parinti care chiar nu pot sa alerge prin tot Bucurestiul sa-si duca si aduca nepotul (fratele meu are un servici cu program oribil si cumnata la fel iar de particulare la cate credite au nici nu se pune problema). Inca o data multumesc! Gratiela

pai din star e facatura...in primul rand, stiu SIGUR ca se infiinteaza grupa mica in gradinita si apoi, inscrierile pentru grupa mica se fac abia in iunie...asa ca de unde stie madam ca sunt supraaglomerate, din moment ce inca nu se fac inscrieri pt. aceasta grupa?
Eu zic sa insistati, ca e imposibil sa nu se rezolve!!Poate trebuie schimbata strategia!!

nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
au mai ramas...
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bmagdaro spune:

Aceeasi problema am avut si eu la aceeasi gradinita, afla cumva cand se fac inscrieri la gradi pentru cei din afara, o sa te miri ca sotul meu a stat anul trecut la coada de la 5 dimineata, cu dosarul in mana si a reusit, suntem in grupa mijlocie, e o gradinita buna, dar se intra cu pile, nu stiu cum sa te ajut, pana pe 15 aprilie s-au reinscris cei din gradi si apoi îi primesc pe ceilalti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxie spune:

La aceasta gradinita trebuie sa aveti pregatita spaga daca vreti sa fiti admisi. Cum este posibil ca un copil care sta pe strada cea mai apropiata de aceasta gradinita - Cricovul Sarat - sa nu fie primit pe motiv ca nu are un parinte decedat, sau parinte cadru didactic, sau frati in gradinita!? Doar copiii cadrelor didactice si celor decedati au dreptul la educatie? Asta in timp ce exista admisi la aceasta gradinita care stau mult mai departe, pe Bd. Ctin Brancoveanu - cum se explica acest lucru? Spaga grasa desigur.
De ce nu face nimeni o ancheta sa vedem si noi in baza caror criterii s-au facut inscrierile anul acesta la gradinita 227?

Mergi la inceput