showroom mobila Pipera

showroom mobila Pipera | Autor: dilaural

Link direct la acest mesaj

Stie cineva daca merita sa merg pana acolo?
Gasesc ceva frumos si avantajos? Sau acum centrul de interes s-a mutat in Ghencea?
Stiti ce program are expo mobila din Pipera?

Multumesc

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png

Dilaural 30+ cu Andreea Eliza

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

N-am vazut nimic fabulos pe acolo. Nu cred ca merita. Dar depinde de ce te intereseaza pe tine. In Ghencea n-am mai calcat de 2 ani. Doar in DEpozitul de Mobila de la tineretului (care s-a desfiintat pare-mi-se) si care m-a dezamagit. Asa ca mi-am facut mobila de care aveam nevoie pe comanda.

mamica de ( 13oct04 )

"Selon les statistiques, il y a une personne sur cinq qui est déséquilibrée.
S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."
Tierce de charme Kittie NinaB Ralucule BEWARE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Pai ma intereseaza un dormitor si mobila de bucatarie...
Si la niste preturi mai reduse ca bugetul s-a cam dus pe renovarea apartamentului... dar nici timp sa mai asteptam nu avem ca vine bebe si ea are patutz da' noi n-avem si vom dormi pe jos pe cartoane...

In Ghencea am fost eu in decembrie la Tamilia... erau lucruri dragutze. Dar ma gandeam acum sa merg si in Pipera ca am drum in partea aceea...

Ce ti-ai facut pe comanda si unde? Cat te-a costat?

Merci

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png

Dilaural 30+ cu Andreea Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Mi-am facut la un prieten. Pentru ca stiam exact ce vroiam (mai putin pentru pat,care a fost cel mai greu de facut pentru ca nu gaseam un model evocator). Atata timp cat stii exact ce vrei , mai ales daca ai poze cu care sa sustii alegerile si preferintele, nu cred ca e vreo problema in a ti le face pe comanda daca nu gasesti ceva pe plac..

mamica de ( 13oct04 )

"Selon les statistiques, il y a une personne sur cinq qui est déséquilibrée.
S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."
Tierce de charme Kittie NinaB Ralucule BEWARE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

La showroom-ul din Pipera nu am fost, iar Home Design Mall-ul din Ghencea nu mi se pare stralucit, cel putin pe partea de mobilier. Acolo am gasit ceva decoratiuni frumoase, usi, etc. Noi mobilier pentru dormitor ne-am luat de la Tamilla, iar coltar pentru sufragerie de la un depozit de pe Bd-ul Timisoara, imediat dupa Electromagnetica. Parintii mei si-au cumparat mobila frumoasa (din lemn, respectiv piele naturala) de la Lujerului, deasupra Mega Image, dar gasesti acolo si din pal. Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Initial creeata de dilaural

Stie cineva daca merita sa merg pana acolo?

Iti trebuie rabdare sa vizitezi tot ce inseamna mobilier Pipera. Stiu, pe dinafara nu arata stralucit, are aspect comunist, dar eu zic sa mergi si acolo, mai ales k ai drum prin zona.

AMR 1 luna + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Ah! Chiar astazi am vazut niste fotolii pt copii, dragute foc, daca intereseaza pe cineva! Tot in zona Pipera, pe soseaua care duce spre Tunari; mai exact, soseaua dintre sediul Citroen si Compil Pipera, la cateva sute de metri, pe dreapta.

AMR 1 luna + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput