Clubul optimistelor (3)
Raspunsuri - Pagina 7
SunSmile spune:
Neata
Sa aveti o zi faina si o saptamana reusita!
Pup
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
malla spune:
Ma, georgi, unde sa mai vin ma,... ca nu mai stiu apoi pe unde sa mai intru ca deja am asa de multe sectiuni unde tre sa intru...
Mi-ar place la oltence ca de... si eu mi-s!!! Dar ma simt f. bine si cu fetele astea care sunt "de peste tot", si ma simt "ca acasa" si intre ele,... fete bune, nu fac discriminare!!!
Dar tot ce e posibil sa arunc vreo doi ochi si pe la oltence...
Maaaaaa, ce ma tenteaza!!! Vezi ce faci cu mine???
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
SunSmile spune:
Da' ramai si cu noi, da? Sa nu ne parasesti!!! Si eu am mai multe "case", dar am grija de fiecare din ele!
quote:
Originally posted by adinell
Ma, georgi, unde sa mai vin ma,... ca nu mai stiu apoi pe unde sa mai intru ca deja am asa de multe sectiuni unde tre sa intru...
Mi-ar place la oltence ca de... si eu mi-s!!! Dar ma simt f. bine si cu fetele astea care sunt "de peste tot", si ma simt "ca acasa" si intre ele,... fete bune, nu fac discriminare!!!
Dar tot ce e posibil sa arunc vreo doi ochi si pe la oltence...
Maaaaaa, ce ma tenteaza!!! Vezi ce faci cu mine???
Adinella
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
malla spune:
EEEeeee, iti dai seama ca pe voi nu va pot parasi nicidecum... doar pe voi v-am cunoscut primele, nu?
Adinella
addinel spune:
neatsa la optimiste, o zi si o saptamana minunate!
sunule, mereu ma uit la tine si vad postari cu noaptea in cap. vinde-mi si mie pontul ca eu nu reusesc sa ma trezesc deloc dimineata...
pupici
nunta mea
SunSmile spune:
Hihi. Pai cu doua joburi, sot si catel reusesc sa dorm in medie 3-4 ore/noapte. La 5 ma trezesc, pun filtru de cafea, scot catelu, vin, trezesc sot, intru pe DC. Cam asta e! Nu stiu....imi place dimineata...ma simt cel mai bine cand ma trezesc devreme! Sunt io defecta???
Pup la fete!
quote:
Originally posted by addinel
neatsa la optimiste, o zi si o saptamana minunate!
sunule, mereu ma uit la tine si vad postari cu noaptea in cap. vinde-mi si mie pontul ca eu nu reusesc sa ma trezesc deloc dimineata...
pupici
nunta mea
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
addinel spune:
sunule, cum sa fii defecta? eu cred ca eu sunt aiurea ca dorm in nestire. intr-o vreme si eu eram la fel ca tine, dar deh... cred c-am imbatranit
nunta mea
diadaniela spune:
Neata optimiste frumoase!
Georgi cred ca e mahmura dupa cheful de aseara !.Mai ,ce bairam era acolo!!!!!!!!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
NicoletaB spune:
buna fetelor
dupa o lunga pauza, am reaparut
bucuroasa pt dormitorul cel nou achizitionat
SunSmile spune:
Geeeeooooooo...trezireeeeaaaaa!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven