Titan, Balta Alba mana sus! ( 2 )

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Sunt si eu pe aici dar abia acum am apucat sa scriu. De luni pana miercuri nu ne-a mers calculatorul.
Referitor la cresa lucrurile s-au mai linistit, nu mai plange deloc dimineata chiar fuge sa ajunga mai repede acolo. Ieri au avut petrecere de 1 Iunie cu baloane, muzica si multeeee dulciuri. S-au distrat pe cinste piticii. Si e bine ca au hotarat sa inchida cresa doar 2 sapt incepand cu 14 august. Daca nu ar fi problema racelilor dese in rest totul e OK.
Puii vostrii cum s-au distrat de ziua lor??????
cristina, bafta cu scoala de soferi curajoaso!!! Eu una nu am carnet si nici nu ma simt in stare sa incerc desi sotul ma tot bate la cap. Tu cum te descurci singura cu amandoi copiii acasa???
andreea, hai nu fi suparata ca nu parasim noi subiectul asa cu una cu doua. Ce face Alex?
Va pup pe toate si va doresc un sfarsit de saptamana cat mai frumos.

Cornelia, mamica luiEduard(1 an si 11 luni) si 32+ Eric
EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & TRUSOU BB 2 & INTALNIRE MAMICI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

pai cum sa nu fiu suparata daca vb de una singura.
Miha daca ai depus la dosar cerere de inscriere completata si semnata de tine nu ai de ce sa-ti faci griji.

Cristina da buzz cand vrei sa vb.iti dadui si euacum dar nu erai.

Alex e bine ieri de 1 iunie grupa lor au fost inv la carnaval la o biblioteca ca nici nu mai stiu cum ii zice pe Stirbei Voda.au avut si progr artistic si au primit o multime de daruri de la sponsori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Pe pagina 4??????......luati de aici...pai e frumos???

mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

care 4?? era pe 3 acum cand l-am cautat eu... e drept, ca ultimul...

pana la urma pe langa circa financiara nu sta nimeni??

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Buna dimineata dragelor!
Noi am avut o noapte alba. Eduard s-a trezit la 3 fara un sfert si nu a mai fost chip sa adoarma la loc. Radea la mine de-mi venea sa-l bat. Nu stiu ce-o face azi la cresa ca pana la urma il ia oboseala.
Va pup pe toate!

Cornelia, mamica luiEduard(1 an si 11 luni) si 33+ Eric
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cristinamh

care 4?? era pe 3 acum cand l-am cautat eu... e drept, ca ultimul...

pana la urma pe langa circa financiara nu sta nimeni??

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

daca zici de circa fin care e in spate la fab IOR eu sunt aproape adica in fata fab IOR pe bucovina.

Cornelia astept vesti.ti-am trim mail si putem vb si pe mes.

Mergi la inceput

Azi era subiectul pe pagina 5.
Noi suntem acasa si in casa toata saptamana. Eduard are otita la ambele urechi. Maine ies si rezultatele la exudatul nazal si faringian plus urocultura.
La ritmul asta o sapt la cresa/o sapt acasa nu stiu ce vom face in continuare. Vreau totusi sa-i incep o cura de cresterea imunitatii.
Va pupam pe toate!

Cornelia, mamica luiEduard(1 an si 11 luni) si 33+ Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

Buna fetelor !
Cam greu dar mai apar si eu pe aici .Cornelia Laura multa sanatate puiului tau .Tu cum te mai simti ?

maria2 mami te-ai mai interesat la gradinita ?Aici am vazut eu o singura dat coad ala inscriere acum vreo 3 saptamani ,cred .Dar daca v-ati inscris nu ai de ce sa-ti faci griji .Voi ati optat pentru orar prelungit ?

Si noi ne pregatim pentru serbare si ,din nefericire ,pentru sfarsit de gradinita .Vladut deja isi face grji cum se intalneste el cu prietenii lui de la gradi ,ca nu merg toti la aceeasi scoala ,ca se desparte de ei, de d-na .Ce sa zic si mie imi este greu cand stiu ca intram in alta etapa dar lui ?
Va pup ,Iustina

Mergi la inceput

Cornelia eu zic ca putem sa-i imunizam noi cat vrem tot singuri isi formeaza anticorpi prin imbolnavirile pe care le fac.cica pana pe la 4 ani o tin tot asa si pe urma mai rar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boo__boo spune:

Feteloooor... buna ziua
am si eu nevoie de ajutorul vostru.
Ieri m-am intalnit in parcul IOR in jurul pranzului cu mamica lui Tudor - un baietel superb de 1 an si 2 luni (nascut 18 aprilie 2005). Si am tot discutat despre diverse insa am uitat sa o intreb care-i este user-name -ul de pe DC

multumesc mult in avans

eu si ingerasul www.snugglepie.com/cb/95433" target="_blank">Alex

Mergi la inceput