Mamici din Arad...???(45)
Raspunsuri - Pagina 6
Claudelu spune:
e prea devreme nu doar pentru pitici ci si pentru mine ca daca e sa fie in timpu saptamanii eu abia la 17.15-17.20 ajung acasa...si in pana il imbrac, pana ma imbrac se face 18-18.30 sigur...si eu zic sa o lasam pana dupa Paste
Magda, dar nici macar intr-o zi nu poate Biuta sa se culce mai tarziu?? da acum serios, tu chiar la ora aia o culci?? si doarme?? eu n-am dormit la ora aia in viata mea
Mama ce mama stricta esti ![]()
Parerea voastra conteaza ...asa cevaaaa
Melania 14 spune:
Pai daca ti-a asa de dor urcati-va in masina intr-o sambata sau duminica si pe noi (Diana si cu mine) ne gasiti in parc .Iti mai trece din dor pana dupa Pasti
. In parcul copiilor e atata lume in weekend ca-ti pierzi odrasla si in rest e plin de elevi..
Melania si mama Nico
maggda spune:
quote:
Originally posted by Claudelu
Magda, dar nici macar intr-o zi nu poate Biuta sa se culce mai tarziu?? da acum serios, tu chiar la ora aia o culci?? si doarme?? eu n-am dormit la ora aia in viata meaMama ce mama stricta esti
[/navy]
Parerea voastra conteaza ...asa cevaaaa
Clauditzo daca ma scap intr-o seara si o pun in pat la 20-20.30 a doua zi saraca e zombi,nu ma mai inteleg de nici un fel cu ea.E obosita ca dupa lectii e toata ziua in curte cu bicicleta,alearga.
Acum m-am uitat la zilele de nastere si am intepenit

.Clauditzo 

,nu ti-am zis nimic de ziua lui Raulica.Milioane de scuze 

La multi ani!Sa-ti traiasca copilasul mare,frumos si sanatos ,sa aveti parte numai de bine.Inca o data mii de scuze.Asta s-a intamplat ca nu prea am timp de net si cand am timp trimit mailuri ca disperata in Ungaria pt caine
pupici la toate,merg sa calc
Magda
si
Bianca 7 anisorihttp://community.webshots.com/user/danut1965
pufymic spune:
Nico super pozele!
Ce-mi place aia in care sta ca o broasca intinsa pe jos....
asa face si fiu-meu cand "scrie"
!
Mai dar noi chiar mai trecem prin parcul copiilor in special duminica dupa slujba de la biserica dar nu am intalnit pe nimeni cunoscut....poate voi mergeti mai tarziu...Si sigur in parcul copiilor mergeti?
Pupici!
Ioana
(16+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
Melania 14 spune:
Ioana nu ne-am inteles.Eu ziceam ca Diana si cu mine suntem in parcul de la Polivalenta deci sa vi acolo nu in Parcul copiilor.Cristina ne-a mai promis ca vine dar nimic..![]()
Astazi contrar asteptarilor si a lipsei de miscare am avut o zana somnoroasa tare.A picat la datorie mai repede decat de obicei si la pranz si acuma seara.
Melania
(14.01.2005) si mama
http://photos.yahoo.com/cofratu
M-am prins de aia bate vantul pe aici..E MECI!!!!
pufymic spune:
Nu pricepui
!
Pupici!
Ioana
(16+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
DianaR spune:
Si eu vroiam sa spun sa ne intalnim dupa Pasti... Dar nu prea tarziu ca ma prindeti nascand prin parc...![]()
Nico, Mela ii superfotogenica, oricum ii ea o dulce si jumatate!
Ioana, chiar asa veniti la noi in parc si ne intalnim sigur la nisip toata trupa
.
Fiu-miu ii inca plin de energie dupa ce a dormit 3 ore la pranz, ii inca la prietenul lui in vizita, vecinutul nostru. Maine mergem la Timisoara la Babyexpo. Vad ca fiecare in alta zi vrea sa mearga...
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (33+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
ian-febr 2006
cristinacsa spune:
Buna fetelor,
Cred ca si noi mergem simbata la Tm , dar nu la Babyexpo, ci poate la Pro Domo.
Se pare ca oricum vremea nu tine cu noi ca sa ne intilnim in parc.
Nico, ieri am vrut sa mergem , dar cind am iesit afara era destul de frig si noi imbracate necorespunzator. Deci voi mergeti in primul parc cum mergi din zona 300 spre polivalenta, nu? Nu in cel de la intrarea pe strand? Promitem ca atunci cind vremea va fi mai buna sa mergem...
Diana,Ioana daca mergeti la Babyexpo, uitati-va si daca sunt rochite pt fetite de 4 ani .Azi au primit bani de la bunica mea ca sa-si cumpere rochite...Ma ametesc de cap cu rochitele...
Magda, ti-am scris un mail de vreo 2 sapt , l-ai primit?
Alinush, distractie placuta...
Pupici,
Cristina si gemenele
--
http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/
pufymic spune:
Neata fetelor!
Diana de-abia astept sa veniti de la BabyExpo sa vad ce ziceti de preturi....
Cristina expozitia e pentru gravidute+copii intre 0-5 ani, deci sigur trebuie sa fie rochite pentru fetite de 4 ani....
Ma duc sa il imbrac pe pitic....cred ca ne aventuram pana afara....daca nu ne ploua...
Pupici!
Ioana
(16+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo