Mamici casnice (23)
Raspunsuri - Pagina 6
alexa si mami spune:
vazut poze.
ioana, inca odata mii de aprecieri din partea mea. sa-ti traiasca baietii (toti 4). esti o mamica... nici nu am cuvinte sa-mi exprim admiratia. esti atit de senina si fericita in poze.
vazut si lucas cel voinic, iar de don'soara andra ce sa mai zic...
sa-ti creasca mari si sanatosi, dana ch!
alexa & fam
gegea spune:
Flavia, multam de intrebare. Pana acu a fost tare bine, pofta maaare de mancare, dar de ieri a luat-o de la capat, nu stiu care-i explicatia. Incerc sa-i dau chestii noi, poate o pacalesc.
Miha, foarte interesant articolul.
Eu chiar nu stiam multe lucruri scrise acolo.
mmiha, am bagat la cap sugestia culinara pe care tocmai ai facut-o.
Alina, tu ce mai faci? Nu te-am mai vazut de multisor pe messenger.
tuturor!
DARIA- poze vechi
DARIA- poze ceva mai noi
Varsta iubirii noastre mici
Geani si Daria (03.04.05)
alexa si mami spune:
am uitat, denizel, da te-am intrebat de harry poter. acolo era cu potiuni, cu broaste.
mmiha, am retinut si eu reteta. da' la cuptor nu le pui in ulei, inainte de a adauga restul?
alexa & fam
Anculina spune:
Da, era sotul, mi-a zis.
Mi-ati zis si mie cum sa pun poze in album, la adresa aia, ca nu gasesc...
Pup.
Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!
impreuna spune:
Anculina ti-am scris la cap. trecut ca ti le-am copiat eu din mail in album ![]()
Alina si cu Sara m-am chinuit 2 ore sa doarma, culmea e ca statea cuminte la ea in camera, in patut si se joca, atata doar ca nu voia sa faca nani si gata 
Noi n-am iesit inca azi afara ca a fost vreme urtata...
Geani eu ii dau la pitica mea ulei de catina si se pare ca si-a revenit cu pofta de mancare. Plus ca e f bun pt imunitate, in perioada asta in care am fost cam toti bolnavi numai ea n-a avut nimic. Sper sa fie la fel si de acum incolo...
Flavia (sotie si mamica fericita)
alexa si mami spune:
flavia, zi-mi si mie de uleiul de catina. ce gust are? sub ce forma e?
i-am luat azi alexei o palariuta roz super frumoasa, da' nu prea o suporta pe cap. ce facem la vara?
hai ca merg sa mai pun poze.
alexa & fam
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by sfarsitoarea
Buna, ma primiti si pe mine in club? Am un copil de 5 ani si profesia de casnica tot de atunci. Sa-mi traiasca.
Bine ai venit, dar spune repede cum ai dat de noi ?!
Mihaela vina in gradina la mine ca eu am soare, dar gradina e jaleeeeeeeeeeee, ca_i in sarcina soatzei, eu trasei cit trasei, dar parca nu ma indur sa-l lasa sa nu faca nimic.
Mai care a facut chiftele la cuptor, vreau si eu retzeta, serios nu glumesc
Acum sa trec eu la rind, am fost la plimbare, e frumos tare, vreo 17-18 grade, lume in tricouri, Isa cu parul in vint fara caciulitza
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)Poze cu ingerasul lui mami
ange spune:
in primul rand:neatza!
in al doilea: Danei_ch haideti sa-i spunem DanaC pt. ca o avem deja pe dana noastra antica si de demult
in al treile:stimabila alexa si mami,ti-am lasat un mesaj pe prima pag.!!!tu cum citesti raspunsurile,pe diagonala?![]()
Dana,da!vazui ca nu ma lasa sa plec.Dar am ramas
pt. ca am fost bagata in seama
Deci,daca nu ne baga lumea in seama atunci aruncam cate o pastila
glumesc.
Intr-un final mi se par dragutze.problema cred ca este a noastra.Am intrat tarziu in gasca lor si nu le cunoastem.E real ca si la noi intra tot timpul fete dar noi suntem altfel:unite si speciale!
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by ange
E real ca si la noi intra tot timpul fete dar noi suntem altfel:unite si speciale!
Corect si sinte taaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeee dragutze si vorbaretze.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)Poze cu ingerasul lui mami
light spune:
quote:Eu cred ca asta se datoreaza subiectului creat de Flavia la generale, cel cu locul pe DC.
Originally posted by gegea
Mey, acu nu trece zi sa nu se adauge cate 2 mambre noi in clubul nostru. Bravo si la mai mare!Geani si Daria(03.04.05)
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi