Rufe patate-mai am vreo sansa sa le curat?

Rufe patate-mai am vreo sansa sa le curat? | Autor: gianina

Link direct la acest mesaj

Am bagat la masina de spalat...rufe de culoare mai inchisa...printre care se aflau si o pereche de blugi rosii ce au iesit...si au patat restul hainelor. Exista vreo solutie miraculosa...sau pot deja sa le arunc?

Multumesc mult!

Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Initial creeata de gianina

Am bagat la masina de spalat...rufe de culoare mai inchisa...printre care se aflau si o pereche de blugi rosii ce au iesit...si au patat restul hainelor. Exista vreo solutie miraculosa...sau pot deja sa le arunc?

Multumesc mult!

Lasa-le la inmuiat 1-2 zile in Vanish. SI apoi le bagi in masina. Eu asa mi-am scos petele imense de vin rosu de pe un tricoul albastru pe care l-am spalat in masina de nenumarate ori. L-am lasat la inmuiat 2 zile, apoi l-am aruncat in masina cu alte haine similare si a iesit culoarea ca noua. Nu il recunosteam .

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koalitza spune:

Am lasat si eu la inmuiat in Vanish un tricou negru, pentru o pata mica alba capatata de la uscat afara..si...SURPRIZA: cand l-am scos dupa 3 ore avea 3 pete mari rosii. Vanish-ul decolorase materialul iar pata mica tot mai era!! Dar, cine stie?! Poate era Vanish-ul prost..sau materialul tricoului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

Va multumesc frumos pentru raspunsuri...din pacate nu am salvat mare lucru..doar cateva bluze ale lui fiica-mea mai pot fi purtate...bluze ce s-au curatat la prima spalare cu masina si cu vanish mai mult. Restul le-am lasat 2 zile in vanish si am patit exact ce descrie Koalitza...le-am gasit decolorate prin anumite locuri iar petele rosii tot nu au iesit.

Adela, ai avut perfecta dreptate cu profu...nu ma ajuta deloc la proiect...tot timpul mi-a zis sa fac ce vreau eu...si nu a citit absolut nimic din teorie...s-a uitat doar la bibliografie, asezare in pagina, note de subsol etc....din fericire mai am putin si termin...acu sunt la statistica...o sa iti spun ce nota imi da.

Multumesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parampam spune:

buna! as avea si eu o rugaminte...am niste probleme cu un tricou l am bagat la masina si e rosu si printre hainele care erau in masina era si unu negru iar acum are niste pete foarte mari si evidente si pe fata si pe spate si nu stiu cum sa l mai scot...
am incercat si un spray care dai direct pe petele si dupa il clatesti si nimic credeti ca ii mai pot face ceva ?
va rog daca stitii ceva,orice e unu din tricourile mele preferate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

din cate stiu eu nu poti face nimic...vanishul nu scoate vopseaua...insa poti incerca sa le vopsesti. eu asa am salvat unele haine albe, patate cu rosu, albastru, maro...am cumparat vopsea si le-am facut albastru inchis, negre, maro, grena, ca sa nu se mai observe "daunele"

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Mergi la inceput