minune contemporana
Raspunsuri - Pagina 2
Andrada spune:
quote:
Originally posted by xenocidquote:
Originally posted by fdoina
Eu am avut un strabunic, preot de tara, la care veneau zilnic oameni din toata zona Olteniei, pentru ca avea darul vindecarii, le citea oamenilor din Moliftelnic, si oamenii care veneau in caruta plecau acasa pe picioarele lor
Da' ce facea strabunicu? Le oprea caii?
*segmentation fault*
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
iren spune:
Xeno, zau asha
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
adrienne12 spune:
Eu intreb pt. ca bunica-meu a fost popa dar n-a facut nici un fel de minune in afara de a-si da copiii la rude sa ii creasca nemaivoind sa stie de ei (cind i-a murit prima nevasta, bunica mea buna) si de a trage la masea (expresia burta de popa nu e o figura de stil). Singura parte hazlie de care imi amintesc e ca pe la 70+ doctorul i-a spus sa se lase de baut daca vrea sa mai traiasca la care el i-a replicat ca banuia de mult ca trebuie sa treaca pe bere... asa ca eu una sint agnostica. si m-as duce acolo la acea slujba ca sa ma conving.
fdoina spune:
quote:
Originally posted by xenocidquote:
Originally posted by fdoina
Eu am avut un strabunic, preot de tara, la care veneau zilnic oameni din toata zona Olteniei, pentru ca avea darul vindecarii, le citea oamenilor din Moliftelnic, si oamenii care veneau in caruta plecau acasa pe picioarele lor
Da' ce facea strabunicu? Le oprea caii?
*segmentation fault*
pai, evident, doar asta era scopul pentru care vindeca oamenii, ce, ai uitat ca popii sunt lacomi?
Pai, adrienne , poate faci un drum saptamana viitoare la Ierusalim si vii sa ne comunici si noua impresiileImi pare rau pentru bunicul tau, dar ce sa faci, nu toate omizile se transforma in fluturi...asta nu inseamna ca nu exista zbor
ingerash spune:
nici eu nu stiam de asta! si nimeni nu mi-a zis in atatia ani de scoala! noroc cu dc ca mai aflu si eu una alta...
Acuma ma pun sa mai caut informatii ca a intrat o curiozitate in mine
Elena spune:
Din Wikipedia, despre Holy Fire:
http://en.wikipedia.org/wiki/Holy_Fire
_
"Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie." (La Bruyere)
Sabina spune:
noi avem o verisoara care a fost chiar acolo si a pus mana in "foc", care nu arde, e doar o lumina alba:)
(e vorba de Monica fermo, sor Elena care a scris si un jurnal de convertire, Talita Kumi, e verisoara sotului meu)
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
irina.c. spune:
Ingerash,uite si aici un link:http://www.holylight.gr/agiofos/holyli.html
Adrienne,nici eu nu ma tin minte de unde stiu,dar stiu de mult,am citit undeva.Dar prima data am vazut filmulet de pe net cu Sfanta Lumina,acum cativa ani,doi sau trei,nu mai stiu sigur.Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Trebuie sa cobori din barca daca vrei sa mergi pe ape.
today
DARAEL spune:
Eu stiu de mult de Lumina de la Ierusalim...... dar nu ma intrebati de unde si nici cat de de mult !
Dar minuni sunt in permanenta in jurul nostru. Doar sa le vedem. Chiar faptul ca ne trezim in fiecare zi e o minune daca ma gandesc bine. Si faptul ca dintr-o ghinda creste ditamai stejarul.... si ca zambetul propriului copil iti taie picioarele.......
Gata – va las pe voi sa continuati lista.
Sarbatori Fericite tuturor !
Adrian
http://www.geocities.com/dara2el/
6 tehnici in asteptarea lui BB mic
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
roxana1974 spune:
Alin, macar pe Sabina o crezi, nu?
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...