Oana Zavoranu pleaca la Antena !.
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
lena spune:
quote:
Originally posted by nematics
AAAAAAaaaaa, mi-am amintit ce facea inainte de serial! Pai nu avea ea emisiunea aia la postul Acasa unde a marturisit ca vorbeste limba argentiniana???!!!
" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"
![](radtare.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/zfcristina/zfcristina.jpg)
zfcristina spune:
Am incercat de 3 ori
No.1-57 de verze
No.2-26 de verze
No.3- 9 verzebotez
copiii mei iubiti
poze noi
Cristina , mamica de Craciunita
Cristina Adriana (25.12.2001
) si piticut
Mihai Stefan (17.09.2004)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by KUKI
Pai da, mey, si de atunci incoace tot nelamurita sunt.
Ca nu zice nimeni ce fel de muzica o sa cante faptura asta.
Si mie aproape ca mi-e frica sa mai dau drumul la radio, sau sa butonez tv-ul. Daca apare!? Brrrr...
Iulia
Aaaaa...la asta te refereai....
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Miha
![](indragostita.gif)
![](comoara.gif)
![](foto.gif)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
nematics spune:
nu stiu cit de bine stia "limba argentiniana" dar era clar din discutie ca se da in vint dupa ea!!!
Oricum, limba ca limba - inima era sigur latina [la cine mai??] ca emisiunea parca asa se chema, Corazon Latino.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristinamh/cristinamh.jpg)
cristinamh spune:
quote:
AAAAAAaaaaa, mi-am amintit ce facea inainte de serial! Pai nu avea ea emisiunea aia la postul Acasa unde a marturisit ca vorbeste limba argentiniana???!!!
cred ca era aia cu "corazon latino"(sau cum s-o scrie, ca innebuneam numai cand ajungeam cu telecomanda pe-acolo), huidu si gainusa stiu mai bine.
cine stie ce-o sa cante, si-n ce limba?! de i le-o compune umberto tomaso (si pe-asta am ratat-o, n-am idee cum se scrie!) sau iubitul ei (daca tot e concurs de verze, poate iese pariu si dupa cata bataie mancata il paraseste), tot voce de speriat graurii din vie are...
Cristina
![](copilas.gif)
![](bibe.gif)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
![](images/user_man.png)
Catalin spune:
quote:
Nu, n-a comis-o ea, parca era mamaie aia de se crede femeie XXX... sau femeie de 3X?... Tatu?
![](alcool.gif)
Stiu ca am vazut faza la Carcotasi, o intreba pe Analia Selis cum se spune la nu-stiu-ce in argentiniana. Sau era Lori? Ptiu, drace!
![](icon_smile_evil.gif)
Catalin
Think pink!
clau2toma spune:
Cum mai fetelor sa nu stiti cu ce s-a ocupat Cherida ininte sa devina maaare actrita ? Nu se poate .Pai a fost un maaare futomodel si model de prezenta boarfele marilor disigneri .Deci tot vedeta era . Iar inainte sa se cu Pepe ,a fost cu Cobe ,cel care a fost la Stupize Stupize .
Mama ce de mai stiu despre Oanica Varzica !
nematics spune:
Cataline, ea era - in emisiunea Corazon latino si da, ea (adica OZ) o imboldea pe Analia sa zica ceva in limba argentiniana! Vazut cu ochii mei si ramas
nematics spune:
si un citat din Cronica TV din ziarul Cotidianul:
quote:
Pe PRO TV, se tot difuzeaza o reclama a postului de radio PRO FM. Care reclama e compusa din imaginea sexoasa a unei gagici si vocea supermasculina a unui domn. Ce sa zic, interesanta smecherie, dar, daca ma-ntrebati, rezultatul e unul dezastruos. Nu se poate sa-ti vina sa te apropii de PRO FM, ca telespectator, dupa ce te-ai trezit fata-n fata cu combinatia dizgratioasa dintre unduitorul personaj feminin si vocea cit se poate de masculina. Deci, una peste alta, reclama cu pricina mi se pare o mare greseala. Si traiesc cu convingerea ferma ca ideea ar fi functionat de-abia daca se alegea o voce de barbat cit de cit cunoscuta. Ca, de exemplu, aceea a Oanei Zavoranu.