M-am hotarat......adoptie (35)
Raspunsuri - Pagina 6
irina_g spune:
Fetelor, pentru cele care iau in mod normal lapte de la Piata Bobocica va anunt ca am fost azi si e afis mare ca sa revenim cu telefon dupa 25.04.2006. parca vad ca iar ne sunteaza de o luna.
Asadar tb sa cumparam. "Ce? Sa stam cu mina intinsa sa ne dea statul?"
Va pupic pe toate.
Irina si Mihai
galinarodica spune:
Aissa draga eu nu te-am acuzat de nimic, m-a enervat doar atitudinea ta fata de Irina si de problema in sine. Nu ma cred superioara si fac ceea ce cred eu ca pot mai bine pentru o cauza care mi se pare buna. Nu intentionez sa infiintez nici o alta organizatie in afara celei despre care am vorbit asa incat nu era nevoie sa fii malitioasa. Nu sufar de mania sefiei si nici nu ma intereseaza sa fiu eu in vreun fel sefa in Asociatie. Si daca in loc de comunicare ti se pare mai simplu sa intorci spatele si sa nu vorbesti ok e optiunea ta. Ideea era asa cum spunea si Irina, ca multe din noi credeam ca aici suntem o familie si putem discuta despre toate problemele care ne afecteaza in vreun fel sau altul, chiar daca uneori nu putem sa si facem ceva pt a schimba lucrurile.
Nu intentionez sa intru in polemica nici cu tine nici cu altcineva, dar daca e sa acuzam poate o sa vezi ca unele persoane ignora cu desavarsire orice mesaj de la cei ce nu fac parte dintr-o anumita "gasca", iar cea care se crede sefa cred ca mai degraba esti tu eu...
Eu, din pacate am prostul obicei sa spun ce gandesc si din pacate acest lucru vad ca deranjeaza.
Nu am cautat nici un subiect de care sa ma agat ca sa sciu, nu am mai scris tocmai fiindca cele mai multe de mesajele mele au fost ignorate si nu vad de ce as vorbi singura ca televizorul. M-a deranjat atitudinea asa cum am mai spus si am raspuns.
Nu va face placere sa dialogati si cu mine, ok, nu mai scriu, nu-i bai.
daphnyie spune:
Ina frumoase poze, sa-ti traiasca Andreiutu ! Si succes la finalizare.
Alexa Ioana felicitari pentru bebe, sa fiti sanatosi si fericiti !
Ce pofta de concediu mi-ati facut cu Albena
daphnyie
aissa spune:
Apai am zis ca tac dar pot?
1. Tocmai ca suntem intr-o familie (citeste primul meu mesaj pe tema laptelui), am zis ca imi musc buzele sa nu scriu (ma refeream la sub. de la generale) si scriu aici, la noi, unde stiu ca nu va suparati si daca suparati va trece. Am scris sau nu asa? Eu cu Irina am vorbit si acum pe YM si nu pare a fi suparata. Si daca e ii trece, stiu sigur.
2. Atitudinea mea privind problema in sine asta e, asta e parerea mea si am spus ce gandesc. Va deranjeaza? Pai vezi ca ma acuzi de acelasi lucru ("Eu, din pacate am prostul obicei sa spun ce gandesc si din pacate acest lucru vad ca deranjeaza"). Si tot asa voi gandi, ca nu am copil sa mi-l creasca statul, e bine asa? Asta e ce cred.
3. Da un exemplu de mesaj din care deduci tu ca eu ma cred sefa. Te rog! Ca eu pot sa il citez pe ala in care ai zis la subiectul godzilei ca asa ne trebuie daca nu ne organizam ca tu faci si dregi in timp ce doarme copilul si etc si etc si etc..... Dar eu una am incercat sa raspund chiar tuturor in masura in care am stiut ce raspuns sa le dau, iar daca nu am stiut am dat macar o incurajare. Mi-o fi scapat unul sau altul din mesaje dar cred ca stau cel mai mult pe aici. Si poate e timpul sa ma car. Nu intorc spatele dar ma acuzi pe mine ca-s malitioasa cand tu esti chiar razboinica.
Si referitor la fraza asta "dar daca e sa acuzam poate o sa vezi ca unele persoane ignora cu desavarsire orice mesaj de la cei ce nu fac parte dintr-o anumita "gasca"" pot sa zic asa: noi alea vechi am spus cam tot, din cele noi putine au situatia clara si nu prea zic nici cand e nascut bebe, nici in ce masura e la ele, care e situatia actelor...asa ca acest subiect a devenit cam despre lapte praf si piata Bobocica. Asa ca scuza-ma uneori chiar nu am ce raspunde.
Salut!
Cristina si Ale (30.09.2004)
irina_g spune:
Aissa, asta e rolul forumului. Sa vorbim despre orice si, din pacate astea sunt subiectele la zi (laptele praf si Piata Bobocica). Cind vor fi si alte vesti (vreo mamica a mai adus vreun copil acasa sau vreo mamica a mai avansat cu procesul de adoptie), fii sigura ca vom afla.
Insa le inteleg pe mamicile care, deoarece nu stiu nimic sigur, nu vor sa scrie. La fel am procedat si eu si, cred ca sunt destule care au incertitudini.
E mai sanatos sa nu te lauzi cu ceva ce, poate nu va fi sa fie.
Haideti sa incercam sa nu ne mai si unele cu altele. Suntem mamici, avem copii de crescut si nu face bine supararea... la ten.
Flory, nastere usoara iti doresc si, sa ne vedem cu bine in parc cu X carucioare + 1 (al lui Rares).
Va pe toate.
Irina si Mihai
florypop spune:
Irina, . Cu caruciorul pentru Rares este o adevarata problema ca nu stim de care sa cumparam.....
Fetelor please nu va mai certati.
Rodica cred ca totul ar fi mult mai frumos aici daca te-ai abtine de la unele afirmatii....si cred ca stii la ce ma refer. Nu faci decat sa incingi spiritele degeaba.
Eu una te apreciez pentru ambitia ta dar te rog nu incerca sa atragi atentia forumului si sa te afirmi prin astfel de discutii. Discutam si despre lapte, si despre piata bobocica, si despre intalniri in parc sau la munte dar hai sa pastram o limita a bunului simt.
Flory 29+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png
irina_g spune:
Flory, ia carucior cu roti mari. Asta in primul rand.
Eu am carucior cu roti mici si suspensie rigida asa ca iti dai seama ca se simte orice groapa.
Exista caruturi care au si acoperitoare pentru ploaie. Eu am avut noroc ca s-a potrivit de la un alt carut (al meu nu a avut).
Te si abia astept sa il cunosc pe Rares.
Irina si Mihai
florypop spune:
Si eu vreau tot cu roti mari ca la Andrei am avut cu roti mici si nu prea e bun. Oricum mai caut unul din ala cu trei roti ca imi plac mult de tot, desi am inteles ca nu sunt asa practice.
Flory 29+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png
Alexa Ioana spune:
fetele, ma chinui de nu stiu cand sa va scriu, da' nu ma lasa pitica. parca simte. cand ma pun sa scriu, incepe sa miaune :)
in primul rand, multumim mult pentru urari ! sa ne dea Doamne Doamne numai bine la toti, si mai ales la puiutii nostri !
de noi ce sa va zic ? e o mancacioasa si jumatate, e vesela, se joaca, e si putin independenta, adica are cateodata nevoie de timpul ei. noaptea doarme de la 9-9:30 pana pe la 6-6:30 fara sa planga deloc. iar cand se trezeste, sta si se joaca cu degetelele, doar cand ma vede ca merg spre ea sa o iau sa o schimb si sa'i dau laptic atunci incepe sa povesteasca
e o dulce si o scumpa, iar noi suntem total topiti.
hai ca va mai scriu. sa apuc sa trimit mesajul, pana nu ma cheama
alexa va transmite ca va pupa !!!
Briantis spune:
Flory vezi daca-ti plac carucioarele de la Barza ,au magazin pe calea Vacaresti .Mie imi plac tare mult ,au roti mari ,suspensii ,acoperitoare de picioare ,groasa ,gentuta pt bebe si portbebe matlasat de ala cu manere .Singurul neajuns e ca nu are centura de prindere in 5 puncte ci in 2.
Mama lui Andreiutzu