Oltencele, poftiti la povesti! (15)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Mai scrisei un mesaj mai devreme dar nu stiu ce se intampla cu el, ca disparu ca magaru in ceata, ma enervai...
Bertha , hai sa iti spun care e baiul de nu pun eu poze pe forum: Nu ma pricep!!! Dar promit ca atunci cand o sa invat(sper, curand), o sa pun!!! Totusi nu v-am mintit cand am spus ca am un bebelus frumos...Uite chiar acuma s-a trezit din somn si sta cu picioarele in sus...

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

fetelor iar pe 2??
hopaaa inapoi pe 1

hai muicaaaa sariti in ajutor..invatati fata sa puna poze...ca io nu mai stiu..dehhh batranetea mama..batranetzea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

fato io am meditatzie acu' da hai ca ma scrific
Nu stiu cum le ai? Daca le ai pe CD mergi pe Yahoo Photos si te invatza acolo ce sa faci mai departe.
Daca ai9 camera de-aia smechera...nu poci sa te ajut ca io nu am.Mai fraiera deh!

Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)

Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Adinell, normal ca te credem ca ai un baietel frumos foc, nu ca sa ne convingem cerem poze, ci ca sa va cunoastem. Uite cum se face pe yahoo. Banuiesc ca ai o adresa de yahoo. Intri pe www.yahoo.com cauti optiunea photos, selectezi, apoi e intuitiv, te descurci tu sigur. Cand te intreaba daca vrei album public sau privat, alegi public, altfel nu pot fi vazute decat cu invitatie din partea ta. Succes! Daca ai nelamuriri nu ezita sa ceri ajutaorul.

Camelia, o asteptam cu mare drag pe vecina ta. Uite cateva sa-si faca putin curaj.

Eu progresez usor-usor cu treaba, da' ma ia cate o lene uneori..., stiti voi cum e, cred

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Pupici oltencute dragi! Ca dor mi-a fost de voi!

Gata, s-a reparat si internetu' la noi.

Pupici si noilor venite!

Vesti nu prea avem. Fiu-meu e maraici, cu febra si alte alea. Ii ies maselele si ne jelim toti. Noaptea ne tot freaca. Striga de ne stie tot cartierul. Mamaaaaaaa... intru la el se pune pe perna si da-i nani! Si m-a mai omorat cu o patura a naiba, NANA... cum se supara un pic sau i se face somn cum NANA si sa te tii! Umbla de zici ca e popa Jurebia cu ea in cap, pe umeri...

Am dus dorul netului, acu' trebuie sa recuperez... mai mare dragu'

Mai avem poze noi in albumul lu' fiu-meu, daca vreti sa vedeti.

Pupici si mai scriu cu vesti!

Suntem iar pe prima pagina?!

Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)

Pozele noastre

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

WAW Lorena! Welcome back!
Ce mai faci? Pupici si tie si d-lui maselutza! Te compatimesc...Prin ce-am trecut si io...cu maselele...Atunci a fost singurul moment cand am zis ca nu mai vreau copii.Da' acu' am uitat!
Fi-mea are o perna cu care ma streseaza...Cand gaseste perna(NANI) isi cere suzeta sau invers
Io si cand plec la tara o iau pe NANI cu mine.
Pupici inca o data.

Bertha bine ca ai avut tu rabdare sa-i explici Adinellei cum e cu pozele.Parca si pe mine tot tu m-ai invatzat?

Bey! Da' ce veniratzi toate cand auziratzi ca va pun absente?

Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)

Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Lorena,super pozicile,e un scump micu' tau...!
Andreea,ma apuc si eu de curatenie dar...nu prea am spor,cred ca astenia asta de primavara este de vina,sunt blegita rau de tot!
Fetelor,ce ziceti,ne intalnim maine seara la Panda?E mult spatiu,noi am fost si aseara,era si un chef acolo...au zburdat copiii de nu se mai saturau,au si prajiturele pt. copii,yam-yam...gustoase...!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

le fusa frica giorgiiiiii de aia
lorenaa bine ca venisi!!!
camelia.... unde e maica vecina...???
hai vecina..hai vecina

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Liano,nu speria fata,ai rabdare ca-si plimba bblina...!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

moamaaaaaa nu o speriii nuuu,,
o fi pe'aci pe la mine..stai sa ma uit poate o zaresc...si o trimit acasa...sa intre odata,,,ca noi o asteptammmmm...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput