Clubul nurorilor (28)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Ma inscriu si eu in clubul nurorilor cu soacre nebune!!!!! Ma primiti? Marele meu noroc este ca traiesc departe de ea, ca altfel as fi fost de mult divortata!!!

Flavia si Bianca

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/fersedif/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

fla flo, bine ai venit printre noi!!!

Lavinia: Sotie alintata.....

Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Si eu pe aici, am venit sa vad care sunt noutatile :)
Bun venit Flaflo, zici ca-i nebuna s-acra-ta? Asteptam argumente Sa ne mai povestesti....
Si celelalte fete nou-venite, asteptam sa dai cu subsemnatul, povesti noi cu soacrele, c despre ale noastre am umplut zeci de pagini

fete harnice: Lavi, Corina, Sun, Dana, Roxana si eu :)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

buna!
mai trec si eu din cand in cand...

am o poza msito pt albumul comun al soacrelor rele....un topogan criminal.

duminica placuta!
pupilici!!!!!!!!

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

la albumul funny am adaugat-o
enjoy!

pupici

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Hello, fetelor!

Am intrat si eu putin. Azi am dormit pana pe la 10, nu de alta dar sa nu-mi para rau maine cand iar incepe sa sune ceasul... Apoi mi-am facut pedichiura si pana mi-am facut de mancare si m-am mai invartit de doua ori prin casa... uite ce tarziu s-a facut. Iubi e la servici...

Ieri am fost la cumparaturi si m-am intors super dezamagita acasa. Iubi si-a luat pantofi pentru nunta, macar el. Eu cred ca o sa am mari batai de cap cu achizitionatul pantofilor pentru nunta, pentru ca din cate am observat, se poarta pantofii cu varf lung, si mie nu-mi plac deloc... In plus, desi am gasit intr-un final un magazin care ne aduce la comanda verighetele pe care le voiam , am descoperit ca sunt prea late fata de ce am vrut noi . Si costumul care i-a placut lui iubi ii era mare, avea nevoie de un numar mai mic si nu aveau astia in magazin, trebuie sa mai trecem...

Flavia, nu la Intelis m-am dus vineri, va spusesem eu acum o luna, eram suparata ca m-au mutat in alta locatie, m-am dus la biroul unde am fost inainte, merg cam o data pe saptamana pentru ca o anume parte din atributiile mele nu o pot rezolva decat de acolo.

Cami (cred ca tu ai zis) as vrea sa dau jos vreo 2 kg de pe o anume parte a corpului, care in pozele cu rochitza nu se vedea de fuste....

Lavi, felicitari pentru nota!

Bun venit noilor norici!

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Multumesc pentru primirea calduroasa!!!!
Eh, soacramea venise in vizita la noi pe la inceputul lui decembrie, cind Bianca avea 11 luni. Am chemat-o sa ma ajute, ca tocmai ne mutasem in casa noua si nu puteam face nimic de pitica mea. A stat o saptamina (zicea ca sta 3 luni!!!!), dupa care ne-a reprosat ca ea ne-a crescut copilul (adica a reusit ea intr-o luna ce am facut eu in 11 ?????) si s-a carat! Asta dupa ce la telefon se miorlaia de fiecare data cit de dor ii este de Bianca..... Epitetele cu care m-a cadorisit cind a plecat nici nu mai are rost sa le enumar, ca mi se face mie rusine.....
Fetelor, cum va descurcati cele care sint aproape de soacre? In acelasi oras chiar? (Doamne fereste!!!)

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Hopa....se pare ca sintem doua Flavii pe aici....

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Flaflo rea soacra-ta Poate se crede prea importanta, auzi sa-ti creasca ea copilul inr-o saptamana cat tu in n'spe..
Acuma cum e situatia, mai vine sa va "ajute"?

Uite eu stau cu soacra (deocamdata) dar la noi e ok, ca e femeie buna. Mai imi sare mie mustarul, ar din lucruri marunte si imi trece repede.

De ex. azi mai mult ea s-a ocupat de Sara sa ne putem noi odihni, ca si in multe alte dati, dar nu mi-a reprosat niciodata nimic.

Aly te-am obisnuit acum cu noul loc unde v-ati mutat? Cand vi inapoi? Ca erai aproape de mine :)

Fetelor, aici e poza pusa de Roxana, am pus si eu una aici zilele trecute

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Roxi, super topoganul! E pentru soacrele alea in albastru bolduit?

Flaflo, nasol cu soacre de genul asta. Sotzul tau n-a zis nimic de epitetele maica-si? Oricum, bine macar ca nu sunteti in acelasi oras.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput