Ingineri, fosti, viitori... :) (3)
Raspunsuri - Pagina 8
linusa spune:
katik, dar intr-o rochie vaporoasa nu-i bine? e musai sa fie costum de baie?
kuki, eu am parul mai sus de umeri, am bigudiuri marunte/potrivite cu scai (fara elastic) si imi pun doar varfurile pe bigudiuri (cat tine scaiul). Imi ia 20 min sa-mi pun bigudiurile si le las 2 ore. Folosesc putina spuma fixativa. Fac asta dupa ce ma spal pe par si paru-i umed. Daca e tarziu si nu au trecut cele 2 ore, ma culc cu ele. Noaptea ma trezesc si le dau jos.
Inca ceva, am un coleg care-si aduce dalmatianul la servici o data pe saptamana, toata ziua. Mergi la toaleta sau cafea si ai companie ![]()
Aaa.. azi am avut prezentare de proiecte si din 16 ingineri care au trebuit sa prezinte, iara am fost singura femeie..
monagan spune:
mai fetele, parca ne-am inteles. Si eu sint cu bigudiurile in cap, asa ca maine o sa arat si eu mult mai bine decat secretara. Na, asa de ciuda.
Eu mi-am cumparat niste bigudiuri de la Oriflame, d-alea cu scai, din burete si sint tare faine. Am dat doar 52.000lei.
Tre sa merg la culcare ca maine ma asteapta o zi incarcata.
Iinusa,foarte bine ca ai fost singura femeie, asa sa vada si ei ce putem noi inginerele.
linusa spune:
quote:
Originally posted by monagan
Iinusa,foarte bine ca ai fost singura femeie, asa sa vada si ei ce putem noi inginerele.
Mda, dar incep sa ma simt ca un cal breaz: nevestele colegilor stau acasa si cresc copiii si eu lucru cot la cot cu ei
Otiliav spune:
quote:
Originally posted by linusaquote:
Originally posted by monagan
Mda, dar incep sa ma simt ca un cal breaz: nevestele colegilor stau acasa si cresc copiii si eu lucru cot la cot cu eiCulmea-i ca imi place ce fac si nici n-as face altceva..
Daca as avea casa si eu as sta sa cresc copii
!Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
KUKI spune:
Punctul 1. Buna dimineata, e gata cafeaua
Punctul 2. Azi imi cumpar bigudiuri
Punctul 3. Maine o sa arat mai bine ca secretarul
, ca la noi e barbat
Punctul 4. Eu am casa, dar n-am sot, asa ca trebuie sa muncesc sa o intretin. Cum o fi mai bine????
Sa avem o zi usoara
Va pup,
katik spune:
salutare inginerelor!
intru si eu un picut ca am de treaba
.
linusa, cu rochie vaporoasa ar fi ok dar cu baita cum sa fac
?
eu bigu n-am si nici nu-mi trebuie ca n-am ce sa pun pe ele
, am parul scurt de cind ma stiu![]()
![]()
![]()
kuki, super faza cu secretarul![]()
![]()
![]()
. el nu-si pune bigu

na, ma duc la treaba, mai trag cite un ochi pe aci, poate apareti careva la birfa![]()

22+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
linusa spune:
quote:
Originally posted by KUKI
Punctul 3. Maine o sa arat mai bine ca secretarul, ca la noi e barbat
quote:
Punctul 4. Eu am casa, dar n-am sot, asa ca trebuie sa muncesc sa o intretin. Cum o fi mai bine????
E bine cum zici tu ca-i bine. Tu esti sefu'.
katik, anul numai picioarele stau in apa. La anul mai discutam
linusa spune:
quote:
Ha, ha...hai ca e misto ! Eu sunt seful, tot eu sunt si secretara
tu zici, tu executi, nu?
V-am spus ca iara m-am aruncat ca lacomul la reduceri? O curatatorie are reduceri "mari" si am sarit in schema cu pulovere si costumele de ski. Fass.. am economisit cativa franci..
katik spune:
bey fetelor inginerelor, ma tavalesc de ris pe jos, noroc ca nu ma vede nimeni (aici mi-ar trebui emoticonul de pe mess, care se tavaleste pe jos de ris
).
ma duc sa ma "calmez" ca prea salta burtoiul![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
22+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f