Mamici casnice (24)
Raspunsuri - Pagina 10
impreuna spune:
Si eu la apel, azi am avut program, musafiri, plimbari, cumparaturi, dus copilul in parc...
Plus sotu stat calare pe PC pt fotbal, ca mai are 2 meciuri si vrea sa promoveze :)))
Bianca bine ai revenit, banuiam ca iti e tot stricat PC de n-ai mai scris, ne-ai lipsit Ia zi ce-ti fac flacaii, nu i-ai insurat inca?:))
Tina multumim pt vesti, iti dai seama ca zilele astea suntem toate cu gandul la tine, abia asteptam minunea.
Fetelor cu burtici, nu mai cititi tragediile astea care se intampla ca nu va fac bine, doar va provoaca stres. Stiu ce inseamna, pt ca eu dupa ce ca avusesem probleme cu sarcina, 3 dintre prietenele mele care erau insarcinate in aceeasi perioada au avut parte de tragedii, si saracele de ele se gandeau tot la mine cum sa nu aflu, sau sa ma incurajeze
Vad ca toate sunteti harnice azi, curatenie, mancare... Acu vad ce noroc am si eu cu socrii ca noi doar dam comanda si ei ne fac de mancare ce poftim (acu ma incurajez singura :)
Pupici la toate si spor la munci, desi e asa de frumos afara ca mie imi vine sa ma tot duc... :)
Flavia (sotie si mamica fericita)
mihaela amalia spune:
Tinuto bine faci ca nu mai intrii la acel subiect pentru ca nu e bine sa iti faci ganduri negre si sa te stesezi...
Mie imi place de tine ca esti asaaa de nerabdatoareeee...hai calmeaza-te ca iti va veni si tie randul...cand o vrea bb
SITE AMALIA
Sa nu traim spunand ca nu se poate, trebuie sa ne pastram speranta.
mihaela amalia spune:
asa-mi trebuie daca imi bag unde nu trebuie
SITE AMALIA
Sa nu traim spunand ca nu se poate, trebuie sa ne pastram speranta.
diadaniela spune:
Miha,nu stiu unde te-ai uitat ,dar la discutii generale eu nu prea mai intru ca acolo se intampla numai nenorociri.In fiecare zi se intampla cate o tragedie.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
maria2mami spune:
Ia uite draga...noi ne facem griji si Tina uite ce face"AM facut si hatza zbatza si nimic..cred ca l-am sudat pe bebe"
Tina ma bucur ca sunteti bine....asteptarea asta e tareee grea, si eu am patit la fel...am nascut la 40 sapt si 3 zile....prin cezariana ca nu mai rezistam . Nu mai dormeam, aveam picioarele gata sa-mi explodeze.....era cald...vai de mine....si pana la urma m-am dus la spital si le-am zis sa-mi faca ceva ca nu mai plec acasa!!! Dupa 3 zile mi-au facut cezariana...si totul a fost oki, m-am recuperat repede....si am plecat acasa. Eu nu am avut nici un fel de durerii....chiar pot sa spun cu mana pe inima ca nu stiu ce inseamna sa ai contractii....nu stiu nimic de durerile nasterii......si tu, draga mea Tina.....sa nu mai citesti ce nu-ti face bine acum .
Si uite asa a iesit domnisoara Maria in lume
mmiha
alexa si mami spune:
buna fetelor!
tina o mie de de la mine. mult curaj si cum spunea si flavia, zilele astea suntem cu gindul la tine. asteptam cu nerabdare vestile cele bune.
noi am fost afara, in parc. a alergat alexa si eu dupa ea, si-a bagat minutele in nisip, in noroi, sportul ei favorit si cea mai tare faza e ca si-a bagat degetele intr-un kk de catel. eu nu am vazut ce era, dar fiind proaspat nu i-a convenit don'soarei si a inceput sa tipe. bine ca eram dotata cu servetele umede.
acu' doarme beton. ce face plimbarea asta in aer liber!!! dupa ce se trezeste si mincam iar bagam o repriza, da' o sa iesim in centru'.
pup si mai vb azi.
alexa & fam
osna spune:
fetelor au voie sa manance nuca? vreau sa fac pentru maine un cozonac mic si nu stiu daca am voie sau nu,cain cartea de la medic nu am gasit nimic.va intreb pe voi ca ati trecut prin asta.
pupici
LauraNicole spune:
Osna , nici eu nu stiu sa fie interzis gravidutelor .Eu una am mancat si n-am avut nimic nici eu si nici bb .
Comorile mele:http://www.geocities.com/nickysweet4u/nickysweet4u.html
They need us :
http://www.unesco.8m.com/Romch/all.htm
alexa si mami spune:
osna, nu am auzit de vreo interdictie de genul asta. eu stiu ca nuca este chiar indicata la copilasi pt stimularea intelectului. nu da-ti cu rosii, asa am auzit si eu.
alexa & fam
Tina_Welsh spune:
Multumesc din suflet de incurajari la toate!SUnteti niste scumpe!
Osna,pe perioada sarcinii ai voie sa papi orice atata timp cat papi in cantitate normala.Interzis in sarcina sunt branzeturile moi(gen feta,topita) pentru ca nu sunt pasteurizate,poti totusi manca din cand in cand de pofta,salam,parizer(tot asa mai ocazional) si ficat(pasare,porc,miel etc) si oua fierte moale sau ochiuri moi.Branzeturile moi,ouale moi si salamurile pot face o boala care se numeste Listeria.Ficatul are un mare continut de Vitamina A,care in cantiate mare poate afecta pe bebe.Asta ar fi cam tot la ce sa ai grija.Indicat este sa mananci si o portie de peste pe saptamana daca poti.Pupici si sarcina usoara in continuare!Am fugit la film!
Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea