Cursuri ACCA
buna
urmeaza careva din voi cursurile ACCA? daca da unde si la ce preturi
ma tenteaza, dar am gasit 2 variante la preturi super diferite si ma gandescsa nu ma inscriu la ala ieftinul si sa descoper ca nu stiu ce alte cursuri am de platit sa fiu nevoita sa renunt si sa arunc banii degeaba
Raspunsuri
april spune:
da ce inseamna ACCA???
Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.
"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln
eve44 spune:
e acelasi lucru cu CECCAR?
"Cu penele altuia te poti impodobi ,dar nu poti zbura."L Blaga
cait spune:
Din cunostintele mele nu este accelasi lucru.Cu ACCA ai recunoastere internationala parca.Stiu ca prietena mea le-a facut prin KPMG , de fapt ei au platit cursurile si ea doar examenul vreo 150 lire sterline acum ceva vreme.Imi pare rau ca nu pot sa-ti dau mai multe amanunte.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
NicoletaB spune:
da sunt lucruri diferite
sunt stagiar la ceccar, dar ma interesau si astea cu recunoastere internationala
marioan spune:
Am niste colegi care sunt inscrisi la ACCA la IRECSON si platesc parca 65 lire de examen . Oricum sunt abia in primul an si stiu ca si-au echivalat 3 sau 4 examene ca au facut facultatea de profil. Din pacate nu stiu mai multe amanunte.
roller025 spune:
Nicoleta,
ACCA in Ro se desfasoara prin 3 firme: BPP, ATC si Irecson. Eu le urmez prin BPP, dar nu sunt f multumita si sunt scumpi. ATC sunt ceva mai ieftini, dar nu stiu cum lucreaza. Irecson sunt nou-nouti pe piata. O alta varianta de curs este cea cu studiul acasa si prezentarea la examene, varianta urmata de f multe colege de ale mele, care nu au timp de stat la cursuri. Asta presupune un efort suplimentar din partea ta. Costurile prin inscrierea directa sunt mult reduse (nu platesti taxele de administrare de la firme) si, in plus poti beneficia de o anumita consultanta on-line si de unele examene in aceeasi varianta. Cred ca cele mai multe info le gasesti pe site-ul lor: www.accaglobal.com
Spor la invatat.
NicoletaB spune:
pe mine ma intereseaza cele de la irecson
taxele inafra de taxele anuale sunt cat de cat ok,cred ca m-as descurca
ce ma interesa este daca se pot lua examenele bazandu-ma numai pe manual si caietul cu exercitii (28+8 lire parca), fara a urma cursurile de pregatire a examenului (400-600 euro X 14 examene) care mi-ar face imposibila urmarea lor