Memoirs of a Geisha

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

in seara asta il voi vedea si eu...mi l-a adus o vecina:) si vin maine cu parerea:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

Am citit cartea si mi-a placut mult. Abia astept sa vad si filmul, dar am auzit ca nu este la fel de bun ca si cartea.

Fata mea cea mare, Sarah m-a intrebat ce inseamna "geisha" si i-am explicat ca este in Japoneza si ca este faimoasa acum datorita unei carti si filmului dupa ea care este viata unei femei. Mi-a spus ca toata lumea se uita la ea si ii spune ca seamana cu geisha. Are ochiutii albastri - gri si ochii de tataroaica, piezisi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Allyssa,spune-mi si mie,te rog,cum se numeste cartea.
Sarah e o scumpika de fetita!

Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

Ayumi, catea se numeste "Memoirs of a Geisha" si este scrisa de Arthur Golden.
Mersi de complimentele pentru "geisha mea" :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Alyssa, ce fete frumoase ai, sa-ti traiasca!

Eu am programat sa vad filmul in acest week-end

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellaalba spune:

L-am revazut aseara! SUPERB! Cred ca trebuie sa-ti placa putin mediul...sa fii atras de Extremul Orient.
Nu inteleg de ce a fost interzis in China nici sa ma pici cu ceara! Filmul este extrem de decent si arunca o lumina buna asupra conceputului de "geisha".
Multumesc pentru recomandarea celuilalt film...cred ca ma simt bine sa vad filme de genul asta. Cine a vazut "Amantul" stie ca are acelasi parfum.
Probabil cele care traiesc in Japonia, China...Asia in general au alta viziune...dar pe noi europenii ne fascineaza traditia lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

A fost interzis in China deoarece chinezii nu se pot impaca cu gandul ca o chinezoaica sa aiba rolul unei gheise.
Filmu m-a impresionat,insa nu pe masura asteptarilor.De exemplu,"Ultimul samurai" a fost un film excelent pe care il revad cu placere de multe ori.
Allyssa,multumesc pt. raspuns.

Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Am vazut filmul, mi-a placut mai ales actrita care a jucat rolul principal cea mica, fetita de vreo 9 ani, foarte draguta, cea mai mare, delicata dar nu era chiar o frumusete zic eu...

Oana si Paul (3 iulie 2002)

poze
Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeynat spune:

Daca vrea cineva cartea in limba engleza in format electronic, sa-mi dea un PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Zeynat, ti-am trimis PM.Fetelor, unde ati gasit filmul? Vreau si euuu

V

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput