Iasule, mandra cetate! (29)
Raspunsuri - Pagina 4
palmyrah2002 spune:
Raluca,nu stii rusa?!tztzt..las ca te invata Mihnea,care stie citez"rusa,ciliana ,italiana,spania si tailaneza"In limba rusa "mez" inseamna curat ,"bez" inseamna benzina si cam asta imi aduc aminte din vasta lui cultura lingvistica!
A,si daca va intereseaza sa stiti ca exista si orasul ZAPIA in Spania,unde o sa mearga el cind va creste mare!
Aseara mi-a compus poezii cu ghiocei ."mamica mea,iti dau un ghiocel care a aparut din pamint si promit ca nu am sa te mai supar niciodata,iubita mea!"si pe tema ghioceilor mi-a recitat cel putin 20 de poezii compozitie proprie"din gindurile mele,mami!"
Multumesc de ness,is la doilea si la doua cafea pe ziua de azi!
Rares e mai binisor,a inceput sa rida,ceea ce e semn bun,bubitzele au inceput sa se mai usuce ,in schimb se scarpina pe fata mai tot timpul,de fapt da cu minutzele si a inceput sa tuseasca cam urit !
O zi frumoasa!
Cristina,Rares si Mihnea
ralnied1 spune:
Am inteles, vin si eu la lectiile de rusa...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
lacri spune:
la multi ani :Dragos ,Luminita,Andreea si nu in ultimul rand Alex!va rog sa ma scuzati de intarziere.
Carmenpma bucur ca stai in zona.pai poate o sa ne intalnim si lasam mustirii sa se joace iar noi mai stam la taclale.
pacat Acvi ca ai plecat, uite maream gascasi daca erai poate ne primeai si pe noi la petreceresi mancam si noi din tortul ala delicios facut de tine(luam si noi o lingura sa te ajutam)
multa sanatate piticilor bolnaviori
l_carmen2003eu l-am dat pe fabian la gradi din toamna si am umblat atunci la aproape toate; si eu am cautat cu spatiu de joaca dar unde am gasit spatiu mai frumos de joaca m-am lovit de alte chestii care nu mi-au placut.si am gasit o gradi in Copou (langa penitenciar)este nou deschisa este o casa iar in spatele ei are o groaza de copaci si de multe ori ii scoate pe pitici si ii lase sa se joace, sa escaladeze pt ca este putin abrupt.are si piscina iar la vara vor face cursuri de inot.eu sunt multumita.si dupa cum vad la aceasta gradinita ei primesc si acum copii deci cred ca la fel e si la celelalte.
eu am scapat cu Fabian, s-a terminat statul in casa si de sambata numai pe afara stau.
multi pupici si o zi superba va doresc
Fabian si mami Lacramioara
GabrielaG spune:
Cristina, hai ca-i de coma Mihnea cu limbile straine. Azi am umblat ca dezlegata...era o expresie si sunt franta. De fapt am umblat de la doua jumate in colo, dar mi s-a parut ca am umblat asa de mult timp si pe jos...Am ajuns acasa mai inainte. E superb afara, a inverzit iarba...ati vazut?
Carmen, sper ca totusi maine sa ne intalnim, chiar ma simt prost ca de trei zile tot zic ca vin si nu mai ajung.
Acus o sa ies cu copiii afara. Paul pleaca iar in noaptea asta la capitala, dar sper sa se intoarca cu bine.
Pupici la toata lume si o zi insorita si maine,
Gabriela si baietii
PS. Ce ziceti voi de un gratar extins asa intr-o duminica?
diaan spune:
am intrebat acum ceva timp de un nutritionist mi a raspuns cineva da nu am notat nr si adresa ca am zis ca o gasesc si mai tarziu da acum nu o mai gasesc
cine mi o mai da ii dau un pupic
oanabandol spune:
neata fetelor,
iar ati furat soarele??????
ce fac bolnaviorii?au trecut bubitele, gatul si toate celelalte?pupici multi, multi, multi....
o zi minunata si cat mai insorita!!!
cafeaua-i gata!
puci,
oana
i would rather die of thirst than drink from the cup of mediocrity
Danna_36 spune:
Oana(bandol), ieri s-a intamplat ceva cu mess-ul, te-am pirdut la un moment dat, dar ne gasim noi
Gabriela, ai terminat-o cu capitala?
Raluca, as vrea sa merg si eu la targul de carte, dar nu stiu care e complexul muzeal Moldova , ma ajuta cineva?
In rest ce sa va spun, Magda mea e mucoasa si tuseste, iar eu stau cu frica sa nu ia si Ruxi...
multi la bolnaviori si multa sanatate,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Doua fetite-surori au nevoie de noi!
Catia si Sabina
carmenp spune:
`neata gagici, o-ntrebare: stie cineva unde gasesc camasa bleu pentru baieti, dintr-aia de scoala si cam cit costa?
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
GabrielaG spune:
Carmen, o camasa bleu, cu material de doi lei gasesti in bazar si cred ca e la 70-100 mii, sun chinezesti si f proaste. Ceva mai bune probabil la hala (de acolo i-am luat lui Otto acum ceva timp in urma)sau poate la standurile din Podu Ros.
Pupici,
Gabriela si baietii
aime spune:
fetele, pagina 3
se vede ca a venit primavara...sunteti la plimbare
numai bine de la noi la mamici, nemamici si bebici
aime si vladimir