tauroaice pline de viata (13)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Ne bucuram Lexi de vestile cele bune!

Felicitari si Iustinei pt gemenii pritenei tale. Sa le traiasca si sa fie sanatosi.

Ei, Danelutza si mie tare mi-ar place o fetita...

Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

Merci fetelor !Sa speram ca se vor descurca !

Copiii mei sunt amandoi raciti ,si tati la fel si uite asa ceaiuri peste ceiauri ,asta mica plange ca are nasucul infundat si nu poate repira si o enerveaza ,Vladut a facut si un pic de febra .

Ruxandra pai si de ce nu rezolvi problema fetitei ?

Lexi ma bucur ca esti bine ,ca sunteti bine amandoua(i).
Iusti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Iusti, multa sanatate familiei!!!

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

alexandra - felicitari! sa fiti sanatoase...ai grija de voi!
iusti - copii sanatosi si prietenei tale..ce bine sa mai afli si vesti bune....
chestia cu fetele seamana cu tatii si baietii cu mami, nu prea e asa! fi-miu e leit ta-su, mai putin la par, unde seamana cu fratele meu. asa ca...eu as fi vrut un baiat brunet, cret cu ochi albastri!si a iesit blond, cu parul lins si ochi caprui....
pupici si o zi frumoasa...ca e soare!

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

neatza!
ce lenese suntem...pg 4!!!!!
hai ca mai avem nitel pana la paste...am inchiriat o viluta in busteni! sper sa fie vreme buna, sa ne distram!
pupici multi si sanatate!
o saptamana buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

chestia cu fetele seamana cu tatii si baietii cu mami, nu prea e asa! fi-miu e leit ta-su, mai putin la par, unde seamana cu fratele meu. asa ca...eu as fi vrut un baiat brunet, cret cu ochi albastri!si a iesit blond, cu parul lins si ochi caprui....
pupici si o zi frumoasa...ca e soare!

Aici sunt de acord cu tine Gaby ,fiul meu e leit taica-su la figura ,are ochii lui albastri ,seamana la par cu mama mea,e saten inchis ,si la forma ochilor ,sunt migdalati .Cam atat ,daca ies cu el pe strada ,trebuie sa te uiti cu atentie la el ca sa iti dai seama ca e al meu .
In schimb fata ,e fata mea,Ana are parul ca taica-su ,blond cenusiu si un pic ondulat si ochii caprui ca ai mei ,asa ca nu se potriveste mereu asemanarea fetele cu tatii si baietii cu mamele ,la noi e invers .

Multumesc pentru urari sunt bine acum toti nazdravanii si mari si mici ,sotul e la serviciu si eu cu Ana mea care va fi la fel de nazdravana ca Vladut .Vreau sa va spun ca la cele aproape 10 luni ale ei merge singurica ,daca vrea sa mearga mai repede atunci o ia in 4 labe ca prinde viteza .De abea mai sta in carut ,si cred ca pana in toamna nu va mai sta deloc .

Prietena mea si-a adus gemenii acasa si ii alapteaza pe amandoi .Acum ne pregatim de botez !O sa fim NASI,de abea astept .
Va pup pe toate !
Iusti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna, tauroaicelor.
Lexi, multumesc lui Dumnezeu ca esti bine si burtica-fetita .Tati ce spune
Si eu mi-am dorit mult o fetita bruneta si creata ca mine si cu ochi albastri ca ai sotului; a iesit un saten cu ochi caprui care are in comun cu mine, doar culoarea ochilor .Poate, daca vom mai face , iese si o , ca tare ne-am mai dorit-o amandoi, dar n-a foost sa fie...Oricum, NU NE PARE RAU, Edi e frumos, cuminte si e ca o fetita.
SStinu, asta da veste.Mama destul de matura (batrana sau in varsta nu suna potrivit), 2 copii acasa si inca 2 acum.Bravo
Sa fie toti sanatosi.
GGaby, wow.Busteni??Of, ce-as mai vrea si eu.Dar din cauza serviciului sotului (care nu-i permite sa plece din oras la sarbatori), trebuie sa ne multumim cu vizite la parinti si nasi si...
pe obrajori la toate tauroaicele.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

si alex tuseste si ii curg mucii.
voi a-ti folosit sirop Humex expectorant? e bun de ceva ca am luat si eu sa-i dau ca are tusea cu exp.fara febra sau alte simptome.
iar eu continui cu dintaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Multumim pentru urari!
Carmen, tati inca spera in sansele celor 20 de procente ramase:)) A zis ca nici nu vrea sa discute problema numelui viitorului baietel, pana nu e 100% sigur ca e "cu tasnitoare" (cum spune el).
Cgaby, ce bine ca puteti iesi de Pasti! Sunt sigura ca o sa fie tare frumos. La noi tati nu-si poate lua concediu de Pasti (i-au spus la serviciu ca nu se poate) asa ca isi ia saptamana asta de miercuri. Si cred ca tot de miercuri intru si eu in medical. Ma simt bine, dar am chef sa stau si sa doooorm...
Ieri am iesit si noi din Bucuresti, prima oara dupa cateva luni. Initial am vrut sa mergem la Cheile Dambovicioarei dar era drumul blocat cu vreo 20 km inainte, asa ca am ajuns pe la Targoviste. Oricum a fost frumos si am si condus:)
Va doresc o saptamana usoara si fara stres.

17+ & 80%
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060913/dt/7/k/6c4c/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

quote:
Originally posted by andreea_tx

si alex tuseste si ii curg mucii.
voi a-ti folosit sirop Humex expectorant? e bun de ceva ca am luat si eu sa-i dau ca are tusea cu exp.fara febra sau alte simptome.
iar eu continui cu dintaru

fetele ia intrati pe siteul ala si vedeti va place ce facem noi?

Mergi la inceput