ce parere aveti despre barbatii "mamaliga"?i

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Clauf,felicitari pentru steluta!Insa ai grija sa nu se blocheze asa,singurica...,daca-ntelegi ce vreau sa spun...

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Mai ,fata are pb cu soacra si de aici chestia cu femeile care se duc la salon pe cand barbatii stau acasa si ranesc.
Chestia e adanca!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauf1000 spune:

buna fetele.da. chestia e profunda, vorba danei. nu am prea avut timp sa scriu, dar incerc sa citesc pentru a recupera timpul pierdut.
sper sa nu se blocheze steluta
in rest, am avut o saptamana linistita, fara probleme deosebite, fara intalniri neplacute, nici cu soacra si nici cu barbati mamaliga.
ceea ce va doresc si voua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

barbati mamaliga? Poate ca e bine sa mai fie asa din cand in cand mamaligi, dar nu tot timpul.
ruxij, ti-l dau p-al meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

quote:
Originally posted by ocebine

quote:
Originally posted by chatonel

da de tutele care nu scot un cuvint in fata barbatului ce ziceti? Cind ele cresc copiii, merg la servici, nu au un ban in buzunar pt ca ii bea el, mai iau si cite una peste gura daca cumva indraznesc sa scoata sunet? Binele le fac barbatii lor, ei arata ca nu sint mamaligi!!!

Toulouse, la ville rose

Pe ce lume te crezi????
Tu nu stii de unde ai plecat...iti tragi aere aiurea????

Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

ia sa vezi ce te trag pe tine de par, in loc sa trag aere!!!LOL

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Oare cand vor fi vreodata femeile multumite??

Daca e mamaliga fugiti de el,daca e tare in gura nu stiti cum sa scapati de el;
mai fetelor mai ,daca ati sti cate femei sunt in stare sa lase si masina si purcel si catel pentru un "mamaligar" !!

Eu nu Doamne fereste ,vorbeam din auzite!!

Mergi la inceput

femeile?nu vor fi NICIODATA multumite. si stiti de ce? pentru ca nu s-au inventat inca barbatii care sa le multumeasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by clauf1000

femeile?nu vor fi NICIODATA multumite. si stiti de ce? pentru ca nu s-au inventat inca barbatii care sa le multumeasca

As zice ca asta e o veste proasta pentru sotul tau....

Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Mergi la inceput

anamaria, era asa, o discutie generala. din fericire al meu nu se incadreaza in ceea ce am spus, desi daca ma gandesc bine, mi-ar placea uneori sa fie mai romantictie nu ti s-a intamplat niciodata sa ai un moment in care sa-ti treaca prin cap, macar asa, fulgerator, ca ai vrea sa schimbi ceva?la cum arata, la cum se comporta, habar nu am acum, ceva, orice...cat de micut...macar cum serveste la tenis...

Mergi la inceput