Oltencele, poftiti la povesti! (15)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Camelia, nu stiu ce tot are lumea cu bonele... Mie mi se pare un moft.

Mama lucreaza la o cresa la Valcea si stiu ce vorbesc. Eu chiar mi-as da copilul! Este foarte bine sa creasca intre copii. Se socializeaza muuult mai repede. Vad asta la fiu-meu ca e mort dupa copii si totusi nu stie sa se joace cu ei si fata de altii care merg in colectivitate mi se pare... salbatic. Nu in sensul ca ii bate sau le ia jucariile (Doamne fereste!) ci pur si simplu se uita siderat la ei...

Intr-adevar, exista si parti proaste... colectivitatea inseamna si boli mai multe si invatat prostii, dar astea sunt inevitabile.

Cat priveste bona, e greu sa gasesti "perla rara"... si nu le vad utilitatea doar daca chiar nu exista alta solutie (la noi, de ex., sunt 30 de locuri la cresa pe tot orasul si astea impartite pe grupe de varsta, cam 10 locuri pe varsta, pana la 3 ani cand incepe gradi si sunt obligati sa-ti asigure loc; asa ca o bona e bine venita).

Cresele sunt supuse controlului min sanatatii si sanepid (daca asa se mai numeste) si au dietetician pentru cantina, pediatru, asistente, educatoare, ingrijitoare... cam greu sa gasesti toate astea intr-o bona.

Parerea mea!

Du-te si vb cu directoarea (in general sunt femeil, nu stiu de ce) si sigur iti va propune sa vizitezi! Sa ne tii la curent!

Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)

Pozele noastre

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Lorena,multumesc mult,deci nu sunt eu nebuna cand mi s-a pus,asa,pe bonele astea...dar,sincer,chiar nu am incredere sa-mi las copilul cu o persoana straina de obiceiurile,de tabieturile copilului meu,decat...cum ai spus si tu...fortati de imprejurari!
Eu vreau sa fac un tur pe la cresele din apropiere,sa vad conditiile si mai ales personalul,dar asta dupa Paste,atunci am sa-l las si pe Mihai cateva ore sa incerc sa-l obisnuiesc!
Mai vreau pareri sau informatii despre crese...chiar si din auzite...plisss!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

'Neatza,somnoroaselor,da' pe vremea asta sunteti iertate,chiar e o vreme de somn sau,pt. altii...care vor copii...!Cei de la job nu se pun ca ei au alte treburi...
Haide-ti sa va inveselesc putin,ia cititi aici:
http://black-bit.lx.ro/fun/g/stiati_ca.swf

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sunt aci

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

fata.
Va si pe voi, desi nu prea meritati.
Hai, bagati ca afara ploua.

Zambeste!Maine poate fi mai rau.

Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

quote:
Originally posted by camelia72

'Neatza,somnoroaselor,da' pe vremea asta sunteti iertate,chiar e o vreme de somn sau,pt. altii...care vor copii...!Cei de la job nu se pun ca ei au alte treburi...

Om vrea noi, da'ce sa-i faci ca jumatatea masculina e plecata... si la noi ploua, te-ai prins...

Care deschide subect nou?

Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)

Pozele noastre

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Lorena,hai ca am auzit eu ca ploua toata ziua si la noapte,asa ca...mai ai o sansa

Si acum un banc,asa,ca pt. vreme ploioasa...tot de la nurori l-am "agatat":

O femeie se plange alteia ca barba-su nu mai vrea sex si cum vine acasa o intreaba doar: "ce avem de mancare?"...
Cealalta ii zice: "Draga, am avut si eu problema asta. Nu e grav... imbraca niste chiloti negri, cu dantela, o palarie neagra, ciorapi, chestii si il astepti in usa, sexy asa... si se rezolva...

A doua zi se intalnesc din nou... "E, cum a fost?"... "Am facut exact cum mi-ai spus, chiloti negri, dantela, palarie sexi... ce sa mai... bomba"... "Si???"... "Si cand a deschis usa mi-a zis: "Zorro, faci si tu ceva de mancare azi???"

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Fetelor, dragelor, poftiti la un nou capitol aici

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput