Mamici casnice (24)
Raspunsuri - Pagina 15
maria2mami spune:
Sarumana de informatii.....nu-mi mai pun gloww...imi schimb titulatura.....da tre' sa ma gandesc ....pana maine; nu-miajung punctele si de una si de alta am 1050 p
Maria bb & mami Mihaela
INGERASA MEA CREATA
diadaniela spune:
sunteti toate pe afara?eu fac mancare(ciorba da vacuta de la Tina) si colegu' a iesit cu fetita pe afara.mamaaaaaa,ce liniste e in casa!
as bea o bere! ma duc sa ma servesc!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
osna spune:
buna dimineata!
vin cam tarziu cu prajitura dar azi noapte a fost de cosmar.nu am dormit aproape deloc,ture la baie,dureri de cap si burtica...cred ca este numai inceputul.
am recuperat acum dimineata,am reusit sa dorm cateva ore bune.acum mancam ceva si pentru ca afara este foarte frumos si magazinele deschise in centr(de obicei nu sunt dar azi nu stiu care o fi motivul) merg cu soata sa-si caute o geaca de primavara.
va pup si va doresc o zi minunata!
svetlana,16+
Tina_Welsh spune:
Buna dimineataaaaaaaaaaaa!Tot aici sunt!Nimic deocamdata!
Ma duc sa fac miculd ejun si revin!Va !
Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
Danelutza spune:
am deschis un nou capitol www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72593" target="_blank">aici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
Porumbel30 spune:
Na , ca m-a apucat pranzul pana am reusit sa scriu ceva !
Noi am avut oarece probleme cu PC-ul , si a trebuit sa-mi astept sotul sa le rezolve (si el e "calculatorist" ) , apoi a avut el ceva de lucru pe calculator si abia acum am reusit sa ma asez si eu la birou !
Mi-am rezolvat corespondenta si acum am intrat sa va salut !
Sa stiti ca mi-a fost dor de voi ! Ma bucur ca au mai venit mamici in vizita la noi si sper sa ramana cat mai mult !
Fetelor , de 2 zile bate un vant pe aici...de zici ca suntem in luna noiembrie in Romania ! E jale! Azi noapte a plouat si a batut vantul de ziceai ca vrea sa mature totul in cale!
Sper sa nu mai tina mult vremea asta, ca eu am reusit sa fac ordine in dulapuri si am scos hainele de iarna ! Nu vreau sa le pun la loc !
Ma duc sa-mi fac niste floricele de porumb si revin !
"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."
diadaniela spune:
Zinuta nu asta e capitolul bun.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
zina23 spune:
[quote]Originally posted by diadaniela
Zinuta nu asta e capitolul bun.
Dana
Ok, ma scuzati ca m-am bagat si eu in seama... Da care ar fi capitolu bun?
Georgy & Roberto-Akira