Fetele din America (65)
Raspunsuri - Pagina 10
Laura Takacs spune:
De regula $120-150 pe saptamana, dar include nu numai mancare, ci si paper towels, agenti de curatat, chestii de genul asta. Suntem 4, dintre care unul e in diapers inca. La Costco las $100-150 o data la luna, m-am limitat ca altfel as putea lasa suma asta saptamanal. Mancare nu cumpar semi-preaparata nici eu, nu numai din economie ci si fiindca imi place sa stiu ce-am pus in ea. Carnea o cumpar en gross de la Costco, legumele si fructele de la "aprozarul" chinezesc, ca-i mai ieftin. Cam greu sa iti umpli cosul si sa nu lasi cel putin $100 in ziua de azi.
ruxij spune:
Am inceput sa ma ingrijorez. Zau. Ma apuc de facut economie. 40$? Vorba ceea: Jeez:)) Poate ajung "the milionaire next door" daca mai reduc cheltuielile :-) Noroc cu Laura Tackacs ca m-a mai incurajat, ca daca ma compar cu restul ar trebui sa ma bag sub pat de rusine:)).
Siminaf spune:
Lia, probabil ca depinde si de preturile zonei. Spun si eu, nu emit adevaruri absolute! Dar noi, aici, cu 40$/saptamina, nu am putea trai nici macar 2 persoane, daramite 4!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica
Llaura spune:
Cred ca mai conteaza si zonili...eu nu mananc, serios, numar caloriile (ok, imi vine 8, in dec nu intram decat in 12), mananc strict orez, legume congelate, legume si fructe (necongelate), lapte, cereale si pui, uneori cottage cheese. Legumele si fructele le iau de la un magazin super-ieftin (rosii 87c poundul). Trece de 50/sapt si nu am altceva in frigider.
Oana_B spune:
Stai linistita Lia eu cred ca esti in barem:))). Fiecare dupa necesitati. Eu am pus numai mancarea acolo, detergenti si curpapir si hartie de bucatarie si alte produse de uz casnic nu, alea le cumparam mai rar oricum. Noi am intrat la buget ca cheltuiam numai pe prostii si pe mancat la carciuma:))) si am inceput sa folosim mai mult cash.
Oana_B
ruxij spune:
Bey, pai io am pus tot ce cheltuim. Si carciuma. La noi nu's preturi mari, deci n-as avea scuze. Am observat insa ca de cand cumpar de la Kroger ies din ce in ce mai des sub 100 la o cumparatura ceea ce e bine. E buna ideea cu cash, am mai folosit-o si noi.
Laura Takacs spune:
Io folosesc si cupoane, fetili! Am abonat ziaru' de duminica numa'pt alea, si am mai castigat si simpatia astora de la servciu care-si opresc cupoanele la conserve si-mi dau mie pe celelalte. Cateodata "salvez" si $12-15 cu ele.
Ce zici Lia, iti spalai rusinea? Stai ca in aia nu intra distractia, dar la carciuma nu mergem decat cand ne simtim in forma, si asta nu s-a intamplat prea des in ultima vreme.
Laura Takacs spune:
Si mai vreau sa va spun, ca io cred ca ies mai ieftin daca cumpar o vaca, copiii astia beau 2-3 galoane (ceea ce ma bucura), numai ei doi, pe saptamana. La noi e $2.60 cel mai ieftin galon (whole milk), dar am luat si cu $3.50.
Laura _Oprescu spune:
ioi ce subiect ! ma fac ca nu il vad:)
Dar apropo de lapte, la noi e 4.79 ala la galon organic pentru cupii:)