Iasule, mandra cetate! (29)
Raspunsuri - Pagina 6
tinatache spune:
gabi, felicitari! dupa atatia baieti aici la "mandra cetate", era si cazul sa mai vina si fete. Pe cand asteptati minunea mica?
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
gabiarama spune:
Acvi super veste ! Sarcina usoara in continuare !
Adriana multa sanatate !
Sa va spun care e ultima placere a lui Mihnea , baietelul meu cel mare : sa ne plimbam cu autobuzele alea noi .Asa ca ieri ne-am urcat in 28 de la P-ta Alexandru si am ajuns pina in "POPOU"(in traducere "Copou") la capat de linie si inapoi acelasi drum , dar cu o escala la Moldova Mall (subscriu si eu parerii generale , daca nu cuumva chiar unanime -mult mai frumos in celalalt mall) .
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze
ralnied1 spune:
Eu totusi, raman la HAI, STEAUA!!!!!!!
Si,,repede, sa nu uit: maine seara concert la Palat: Mihai Traistariu, Delia, Akcent, Heaven, Blondy si Trident...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
herra spune:
quote:
Originally posted by ralnied1quote:
Originally posted by acvi
Fetelor desi am zis ca nu intru in seara aste pe net..nu m-am putut abtine sa nu impart cu voi marea bucurie:Alex va avea o SURIOAAAARRAAA!!!SInt f fericita....Alex m-a asteptat sa vada surioara pe calculators-a bucurat si el dar nu-i prea clar lui ce-i cu surioara si fratiorul.Mai lucram la acest aspect.Fug la baieti sa sarbatoresc.Inund tastatura cu bere sa ajunga si la voi !!!
O seara minunata!!!
Gabi,Alex si fetita la purtator.
Ce ma bucur!!!!!!!!!!! Eu sunt pro bebe-fetite!
E si maine o zi!
Acvi - FELICITARI!
poate pe la toamna ma molipsesti si pe mine!
Raluca - cum adica, esti "contra" bebe - baieti?? sau e un mod ciudat de a spune ce-ti doresti tu??
hmm
LA MULTI ANI iubitului si mamei tale!
si pe final: HAI STEAAAAAUA!!!
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70977" target="_blank"> caietel de amintiri
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70976" target="_blank"> jurnal de copil cuminte
Danna_36 spune:
Acvi, felicitari si sarcina usoara, ce frumos sa ai pereche, baiat si fetita!
Raluca, LA MULTI ANI! sotului si mamei. Mersi de informatii, vreau si eu sa merg la targ, dar nu ma simt prea grozav, cred ca am pescuit si eu un virus, ceva...Sa vad daca oi putea...
Adriana, sanatate...
Aime, ce rar intri in ultima vreme...
Cred ca mai voiam sa zic ceva, dar nu mai stiu, ma lasa memoria...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Doua fetite-surori au nevoie de noi!
Catia si Sabina
aime spune:
Bon soir!
am o clipa de "liniste", inainte de ritualul de seara. Dana , mey suntem in "trebi". Ptr ca a dat domnul soare, ne plimbam cam de la 10.30-11.00 la 13.00, apoi papam, si somnic...timp in care mai fac si eu cate ceva...am inceput si curatenia de Paste, spalat, calcat, ordine in dulapuri...mai trag cate un oki si pe DC dar...cu scrisu mai greu.
acvi felicitari ptr "fratioara" si herra succese
in rest nik nou...la noul Mall n-am ajuns, ce sa mai...sunt o casnica adevarata .
Nora, tu pe unde umbli draga?
va pe toate
aime si Vladimir, 1an+
Nora__ spune:
Neatza fetele!
Masculicii s-au culcat si io am ramas sa fac o ciorba de perisoare.Am fost plecata din localitate ca a murit bunicul sotzului si am aterizat abia azi dimineata.
acvi...FELICITARI pt surioara.Asa dom'le,faceti fete ca poate ne incuscrim
Danna,multa sanatate si tie si Magdei.Sa speram ca Ruxi scapa de virus.Am auzit ca decupezi iepurasi ,printre stranuturiIo as zice sa mai lasi pe cei care raspund de treburile astea sa si le faca si singuri,tu ai destule pe cap.Ce ai mai rezolvat cu spatiul?
aime,darling,am vazut ca te tzii tare de treaba cu slabitul,indata o sa fii o silfida.Ce mai face Vladimir?Aaaaaaaaaaaa....si indata e ziua ta
Gabriela...ce e cu Otto?Nefericit...auzi....sa nu spui ca a scos el asa perla
Eteeeeeeeeee...io sarbatoresc odata cu Veve...numa' ca io-s mai baba
Raluca...cum stai cu pregatirile?Cum iti mai este?
Io va pup si mai vorbim
Nora
Comorile Norei
Costume carnaval
Noi doi
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by herra
si pe final: HAI STEAAAAAUA!!![/font=Comic Sans MS][/navy]
Doamne, credeam ca sunt singura stelista de pe aici si ma asteptam sa ma trezesc cu ceva in cap de la infocatele rapidiste!!!
Asa ca am recapatat curaj. Deci:
HAI, STEAUA!!!!!!!!!!!!!!!
Minutul 58, inca 0-0!
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by herra
Raluca - cum adica, esti "contra" bebe - baieti?? sau e un mod ciudat de a spune ce-ti doresti tu??
hmm
Ce bine m-ai intuit... Mie imi plac bebei de orice fel ar fi ei. Cand sunt mici, ma topesc dupa ei, pur si simplu...
Doar ca am eu asa, o preferinta pt fetita... A nu se intelege gresit (am niste bere la bord, asa ca este scuzabila exprimarea mea)... Adica eu mi-as dori mai mult o fetita decat un baietel... Adevarul e ca la cat de mult imi doresc o fetita, cred ca pana la urma, voi primi un baietel. Am eu asa, o presimtire, de pe acum...
LA MULTI ANI iubitului si mamei tale!
Multumesc mult!
Acusi... 2 ore mai sunt... Daca se mai califica si Steaua, voi avea langa mine un sarbatorit super fericit!!!
Iubi implineste 27... Mama -- 50...Never underestimate the power of human stupidity. - A. EinsteinCristina & Vladwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">cel mai iubit dintre pamanteni
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70977" target="_blank"> caietel de amintiri
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70976" target="_blank"> jurnal de copil cuminte
E si maine o zi!