Clubul optimistelor (3)
Raspunsuri - Pagina 12
Gyna spune:
Buna optimiste!!! Am intrat doar sa va salut si sa va urez o zi buna!
Eu am reusit sa racesc urat de tot si i-am imbolnavit si pe ai mei baietiAsa ca diseara formam gasca si directia doctor. OOOf ce mi-e de ciuda , nu m-am imbolnavit toata iarna si acum la urma am dat-o in bara.
PA dar nu va pup sa nu va molipsesc!!!
georgi75 spune:
gata cafeaua cu sorelina.
gata si ciorbica pt Stefania.
proasta spala(a se citi masina de spalat)
mai am de facut papa pentru noi
hai ca v-am promis un banc ieri cu limbricii: cica se duce unu la dr."dom' doctor, ma doare mana rau ca am cazut din pom.Cred ca mi-am rupt-o" "a,iti dau imediat tratament pt limbrici" "cum dom'doctor ca pe mine ma doare mana.Am cazut din pom!" "Da domne.Ai limbrici nu ti-am zis?Daca te-a mancat in kur sa te sui in pom..."
Si apropos de masina de spalat.Alt banc.
Cica unu cu nevasta-sa veneau de la o nunta.Pe scari, cand urcau, ala in spatele ei zice:
"moaama draga, cata kuru' ai...cat o masina de spalat!"
Asta nu zice nimic.Mai tarziu ii vine omului chef de sex.La care nevasta-sa zice:
"Auzi draga?Pentru o rufa atat de mica nu mai bag io masina de spalat.Ia spalati-o tu la mana!"
Sper sa va mai descretzeasca fruntzile ca vad ca toate suntetzi pe la munci...Numai io acasa cu maimutza mea...
hai pupici
Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)
Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut
diadaniela spune:
eu ma joc la calc cu fii-mea.nu prea am spor la DC.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
SunSmile spune:
Multumim Geo!
Spor la trebi tuturor!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
georgi75 spune:
ce trebi bey!?ca mi-e o leneeeee .Lu fi-mea ii facui papica.Ta-su poate sa mai rabde si el un pic...
Bay fetelor sa va spun ce facui...hi hi hi
Intrai la jucatoare de "the Sims" si o prinsai pe Eveline acolo...Si ea ne mintzea ca nu mai joaca...Bineintzeles ca ma bagai in seama pe acolo ca sa vaza ca trecui.Hi hi hi
M-o injura?Nu m-o-njura?
Hai Eve mama ca io sunt alaturi de tine...Ca vad ca ai atatea probleme cu familia ta...Si cu puturosul ala...
BAI!VREAU SI IO JOCUL ALA!Ma apuc de dat telefoane pe la cunostintze ca nu mai tzine...Imi curg balele...
(Eve sper ca nu te superi.Io sunt mai tapmitzica asa...Sunt ce sunt serioasa da ma mai apuca asa cateodata si nu ma pot tzanea )
Fetele, ce mai spuneti?Ce mai facetzi?
Hai ca de la 2 am o meditatzie si 2 ore sunt ocupata...O sa-mi fie dor de voi...
Da' mai bine nu-i dau io un test la tipa si mai ma scot vreo juma' de ora?Cred ca asa am sa fac...Moamaaaa ce sadica sunt.Ii pregatesc unu greu ca poate-i ia o ora...
Hai pupici de la olteanca.
Aoleu, Dana! Io i-am zis la soatza...cand o creste fi-sa si o incepe sa stie de calculator, sa ne mai ia unu' ca io nu ma las...
addinel spune:
fetele sunt pe cale sa-mi pierd definitiv optimismul. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! gata, am tipat, mi-am revenit
georgi, baga test la copil! ce e ala sims? cum se joaca?
pupici, revin
nunta mea
eveline spune:
quote:
Originally posted by georgi75
Bay fetelor sa va spun ce facui...hi hi hi
Intrai la jucatoare de "the Sims" si o prinsai pe Eveline acolo...Si ea ne mintzea ca nu mai joaca...Bineintzeles ca ma bagai in seama pe acolo ca sa vaza ca trecui.Hi hi hi
M-o injura?Nu m-o-njura?
Hai Eve mama ca io sunt alaturi de tine...Ca vad ca ai atatea probleme cu familia ta...Si cu puturosul ala...
BAI!VREAU SI IO JOCUL ALA!Ma apuc de dat telefoane pe la cunostintze ca nu mai tzine...Imi curg balele...
(Eve sper ca nu te superi.Io sunt mai tapmitzica asa...Sunt ce sunt serioasa da ma mai apuca asa cateodata si nu ma pot tzanea )
Esti durere!
Nu ma supar, cum sa ma supar....chestia e ca dadusem raportul ce-am mai facut ca nu intrasem de multisor....si nici n-am mai jucat de vineri spre sambata, cand m-a prins ora 2 noaptea....eu obisnuita sa dorm pana pe la 9-9,30 am uitat ca am sambata scoala....si cand a sunat ceasul la 7....nu-ti spun ce fata aveam la cursuri....si cum "cascatul" se pare ca e molipsitor sa vezi ce trosneau falcile si prin jurul meu....
Ana si Bianca-iubita
georgi75 spune:
addinelu nu stiu mama am intrat la "jucatoare de "the Sims" si am citit si io pe-acolo.E un joc pe calc.
Poate ne da Eve mai multe detalii.
Hai ca ala mi-ar mai trebui ca sa nu mai fac nimic prin casa.
Gasisi optimismu?Tip si io cu tine sa-l gasesti mai repede: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bey e 13.37.Mai bine-i trimiteam un sms sa nu mai vina.Da si banii sunt buuuuuni
Ca m-a pus gaia sa-mi iau o bratzara tocmai acu cand terminai CIC si se apropie si Pastele...Da nu-i bai ca avem sponsor
Hai pupici mici, mici, mici
malla spune:
Eu scriu de zor dar imi dispar mesajele, intrai la oltence si trimise un mesaj, dar nu mi-a aparut...No, nu-ti vine sa te lasi de treaba cand vezi ca nu merge???
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
georgi75 spune:
Ce mah?
Probleme la oltence?
Imediat ma duc sa fac ordine pe-acolo....
S-o fi blocat subectu' ca fetele alea au cam uitat sa mai treaca pe-acolo...
Ne facuram de ras! Na!