Handbalist? Handbaliste? Anyone?:)
Am si eu un handbalist in casa: cel inimii mele joaca handbal profesionist in Germania.
Care mai aveti experiente cu handbalisti, handbaliste in familie? Sau poate chiar voi ati jucat?
Am devenit un cunoscator de handbal de cand cu si ma gandeam ca poate mai comentam un meci doua, o evolutie, un transfer...
In juma de ora joaca HCM Constanta cu Valladolid Spania. Se mai uita cineva? Hai HCM
Do not go to bed mad! Stay up and fight!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060
Raspunsuri
KUKI spune:
Si eu sunt fericita posesoare a unui mini-handbalist.
Baiatul meu de 14 ani face handbal de doi ani. E inca la juniori, dar...promite
Si de dragul lui, urmaresc si eu tot ce e legat de handbal, campionate, transferuri...
Deci, ne mai intalnim, sunt prin zona.
GabyHila spune:
Mai bine nu ma uitam la meciul jucat de cei de la HCM. Dupa toata viteza si stilul si tactul si ca "noi nu e nimeni" ce au aratat pana acuma, au pierdut rusinos. Of. Pentru ca spanioli din pacate au fost mai buni.
Bravo Steaua! Acum o saptamana cand au jucat meciurile de acasa HCM a dovedit ca joaca mai tehnic. Dar trebe sa mai ai si putin noroc nu?
Kuki mami esti o fericita. Cum te impaci cu fazele cand cade sa e lovit de adversari, accidentat? Am avut cateva faze de sa intru pe teren sa e mut scafarlia la cate unii. M-am invatat acuma...
MurayJack sorry dar eu cunosc echipele de acuma...
KUKI spune:
Mie imi pare rau ca nu m-am uitat la meci, chiar daca HCM au pierdut. Cu ce diferenta?
Cris al meu e portar.
La antrenamente nu ma duc, mai vine acasa cu lovituri sau cu cate o mana sucita, dar lui i se intampla mai rar decat decat jucatorilor din teren.
La meciuri insa e cumplit. Ma doare fiecare gol primit, fiecare minge care il loveste...Rad, plang, tip...sunt cel mai infocat suporter.
E super atmosfera si e cumplit de greu sa stai pe margine si tot ce ai mai drag pe lume sa fie acolo in teren...si sa-ti arunce priviri fugitive sa-ti vada reactiile de bucurie, sau de frustrare si sa imparta cu tine victoriile si infrangerile, nu?
M-am uitat pe pozele voastre. Sunteti o pereche tare frumoasa.
Va doresc sa fiti mereu la fel de fericiti.
GabyHila spune:
Vreo 10 goluri. Dar la un moment dat eram condusi cu vreo 14. Au jucat baietii mai bine pe ultimele 10 minute. Aihan nici macar nu mai era agitat ca la toate meciurile... statea cuminte si resemnat pe banca.
Grea misiune o sa ai cu Cris.Despre portari sunt cele mai haioase zicale: i-a facut freza portarului.... i-a zburat pe deasupra cheliei. Ce mai? Ei sunt inima jocului. Au dovedit-o si Rudy de la HCM si Luminita de la Krim.
O sa fie fain de mine ca vin sa joace la Oltchim si Luminita Hutupan Dinu, zicese si portarita de la Rusi (joaca la Lada).Plus ca deja cea mai buna extreme e deja la Valcea. Meciuri faine o sa fie.
Unde joaca Cris? Imi aduc aminte de o poza facuta cu Bogy in atac cand portaru a inchis ochii
Si eu sunt cea mai infocata din galerie:) Am avut noroc de multe ori ca germana mea nu era destul de avansata ca sa comentez in germania si ziceam in romana. Si nu am fost nici pe aproape usa de biserica. Dar ma descarcam... Si cand bate omu 7 metrii? urlu in picioare si imi rod unghiile; am impresia ca il influentez si de alea..
E bine ca se uita la tine. Sa nu fie nimeni mai mandra ca tine ok? Bafta la meciuri. Poate pui si niste poze:)
Multumesc de laude cu pozele. Sunt fericita