M-am hotarat......adoptie (35)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns urziceanu spune:

La multi ani tuturor ,azi de ziua florilor,tuturor ,mamici,bebici care isi serbeaza azi ziua!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

LA MULTI ANI,mai cu intirziere,tuturor floricelelor!

Si un "LA MULTI ANI " mai special,Florinei.Sa-ti traiasca,Silvia si sa te bucure!

SIMONA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urziceanu spune:

Sa va mai povestim despre noi.Am avansat,vorbim toata ziua:gagaia,dadaia,teatata,cantam si ne leganam asa cum face mami,am inceput sa facem si caca la olita(in doua dimineti la rand)si suntem foarte vesele cand mami face bravoooooooooo.Face bau cu toata lumea,se agata de mami cu manutele cand se plictiseste de compania vreunui musafir,mergem in picioruse (tinuta de mana evident!) cu o vitezaaaaaaaaa,facem lac mare cand ne facem baita,plescaim apa cu manutele si piciorusele.Ce mai ...suntem o mindrete de fatuca.Ne place "sa cheltuim bani"in Metro,Billa,ne tinem cu manutele de carucior si ne "infigem" in toate cumparaturile pe care le "gustam".

Va iubim,
Maria si mamica ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuelita spune:

Buna dimineata si saptamana stralucita!
Apropos de ceea ce a scris Ilinca cu adoptiile din USA. Cu cautarile mele pe net pentru a citi despre adoptia inter-rasiala, am tot ajuns pe site-uri americane si am fost surprinsa de cum pun ei problema, adica femeile insarcinate care au cat de cat dubii daca sa pastreze copilul sau sa-l dea spre adoptie sunt incurajate de catre agentii sa-i dea spre adoptie, desigur li se asigura " consiliere dupa despartirea de copil" si totul este fact sa para ca este cel mai bine pentru copil sa fie dat spre adoptie, cum ca cel mai bine ii este cu o familie instarita decat cu ea, etc. Si nu e vorba de femei care stau pe strada si n-au ce manca ( pentru ca oricum parintii adoptivi isi cauta copii de studente, provenind din familii bunicele si fara vicii) , e vorba de femei care ar putea sa-si intretina copilul la un standard de viata pentru care multi parinti din Romania se zbat din greu. Una e sa adopti un copil pentru ca este neiubit de mama lui sau pentru ca nu este ingrijit, hranit, si alta sa sprijini campanii de abandon al copiilor pentru a furniza familiilor bogatase copii.
Desigur, nu pot sa nu recunosc ca pe mine nici 500 de agentii nu m-ar putea convinge sa-mi dau bebele spre adoptie...
v-am pupat pe toate.
PS am aratat catorva dintre aceia care comenteaza cand aud ca vrem sa adoptam site-ul asta si albume de-ale voastre si au ramas masca...
ideea de copil adoptat in Romania inca este din pacate privita tare pe dos la noi. La foarte putini oameni le trece prin cap ca un copil adoptat ar putea fi unul sanatos, fericit, frumos si inca sa mai si semene cu parintii adoptivi.

Not flesh of my flesh
Nor bone of my bone,
But still miraculously
My own.
Never forget
For a single minute:
You didn't grow under my heart
But in it.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Multumesc de urari. Am fost plecati in weekend si nu am avut net.

Ce pot sa va zic .....joi seara am cazut pe gresie in baie si am un morcov cat mine de mare infipt adanc....pana miercuri cand vom merge la dr.

Pupici,

Flory 30+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Of mai Flory! Sa ai mare grija! Pupam , o sa fie bine!

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_112 spune:

Multumim mult ptr. urari,scuze de intirzaiere dar am fost plecate,sa va traiasca si voua puiutii si sa va bucure viata.

Silvia si Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

LA MULTI ANI!! si de la noi tuturor celor care au / au avut ceva de sarbatorit zilele astea! Va dorim sanatate si multa fericire!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

flori, ai grija de tine !!! si de la alexa !

raportam si noi: incepand de ieri, suntem bebe dintzos !!!!
a "puscat" primul dintisor !!!!!!!!!!
si tot ieri a stat singura in fundic prima data !!!!!!!!!!

asa ca nu ne mai incapem in pene de fericire !!!

am si uitat sa felicitam "floricele" !!! sorry !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_k spune:

La multi ani , Floricelelor .Si scuze de "intarziere" dar am fost plecati in week-end.

Mergi la inceput