Oltencele, poftiti la povesti! (15)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Gata ma gata!Nu mai zic nimic na!
Nu mai pot sa fac nici o miscare ca suntetzi cu ochii pe mine.Si Rodica se pregateste de nunta ...Bine, bine.

Care ziceai ma ca aduci o vecina pe aci?Camelia, tu?Ce face mai?Nu mai vine?Ca vreau sa-i bag o dedicatzie:
I-auzi:

Frumoasa-i vecina noastra
Scoate capul pe fereastra
....

Auzi Camelia?Am intrebat si io aci unde e cofetaria Panda.Si mi-a raspuns Liana(nu stiu daca ai citit in urma) ca e pe langa McDonalds nu mai stiu pe langa ce, si cel mai important indiciu...mi-a zis ca e pe langa blocul tau.Pai de ce nu o fi spus asa din prima, nu stiu

A... si sa ma iau de tine.Cum adica o intrebi tu pe Adinella de poze cu tati?Pai nici nu a venit femeia bine si intrebam de tati?Las-o sa se mai acomodeze si pe urma o tagem noi de limba(ssst! sa nu ne auda ea,da?)

De cine sa ma mai iau?
De toate ba!De toate!Ca nu mai datzi pe-aci!Na!Ca ma suparai!Ca mereu va gasesc pe pagina 2-3.Nu e posibil asa ceva.Pe langa faptul ca suntem femei, mai suntem si oltence.Pai astea vorbesc mult mai!Ar trebui sa fim numai pe prima pagina in capatul listei!
Eeeeee!Ia vedetzi!Ca-mi mut cuibul una-doua!

Bine.Va las ca ma cert singura oricum

tot

Zambeste!Maine poate fi mai rau.

Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)

Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

salut fetele! Asa ma bine dispun cand te citesc Georgi! Nici nu mai trebuie sa aud vreun banc sau o gluma(nu te supara, e un compliment!)
Ma, Camelia, draga, deocamdata sotul dormii singur, ca eu nu pot tot timpul a am hodini ziua in amiaza mare, mai ales cand am treaba pe net... O sa pun poze si cu el, daca vreti neaparat, dar nu eram sigura, eu credeam ca cu mine vreti sa discutati...Dar se vede treaba ca aici trebui adus si sotul.... mai ales el, nu???
Gata ca ma doare capul, nu stiu de la ce, ma duc sa ma culc...
Va pup si va doresc o noapte de vis...

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Cea mai tare fazaaaaaaa!!!!
Azi cand a pus Adinella pozele aveam de gand sa ma iau si de Liana sa puna si ea poze sa o vad si io.
In fine, mi-a cazut netul, am plecat afara si am venit abia pe seara.Am culcat maimutza si tzop la calculator sa ma iau de Liana.Da' eram croita pe ea,nu gluma .
O caut pe Liana pe unde stiu io ca umbla ea, nimic.
Ei, zic.O fi plecata pe undeva.Mai dau si io o tura pe aci.
Si intru la coafeze(ca m-am bagat si io mai demult in seama pe acolo sa-mi gasesc si io stilista personala in Slatina)
Si vad un mesaj de-al Lianei intreband-o pe una acolo cam ce i-ar sta ei bine.Zic:mai ce draq sa-i spuna aia ca ea nu are nici o poza!
Cand ma duc(din intamplare pe draqul ala din semnatura...apare Liana.
Bey!Ce toanta sunt!Ea avea poze acolo!Da' daca nu a scris sa vada tot tzaranul...

Cea mai tare faza e ca o intreaba si alea pe acolo de poza
Nici ele nu stiu
Lianooooo, aduna-te mama de pe drumuri si vino sa le aratzi pozele la feteeeeeeeee
Rad ca toanta singura in fatza calculatorului...
Asta mi-a fost pacaleala de 1 aprilie...

Acu pe bune!Esti "buna" fato.Mai ales cand ai fost nasa...eeeeee
Pe grasu' nu-l vazui prea bine.Nu vrei sa fii mai explicita?

Si pune in semnatura langa draqul ala ceva de genu':"aici sunt poze bey!" sa stie tot romanul.
Ne supui la teste d'astea de inteligentza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

'Neata,gagici!
Mai,ma facurati sa rad de dimineata,asa...
Georgi,de ce sa nu ma iau si de sotul Adrianei...tu nu te luasi de grasu' Lianei...?Auzi la ea,nu-l vazu bine in poze...!
Deci acu pricepusi pe unde e Panda...exact in fata blocului meu,sa nu uiti...!
Adinell,sper ca nu te-ai suparat ca mai glumim si noi pe aci...doar esti olteanca si tii la glume,eu asa crezui...!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Da Camelia acum stiu.Nu am cum sa ma ratacesc.
Cat despre grasul Lianei, nu zisai mama nimic.Decat ca nu-l vaz bine..Sa mai puna fata poze.Io vorbesc, ca nici io nu am poze cu soatza pe aci...Promit sa-l trag cat mai curand in poza si sa-l pui aci.

Lianoooo unde umbli mama ca vor fetele sa te coafeze si nu stiu de unde sa te ia...Sau oi fi la coafor la Timisoara la Doris?

Hai pupici

Mergi la inceput

Camelia sa nu crezi nici macar o clipa ca m-as fi suparat!!! Hai ma fii serioasa doar nu suntem copii! Nu ai vazut ce am savurat gluma? Astea-s sarea si piperul: glumele, asa ca stai linistita: SUNT OLTEANCA!
Pupici la oltence!

Adinella

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Baaaaa!
Adinellaaaaa.Cum facusi mama sa inlocuiesti ditai polologhia cu numele voastre?Ca io nu stiu .Hai pliiiiz invata-ma si pe mineeeeee.Hai ca si io ti-am spus tie cum sa faci sa bagi pozele(sau ma rog, am incercat)
Hai ca dau si io o bere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Georgi,hai ca-ti zic eu ca Adinell face nani langa sot...!Uite,scrii asa,acolo,la semnatura ca sa-ti apara mereu:
[ url = " http...toata polologhia aia " ]Georgi(sau POZE) [ /url] scrii fara pauza si sa nu uiti sa pui ghilimelele!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Georgi, ce bine ca ti-a spus Camelia ca eu nu stiam, desi sunt olteanca!
Mie mi-a facut Flavia chestiunea asta, deci daca nu stii ceva intreab-o pe ea ca am vazut ca se pricepe fff. bine si iti va spune tot, ca e fata buuuunaaaaaaaaaaa!!!
Apropo, ce catati pe pagina codasa?

Adinella

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Aoleu, mai citii o data mesajul tau, si uite ca imi dadui seama ca pierdui berea!

Adinella

Andrei si Adriana

Mergi la inceput