Viata in Germania (34)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Felicitari,Oana, sa va traiasca micuta printzesa!
Refacere rapida!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Felicitari Papadie, inca o data! Bravo! Doua fete cucuiete!

Mey,eu stau destul de aproape de Karlsruhe, o ora cu masina, numai ca uite nu am citit pe-aici pana acum si acu e prea tarziu ca sambata zburam spre RO... Oare ii va fi greu saraca,cu cezariana si cu bebe mic... De ce nu are voie Ionu sa mearga cu Catrina la ea in vizita? Sa nu-i duca la bb vreo boala? Nu are cine sa stea cu Catrina s apoate merge Ionu la spital? Of of,si ei is singurei ca si noi...si ca si voi majoritatea,ne descurcam cum putem (iertati ca m-am apucat de lamentari dar ma tot gandesc cateodata ca n-ar strica s-avem si noi pe cineva pe-aproape sa ne mai ajute,sa mai stea cu asta mica o ora-doua...)

Apropo,am inscris-o si eu azi la gaganitza... PArca nu am fost 100% incantata de gradinita, pare asa rece (azi a si fost frig ca naiba) ,nu sunt mochete pe jos, e doar linoleum,nu stiu m mi s-a parut ca e amenajata cam spartan..Despre programul de educatie n-am ce zice, mi-au dat o brosura, fac de toate cu copiii, au un program tare interesant, cu ora de "faustlos", cu ora de citit, lunea se mananca müsli, fac ore de "Umweltschutz" merg la Jogging (aia mai mari),etc..Dar parca nu e deloc cald, "kuschelig"... Gradina in schimb e super-faina, si ce e cel mai ca lumea, e la 50 m de casa noastra,daca striga fata "mamaaa" o aud de pe geam :)) . Macar stiu ca nu o sa fiu tot pe fuga,ca in 30 de secunde suntem acolo :)

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osolita spune:

Felicitari Papadie! Sa va traiasca Maia Sofia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sfarsitoarea spune:

Sa-ti traiasca fetita , Papadie si sa fie sanatoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Hallo fetelor!

Va doresc de pe acum Frohe und gesegnete Ostern!

Himmelsduft

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Alles Gute, alles Beste gerade jetzt zum Osterfeste!

Möge es vor allen Dingen Freude und Entspannung bringen!

Frohe Ostern,fetele!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Laura, cam asa e peste tot, pe jos cu linoleum. La gradi la Andra se planifica anul asta sa puna podele dar incep la vara si cine stie cand termina ca deja s-a mai amanat o data. E mai important sa ii placa,s a aiba activitati, sa aiba curte mare si frumoasa. In rest... asta e, stau si ei cu papuci de casa in picioare si gata. Au un Kuschelecke unde se mai joaca. Drum bun!

Paste fericit! La ort. e duminica floriilor maine, nu? La multi ani tuturor floricelelor!

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babirusa spune:

buna fetelor,
vikinga, care sunt preturile pe acolo pe la jumatatea lui august? cazare, mancare... inca nu stim ce sa facem in concediu si Sylt ar fi o optiune

felicitari papadie!

paste fericit!

babirusa si Alexandra(14 oct.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Hop si eu cu urarile!

Papadie, FELICITARI!!! Traiasca Maia Sofia!

Frohe Ostern, celor care sarbatoresc maine!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Paste fericit pt cei ce sarbatoresc miine!Babirusa din mai pina in sept sunt preturile de vara, asta inseamna ca-s cele mai mari. Pt august luna concediilor si vacantelor tre sa rezervi din timp ceva. Acum pretul depinde f mult de ceea ce doresti. Daca stai la hotel preturile incep de pe la 130-150€ pe noapte si limita superioara se tot duce:) Mai avantajoase sunt ferienwohnungen, sunt apartamente de vacanta in case, de obicei cu dormitor si un living cu o minibucatarie inclusa in el. In living de obicei sunt canapele ce se fac paturi sau daca acele case apartin de firme mai mari dispun de patuturi extensibile pt copii. Un apt din asta incepe de pe la 80€, sa zicem ca la 100€ pe noapte gasesti ceva confortabil si aproape de centruul westerlandului. Sunt si mai inafara mai ieftine(sa zicem de la 60€ in sus), nu e f departe, daca va place cu bicicleta sau daca sunteti cu masina nu e mare distanta sa iei prin alte satuce sau in westerland nord ori sud. In majoritate distanata pina la westerland e de 10-20 min si cum insula e lunga, plaja tot e aproape peste tot. Chestia e ca un ferienwohnung din asta se inchiriaza pe saptamina cel putin, nu se accepta cite 2-3-4 zile. Daca stai la un hotel ai si mic dejun inclus, daca stai la apt cum e bucatarie cu frigider, aragaz poti face acolo cite ceva. Supermarcheturi sunt peste tot, e chiar si aldi. Iar restaurante sunt tot asa de la ieftine la fff scumpe. Cit e insula de mica aici sunt 3 din cei 5 bucatari cei mai de elita cu nu stiu cite stele ai germaniei. Iar o masa la un restaurant mediu pt doua persoane fara sekt, vin doar sa zicem apa, cola ori bere asa:) e pe undeva la 50€. Asa ca e variatie mare mi-e imposibil sa spun cir ar costa un concediu aici per total. daca gatesti si cina tot in apartament iesi cam ca acasa, poate cu 5-10% mai mult.August e de obicei o luna f buna, marea e mai calda, vintul calm, soare. Cauta aici sa iti faci o idee http://www.westerland.de/ Sa ai grija ca la acele apt de vacanta uneori e pretul facut cam ciudat, adica arata 60€ dar se adauga una alta pina ce sare lejer suta(scrie mai jos extra lenejere si curatenie). E un sistem vechi de afisare de preturi. Oricum fa-ti asa o idee si daca chiar doresti zi-mi si pot sa caut ceva avantajos pt tine , in functie de citi bani maxim poti da pe noapte si de ce e liber. Dar pt ceva bun si pe alese asa calitatea apt- zona-pret, trebuie rezervat din timp. Ca ce e bun se da prima oara:)Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput