Rezectie apicala

Rezectie apicala | Autor: sorin248

Link direct la acest mesaj

Stie cineva un chirurg stomatolog bun in Timisoara care sa imi faca o rezectie apicala reusita? Am mai facut o rezectie acum 2 ani la acelasi dinte si din nou mi-a aparut un chist. Prima oara cand am facut aceasta operatie mi-am spus ca nu merg la oricine, ca indiferent cat m-ar costa am sa aleg pe cel mai renumit medic din oras. M-am dus la acel medic, sa-i zicem pur aleatoriu, doctorul U., si la nici cateva luni dupa rezectie mi-a aparut din nou chistul. M-am inapoiat la acel medic, mereu prea ocupat ca sa mai aiba timp de o operatie buna, s-a mirat, mi-a zis ca el a facut tot ce putea. Pe radiografie se vede ca dupa rezectie radacina dintelui nu a fost obturata si probabil ca asta e motivul pentru care a recidivat. Deci, daca stiti cumva un stomatolog bun, cu experienta chirurgicala va rog sa imi spuneti.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

Bratu? am inteles ca e bun . are cabinetul pe BD . Rebreanu il gasesti in pagini aurii cred
si e seful clinicii de stomatologie ( sau asa ceva ) . prietena mea si-a facut implanturi la el si a fost multumita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinnaP spune:

Eu a trebuit sa fac 2 astfel de operatii (incisivii de sus si cei de jos)-aui trecut 2, respectiv 3 ani si nici urma de probleme ! Sunt fff. multumita-numai ca medicul meu e din Bucuresti-profesor la Facultatea de Stomatologie. Si eu am facut naveta, nu sunt din capitala/
Oricum, operatia dureaza putin, e nevoie sa revii pt. fire..se poate si cu internare 2 zile si revii la fire peste o saptamana...iti spun cu mana pe inima ca la mine a meritat. In cazul in care ai drum in Bucuresti, iti dau ceva date> Dr. Florin Sereanu, la F. De Stomatologie din Calea Plevnei nr. 19-sau cabinet, pe Str. Garii de Nord (in blocul paralel cu parcul, statie Troleibuz 85, langa Clinica de Stomatologie Nord, la scara urmatoare). Tipul e super bun si lucreaza "cu mila" si dexteritate.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erin20 spune:

Dr. Emanuel Bratu. Are dreptate michelle. Si eu am facut o a doua operatie la el si pot sa spun ca sunt multumita. Prima operatie pe care am facut-o, a fost nereusita Coincidenta sau nu, numele acelui domn doctor incepea tot cu U.

Pe domnul Dr. Emanuel Bratu il gasesti peste drum de Conti, la fosta faculta de Stomatologie, sectia de Implantologie.

Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

De unde esti Sorin 248 , ca sa stim ce sa-ti recomandam.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ara_kis spune:

Dr Marius Pricop, chirurg la Maxilo Faciale Timisoara, are cabinet propriu, pe splaiul Galati, capatul dinspre baile Neptun.
Eu am facut rezectie in sept 2005 si am fost multumita, Are si pagina web dar n-am reusit s-o gasesc acum si nici nu cred ca e voie s-o pun pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katylove spune:

b]Buna ziua tutor!!! am avut o infectie la un dinte din fata ( dintele 22) dupa care am mers la stomatolog mi-a deschis canalul m-a curatat si a lasat asa sperand ca infectia sa curga !! vreo 2 sapt am stat cu canalul deschis si in aceste 2 sapt. mergeam la dentist pentru a curata canalul si pt. a vedea daca curge infectia! Dar nimic ! desi am 15 ani a trebuit sa fac rezectie apicala, dar tot amanam aceasta rezectie din cauza craciunului ! cu vreo cateva zile inainte de revelion SURPRIZA dintele se rupsese !!! Tocmai acum 3 zile mi-am facut rezectia apicala !! si mai am de facut la un dinte !!( Luati si Mancati lactate si luati calciu la dintii vostri sa fie sanatosi) pt, ca ai mei nu sunt deloc !! Acum e totul bine numai ca mi sa umflat stiu ca e normal !! Cam in cat timp mi se dezumfla? Ce pot face sa se dezumfle mai repede? Va rg sa Imi raspundeti!!! Multumesc ft mult![/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Cam in 3 zile se dezumfla. Poti face aplicatii externe cu gheata.

www.articoledepetrecere.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Dr. Paraschivescu Eduard.
Lucreaza la Maxilo , este fooooooooooooarte de treaba si are mana usoara.
Mi-am facut printre bocete rezectie apicala la el , a fost chiar OK.
E tanar (vreo 35 de ani ) , medic primar , lucreaza si in cadrul Facultatii de Stomatolgie , face f. des stagii de pregatire in alte tari , eu il recomand.

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeyjorje spune:

Katylove, spune-mi te rog daca ai simtit ceva in timpul rezectiei, daca te-a durut ..si cat a durat . Eu am 20 de ani si vineri am de facut o rezectie la dintele 22 si imi este foarte frica. Am nevoie de sfaturi!!! multumesc mult!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaZ spune:

Buna,
Cautam ceva pe net despre rezectia picala si m-a trimis pe acest forum. Am sa va spun si eu cate ceva .Am facut 4 operatii la acelasi dinte nr 22 in 6 ani de zile, in care am schimbat 3 medici . Ultima operatie am facut-o acum 2 zile si vreau sa va spun ca nu ma simt bine deloc.....deja am vazut o pata alba pe gingie si simt ca -mi curge ceva de acolo...am sunat-o pe dentista insa mi-a spus ca poate fii de la granulele pe care mi le-a pus pentru a astupa gaura survenita dupa atatea operatii ! Imi aduc aminte ca dupa operatiile anterioare nu imi curgea nimic.....nu stiu ce sa fac .....mi-e atat de frica pentru ca m-am saturat de cate operatii am facut ....numai la acelasi dinte !

Mergi la inceput