tauroaice pline de viata (13)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

neatza!
of, ce vreme urata! poate pana in weekend se face frumos...sper eu!
andreea - multa sanatate lui alex! cum de s-a pricopsit cu pneumonie???mititelul....pupici.
iusti - la multi ani piticului si sanatate!
gabi - asteptam poze si..distractie mare!
pupare tuturor.

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by andreea_tx

la noi e groasa rau de tot.alex a racit rau de tot la plamani,augmentinul nu l-a ajutat si am trecut pe injectii.

Off. Multa sanatate Alex!!

Andreea, dar n-ati putea incerca cu branula? Ca sa nu-l chinuie cu injectiile. Numai ca pt tratament ar trebui sa va tot duceti la spital..

Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Andreea, Ruxandra are dreptate.Daca poti sa-i pui o branula, e mai usor apoi sa-i faci injectiile si nu-l mai intepi de fiecare data.Poti sa le faci si cand doarme...Totul e sa suporte branula in manuta.Al meu, nu plangea din cauza operatiilor si a ghipsului, cat suferea din cauza branulei (si avea la ambele maini; cat ne-am mai rugat sa-i scoata macar una...)

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineatza si o zi buna
Stinu am noroc ca sint mai blonda la par, ca am shanse sa nu se vada firele albe.
La multzi ani pentru Florian, asta in avans
Andreea, sanatate multa lui Alex, lasa ca dupa ce face tratamentul injectabil o sa fie bine, injectiile sint mai puternice si au efect.
Carmen sper sa-i aduca mai repede dintzishorii, ca daca ma tzine pina la pastele ortodox, nu mai rezist. Deja dimineatza s-a trezit la ora 6, asta dupa concertul dat la miezul noptii.
Va doresc o zi buna si sanatate la copii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by Eftimie C.
Totul e sa suporte branula in manuta.Al meu, nu plangea din cauza operatiilor si a ghipsului, cat suferea din cauza branulei (si avea la ambele maini; cat ne-am mai rugat sa-i scoata macar una...)

Carmen
, poate nu era branula bine pusa ??
Ca Matei a stat cu ea cam 2 saptamani si nu s-a plans. Chiar era mandru de "fluturasul" lui caruia ii dadea dna asistenta de 2 ori/zi "papa".

Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

am fost acum la spital si i-a pus branula.aseara i-a facut asa o doza in fundulet ca sa nu mai pierdem vremea.de suportat o suporta bine doar ca treb sa stau cu gura pe el ca uita si se mai lasa in mana cand se ia cu joaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

salutare tauroaice
facut-ati smotru prin casa?? eu sunt cam codasa, dar pana sambata seara o dau gata, apoi sapt. viitoare praji, pasca, mancare, bunatati, ce mai ca mi-s gurmanda, nu gluma

Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.
"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Andreea, imi pare rau ca puiul tau e bolnavior. Lasa ca o sa uite repede de injectii cand o sa se faca bine!
Eu ma simt bine, dar de maine intru in medical, ca tot mi-a dat doctorita medical toata saptamana asta. Numai ca am avut multa treaba la birou si a trebuit sa vin...Dar de maine stau si sforai Abia astept!

18 & 80%
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060913/dt/7/k/6c4c/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

april - vreau si niste pasca! ce trebuie sa fac sa primesc???
hai ca deschid tot eu un nou capitol....
spor la scris.

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

quote:
Originally posted by april

salutare tauroaice
facut-ati smotru prin casa?? eu sunt cam codasa, dar pana sambata seara o dau gata, apoi sapt. viitoare praji, pasca, mancare, bunatati, ce mai ca mi-s gurmanda, nu gluma

Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.
"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln

eu aveam de gand sa ma apuc astazi ca tot sta copilu meu cuminte in dormitor dar cand vazui ce urat e afara si ploua mi se lua cheful.

Mergi la inceput