varsatorul- o zodie buna?

varsatorul- o zodie buna? | Autor: clauf1000

Link direct la acest mesaj

ce ziceti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Super buna,sunt si eu un varsator modest...!
Vezi ca mai este un subiect cu varsatorii dar e undeva departe ca nu s-a mai scris demult!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gyna spune:

Sincer nu prea stiu cum e, dar as vrea sa aflu pt ca am doi baieti nascuti in aceasta zodie. Ei sunt buni oricum dar nu seamana deloc unul cu celalalt nici fizic nici la fire. Deh fiecare e BUN in felul lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauf1000 spune:

camelia72 multumesc de intentie. stii cumva pe unde se mai vorbea de varsator?sunt tare curioasa si ma intereseaza f. mult. acum sunt intr-o pasa proasta ca abia am citit despre andreeacdumnezeu s-o odihneasca.ea oare ce zodie era?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Cu toate ca sint geamana, zic ca varsatorii au zodia f buna, ca tatal meu e varsator si ma inteleg de minune cu el. Varsatorii se potrivesc f bine cu gemenii si balantele. Daca voi avea si eu un bb as vrea si eu sa fie nascut in zodia varsator.

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Mama mea e varsator....

Fetita mea e varsator!!! deci o zodie super buna. Apoi am colegi la serviciu varsatori si mi-am dat seama ca sunt niste soti foarte buni. Mi se par persoane vesele, sincere, prea sufletiste - asta-i Oana mea. Cred ca este o zodie buna in general, dar are si exceptii

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

si eu sunt varsator...sunt vesela,optimista,plimbareata(ai mei erau disperati)

de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

io am bebelina varsatoare.Vesela, jucausa, ascultatoare, isteatza
Si tata e varsator.Echilibrat,bun,calm,...si ma opresc aici sa nu ziceti ca sunt subiectiva

Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)

Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tino spune:

eu sunt in aceasta zodie. depinde din ce unghi privesti. cred ca la formarea unei persoane concura f. multi factori, astfel ca zodia cred ca nu conteaza prea mult.
varsatorii sunt persoane pe care nu ai cum sa nu le remarci (ma refer la tinuta si tot ce tine de acest lucru - aspect fizic, vestimentatie, s.a), inteligenti, au cunostinte in multe domenii, poti discuta orice cu ei, au tot timpul prieteni in jurul lor, foarte saritori, atenti la suferinta celor din jur, f. siceri, isi asuma responsabilitati cu drag pt. cei la care tin, buni ascultatori si oratori, buni familisti, sensibili la suferinta altora.
sunt firi mandre, puternice, uneori prea duri, de multe ori sunt oamenii extremelor in ceea ce priveste starile prin care trec (extaz - deprimare), incapatanati, strang, strang, dar si cand "varsa" o iau de la "geneza" cand au sa iti reproseze ceva pt. nu spun pe moment. diplomati sunt numai in afara familiei pt. ca in sanul acesteia vor da fie ei insisi (ca oricare dintre noi de altfel). uneori sunt duri cu cei din familie tocmai pt. ca sunt exigenti si cer mult (poate prea mult) de la ei. unii au un destin ciudat in sensul ca au pe cat de mare noroc, pe atat de mare ghinion in viata. cred ca e ceva in destinul Varsatorului sa aiba experinte de viata cam la extreme.
sunt un pic cam creduli si se poate profita de bunatatea lor, mai ales in ziua de azi.
am pus aici propria mea experienta, precum si a celor din jurul meu. am o groaza de "varsatori" in jurul meu si ii iubesc pe toti pt. ca am o relatie deosebita cu fiecare dintre ei.
parerile in ceea ce priveste aceasta zodie sunt impartite pt. ca depinde de experienta de viata a fiecaruia. asa ca ... aveti grija.

toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redi spune:

Buna seara !(sau dimineata)
Nici eu n-am gasit subiectul cu varsatorii si m-ar interesa mult parerile voastre .
Sunt varsatoare ,as vrea sa stiu daca putem discuta despre aceasta zodie sub toate formele aici ?
Mai mult ca traiesc langa o balanta ,care se zice ca ar fi unul din cei mai buni parteneri pentru un varsator .Asa-i ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauf1000 spune:

nu stiu redi si eu ma intreb. eu traiesc langa un taur.nu e chiar rau. uneori ne mai ciocnim. am deschis subiectul tocmai pt a putea vorbi despre orice referitor la aceasta zodie (foarte buna normal, ca doar e a mea).

Mergi la inceput