La noi la Galati sa veniti ! (21)
Raspunsuri - Pagina 14
cookie spune:
Trezireaaaaaa! Va servesc cu o ?
Liliac, frumoase poze, minunat copil! Ai de ce sa fii mandra!
Oau, abia astept sa fac si eu cu fiica-mea de-astea, mai ales ca mie-mi plac la nebunie aceste activitati(se vede treaba ca am facut prea putine ore de lucru manual la scoala ) Oare ei or sa-i placa?
la fete dragi si mai bagati cate un ochi pe-aici, ca doar e weekend!
LauraFlo spune:
Neata si de la mine ! Sunt pe baricade la serviciu, ma asteapta niste bilanturi sa ma distrez cu ele.
Deocamdata DC apoi cafeaua si ....spor la munca.
Azi dimineata m-am intalnit cu Dinedana, iar zilele trecute cu Madalina, asta pt ca tocmai intrebam de ea, nu-i asa Liliac ? Sunt galatence de pe DC, dar mai putin active acum.
Gata, s-a incalzit apa. Va pup sa va distrati frumos !
P.S. Fiica mea a fost super incantat de puzzle.
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
ELIZA MIRON spune:
'neata!
Cookie, am vazut pe net cate ceva, dar astept si de la tine ce ai.elizamiron@yahoo.com
delphin spune:
'Neata fetiliiii!
Eu sunt cu ceaiul in mana( nu beau cafea).
Liliac,frumoase poze,mandrete de fata,isteata foc!
Am fost si am cautat si eu activitatile cu lipici,dar acum am constatat ca nu mai este tubul de lipici,trb. sa cumparam.
Aviz amatoarelor pt. actovitati!
In schimb am facut desenele cu puncte....Frumos si ii place,cred ca a facut deja la camin caci prea ii mergea mana.
Nu am gasit elicopterul,poti sa mi-l trimiti si mie,te rog frumos liliac1 .
In alta ordine de idei,am inceput ww.De fapt am inceput acomodarea si antrenatul la numarat pcte.
De luni pe baricade!
Dava va intereseaza,eu am material WW, dar e in franceza. Daca aveti ceva program de tradus sau va descurcati cu fr.,eu va trimit cu mare placere.
http://community.webshots.com/user/delphinoi
LauraFlo spune:
Eliza , asta inseamna ca sunt apetisante ? Ca iti plac ?
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
Ele spune:
neata si de la noi!
Noi anuntam ca suntem mucite si eu si fica-mea dar rau de tot , cu stranuturi dese si muuulta apa curgatoare din nas.Speram sa treaca repede. Apoi iarasi am ramas singurele nu stiu pt cata vreme. Tati e plecat pe la niste cursuri in we dupa care ajunge la TM....deci cand ajunge acasa habar nu am.
Mai cat privesc dietele..mama lor..m-am saturat de ele. Eu sunt ca Viorica, daca nu mananac zilnic ceva dulce simt ca lesin ...si kg tot am multe. Si apropo am incercat si Clarinolul...se dusesera repede vreo 2-3 kg dar dupa a inceput sa-mi fie rau dupa fiecare masa asa ca am renuntat la ele..o fi fost intamplarea sau de la ele...oricum nu ma mai risc.
Cookie trimite si la mine despre ww pe adresa irinel@geniusnet.ro. Saru'mana.poate imi vine si mie mintea la cap si m=oi tine de vreo dieta
Liliana am vazut-o pe Andra in poze. Mama ce a mai crescut de cand am vazut-o..e d-soara in toata regula.
gata, va pup si we placut cat se poate la asa o vreme..
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii
cookie spune:
Ele, trimis!
Sa stii ca asta e singura dieta la care poti sa bagi si dulciuri...evident, daca esti fata cuminte si economisesti puncte astfel incat sa-ti permiti Ai sa citesti si ai sa vezi!
Sanatate multa la Denisuca si mamica!
In ceea ce ma priveste, problema nu sunt dulciurile, pot sa stau foarte bine fara ele, insa ma omoara FAINOASELE! Ei bine, eu salivez dupa crochete, biscuitei sarati, foietaje si alte-alea!
Cand gasiti o dieta cu carbohidrati din astia, dati-mi de veste!
Ele spune:
quote:
Originally posted by cookie
Ele, trimis!
Sa stii ca asta e singura dieta la care poti sa bagi si dulciuri...evident, daca esti fata cuminte si economisesti puncte astfel incat sa-ti permiti Ai sa citesti si ai sa vezi!
Sanatate multa la Denisuca si mamica!
In ceea ce ma priveste, problema nu sunt dulciurile, pot sa stau foarte bine fara ele, insa ma omoara FAINOASELE! Ei bine, eu salivez dupa crochete, biscuitei sarati, foietaje si alte-alea!
Cand gasiti o dieta cu carbohidrati din astia, dati-mi de veste!
Cookie si Sabina bulina
Mda, grozava treaba. Mi-a schimbat sotul pc-ul si nu mi-a configurat outlookul. Daca nu e deranjul prea mare inca odata pe adelina_e2001@yahoo.com.
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii