canon DS 810 - imprimare poze

canon DS 810 - imprimare poze | Autor: april

Link direct la acest mesaj

Am primit un aparat pt imprimat poze dar nu si CD-ul cu instalarea programului. Mi l-a trimis fratele meu din State, dar a uitat de CD. Pe net am incercat sa gasesc un program de instalare dar din pacate doar in germana scrie si habar n-am de unde l-as putea lua. De pe memory card pot sa scot poze, dar nu si de pe laptop, imi cere programul de instalare al aparatului.
Ma poate ajuta cineva sa-l gasesec pe net? Poate nu stiu unde sa caut. Si nemtesc nu inteleg.
Multumesc mult.

Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.

"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

daca tot nu gasesti, il poti ruga frumos pe fratele tau sa-ti dea pe net programul asta de instalare si cu asta basta...
il poate pune pe www.rapidshare.de si iti da linkul de download...
daca are pana in 100 MG merge din un singur upload, daca nu, il imparte cu RAR in bucati de 100 MG si aia e...
bafta!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69040" target="_blank">d'ale calculatorului

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70980" target="_blank">IN MEMORIAM LAURA STOICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

multumesc dante, oricum zicea ca mi-l trimite pe posta dar eu eram nerabdatoare. O sa incercam asa cum mi-ai indicat , sper sa mearga, da nu, o luna n-o fi foc.
mersi mult

"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zana spune:

Documentatie in limba engleza gasesti
www.usa.canon.com/html/canonindex.html" target="_blank">aici

te duci pe sectiunea de downloads si alegi tipul imprimantei si cred eu ca vei gasi ceea ce te intereseaza.
Eu am patit la fel cu o camera foto, bine,nu era Canon, dar am gasit pe situl producatorului tot ce am avut nevoie.

PS: Da-te jos de pe norul cel buclucas, poate nu mai ploua .

Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zana spune:

Am cautat pentru tine:
driver

...poate, poate va iesi soarele maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

multumesc zana buna

de pe nor nu ma dau jos pana nu iese soarele

Mergi la inceput