Constanta la apel! (71)
Raspunsuri - Pagina 14
elypetrov spune:
Buna la toata lumea . Sunt noua pe forum si as dori sa intru si eu in club . Numele meu este ELENA si am o fetita pe nume DIANA ( 10 luni jumate ) . De ceva timp am inceput sa ne interesam de camin (cresa ) ca la anul pe timpul asta va trebui sa merg la serviciu . Am o cunostinta care a dat baiatul la BIG BEN si pare multumita ( 250 RON - cu transport ) . Va rog sa ma ajutati si pe mine cu sugestii , ca am inteles ca trebuie sa ne inscriem din timp . Caminul poate fi atat particular cat si de stat , conditiile sa fie bune . Va multumesc si astept raspunsurile voastre !
nastasie spune:
buna dimineata.azi razvan s-a trezit foarte matinal la 6.30 ca a plecat ta-su la munca.si sunt cheauna, el care se trezea dupa 8..
ema, super pozele cu fetita.sa-ti traiasca.e o dulce.
fiquelle, eu stau la casa de cultura si parca nu e chiar asa noroi.dar tu unde stai de zici ca te-ai saturat?
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
mav spune:
Neatza!
Adriana, te-ai intors la vechile obiceiuri si postezi prima dimineata?
Ema, e tare dulcica "terorista" ta. Sa zici merci ca inca o mai poti tine la "locul de joaca", intre perne! Cand era la varsta ei, Sebi deja tropaia singur prin tot apartamentul (si noi dupa el, in sir indian!)!
Adinutza, sa-ti traiasca atat mandretea de baiat, cat si scumpetea de fata! Scuze pt intarziere!
Din nefericire, eu am trecut pe al doilea antibiotic, pt ca mi-a "coborat" viroza.... Ma simt ingrozitor (tusesc ca magarul si transpir f tare)... Si nu mai rezist singura, pana se intoarce tati acasa, peste o saptamana.....
Nu am pregatit nimic pt Paste (nici macar n-am fost in stare sa pun rufele la spalat, in masina) si se pare ca pe mine o sa ma ocoleasca iepurasul (la Sebi a venit deja cu un brat de hainute noi).
Vic & Sebi (04.02.2004)
nastasie spune:
te rog, vic, nu-mi adu aminte.nu stiu ce a avut.cred ca din cauza ca a plecat ta-su la munca.a inceput sa cam planga dupa el daca pleaca ori din masina ori cand suntem in vizita undeva nu are voie sa plece din camera.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
roxanaz spune:
neatza!
si io trezita tot de la 6.....da la mine e obisnuinta, nu ma mai agit.
Ema, sa stii ca si eu eram fabrica de lapte....si eu am inceput treptat, cate o masa de lapte praf....pana se obisnuieste.....de preferinta una de seara si dupa aia nani nani. mai greu o sa iti fie tie (mie una cel putin mi-a fost....dar a trecut).
Sanzi hihihi vrei sa mai trimit? moaaaammaaaaaa ce onoare, sa cari tu dupa tine mostrele de la mine! ce ati facut cu gradi?
July oohh pai atunci precis ne vedem cand am prezentare la Lupescu! abia astept! pupici multi!
Mav, nu cumva iei degeaba antibioticele alea? daca tot zici ca ai viroza....asta NU trece cu antibiotice!
Madam detalii poti da la mica publicitate....din pacate aici nu, pls nu te supara pe mine!
fug la treaba....sa aveti o zi frumoasa ca e senin si soare afara!
cristina_p76 spune:
sinzi_ana si fiquelle, va multumesc pentru sugestii.Am auzit si de Dr. Rusa si de Dr. Peteanu.Acum ramane de vazut daca or sa fie vreunul in Constanta la sf lui iulie.
Pupici.
Cornelia spune:
Ema, drum bun!
Multumim de urari de drum bun, dar nu plecam chiar acum . Ieri am trecut-o pe pasaport si a fost tare cumintica! E f. incantata ca pleaca in excursie .
Operatiunea gradinita se apropie de final. Am depus dosarul. Acum mai am de ales intre clasa de germana si cea de engleza. Stiu ca Roxana si Gabi erau interesate de germana. Din ce am inteles exista clase bilingve de germana la gradi 12. Chiar as fi optat pt. germana, ca engleza tot o sa invete, vrand nevrand, dar mi s-a spus ca cea mai solicitata clasa e cea de engleza care este step by step. Stiti ceva de sistemul asta de invatamant?
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
lulu77 spune:
Buna dimineatza!
Eu sunt intr-un foc continuu ,si nu am timp destul sa intru pe forum ,va simt lipsa ,dar asa este......
Vreau sa va urez de acum PASTE FERICIT , MULTA CALDURA SI LUMINA IN CASA SI IN SUFLET , FERICIRE ,IMPLINIRI SI TOT BINELE DIN LUME!!!
Pupici!
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
roxanaz spune:
Cristina P la ce medic mergi acum? el nu iti poate recomanda pe cineva? oricum trebuie sa vb cu altul si sa iti urmareasca sarcina, sa vina la nastere....depinde mult de asta!
Cornelia ce bine imi pare ca e ok Maria. sper sa aveti o mini vacanta placuta. nu stiu nimic de step by step.
capitolul 72 este deschis si va asteapta!